Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 16

• 72 766
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Аз купувам само кебапчета от витрината, която е точно пред скарата. От други техни магазини - не

# 601
Аз спрях с витрината им окончателно.
Скрит текст:
На 26.12 вечерта не знаех че Лидл ще е с намалено работно време до 20 часа, а така се бях засилил и добре че не им изкъртих вратите 🙃
Билла работеше. Купих пълнени чушки и татарски кюфтета - всичко беше ужасно, неразварен ориз, хрупащ, сурови чушки. Кюфтетата пресолени, с млени костици вътре. Отвратих се окончателно.
Оставам само с пиле и печени бутчета, но само когато изрично пише "Българска ферма". Пилето, когато пише само печено пиле, също е отвратително.
Тези "Българска ферма" засега не са успели да ги съсипят, но вече и това очаквам.
В "нашата" Била, "Българска ферма" вече успяха да я съсипят. Месото очеизвадно е старо, само с изтичащ срок е.
Най-близкият магазин ми е, а на практика почти няма какво да купя от него. Confused
От студената витрина чат-пат купувам едни маслини без костилка, че са най-малко солени.

# 602
  • София
Ама на топлата точка готви лично шеф Ангелов, всичко е като домашно приготвено, вие нещо сте се объркали..Sweat SmileLaughing
Не купувам от топла витрина, в нито един магазин, а специално от Билата съм взимала 2-3 пъти разни неща, но почти всичко е замразено, карат го сготвено някъде-някога и наистина е с подскачащи елементи в кюфтетата.

# 603
  • Буркина Фасо

# 604
В Била шоколад Рошен 0.51 ст

Доста коледни артикули намалени на 50%

# 605
В Била шоколад Рошен 0.51 ст
Скрит текст:
Доста коледни артикули намалени на 50%
Скрит текст:

Цитирам се от миналата година, за да се има предвид кога да се очаква по-голямо намаление. И сега има -70% намаление на някои видове сладолед(тези, които стоят до касата), ако някой не е разбрал.

В BILLA неща с 70-80% намаление:
0.39лв - шоколад Rochen "Дядо Коледа" 60гр., а големия 100гр. е  1.69лв.(не е изгоден спрямо малкия) имаше и други подобни, но с 50%
1лв. и нещо - сладолед Nirvana малкия около 100гр.
2.39лв - щолен KuchenMeister  500гр.

Имаше и още няколко неща, но забравих.

# 606
  • София
Там някъде ( края на януари, февруари ) трябва да е горе долу срока на годност на щолените. Не са ли вече сухи, макар и годни?

# 607
  • Карлово
Не са сухи. Аз вчера насила доядох един предколеден. Супер си беше, но Кауфландски, макар че няма значение.

# 608
В нашата, сравнително нова Билла зареждането е много зле. Промоционалните стоки, ако въобще са заредили, свършват на втория ден и повече не зареждат. А ми е най-близкия магазин.

# 609
Някой обърнал ли е внимание, свинската плешка която сега е на промо, с какъв произход е?

# 610
Испания.

# 611
Брашното в Билла на промоция на 0.59 е супер. Ползвах го за Хлебопекарна и се получи сполучлив хляб.

# 612
Аз много харесах ябълките Йонапринс (Била) по 1.19. Полски са, но са много вкусни. За любителите на сочни и сладко-кисели силно препоръчвам.

# 613
  • София
Брашното в Билла на промоция на 0.59 е супер. Ползвах го за Хлебопекарна и се получи сполучлив хляб.

Чие е ?

# 614
  • Варна

Чие е ?

То е тяхна марка Clever, и аз взех, но после видях че е тип 650. Става ли за кексово тесто?

Общи условия

Активация на акаунт