Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 16

• 72 770
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
В Била в Дружба беше пообрабо откъм коледните намаления, които коментирахте. Коледният календар със свещите беше на 15 лв., сладките неща масово на 50%. Взех само памперси - 90 бр на 15.60 лв. Такова нещо не бях виждала. Уви, само един пакет четворка имаше.

# 586
  • София
Къде ги видяхте тези грандиозни намаления? В 2 магазина Била в София бях, нищо такова няма. Тотално занемарени щандове, мръсотия и липса на читави продукти, особено плодове и зеленчуци.
Взех си от топлата витрина едни пълннени чушки за обяд в работата, ами според мен бяха изостанали от Коледа, само им бяха направили сос. Така ги хвърлих.
Просто се замислям, дали да пазарувам в тая верига повече.

# 587
Регалите “разпродажба” са различно разположени по филиалите.
При нас има на две места - отстрани на касите и до перилните препарати.

# 588
  • София
Аз спрях с витрината им окончателно.
На 26.12 вечерта не знаех че Лидл ще е с намалено работно време до 20 часа, а така се бях засилил и добре че не им изкъртих вратите 🙃
Билла работеше. Купих пълнени чушки и татарски кюфтета - всичко беше ужасно, неразварен ориз, хрупащ, сурови чушки. Кюфтетата пресолени, с млени костици вътре. Отвратих се окончателно.
Оставам само с пиле и печени бутчета, но само когато изрично пише "Българска ферма". Пилето, когато пише само печено пиле, също е отвратително.
Тези "Българска ферма" засега не са успели да ги съсипят, но вече и това очаквам.

# 589
От топлата витрина не купувам, защото работеща там ми е забранила.
Купувам само и единствено поничките от пекарната. Доставчикът е еднакъв за всички вериги, съответно в Лидл и Кауфланд поничките са същите.

# 590
Единствените места, където съм виждала опашка на топла витрина е Фантастико и Кауфланд. От първите съм купувала месо и риба на скара, цяло печено пиле и пилешки бутчета. От вторите нищо не съм опитвала лично. От всички останали топли витрини изобщо и не ми минава през ума да купувам, каквото и да е.

# 591
Топлата витрина на Фантастико за мен също търпи доста критика. Там само печено пиле е изпечено много добре и е вкусно. Скарата винаги, когато съм купувала е сурова отвътре, отвън препечена. Супите  всеки път са различни на вкус, явно зависи кой е на смяна, но като цяло за мен са добри.
От друго място не съм рискувала с топла точка.
mama_na_nana права си, при нас опашката винаги е голяма, явно хората нямат време да готвят или им е по-изгодно/ малко се съмнявам/. Съседка работи точно там и ми е споделяла, че оборота е много висок, направо се скапват от работа.

# 592
  • София
Билла работеше. Купих пълнени чушки и татарски кюфтета - всичко беше ужасно, неразварен ориз, хрупащ, сурови чушки. Кюфтетата пресолени, с млени костици вътре. Отвратих се окончателно.
Не ги защитавам, Билла са олеле-мале. Но има 2 витрини - това, което те си пекат, (поне за мен) става, ако нямаш алтернатива. А студената витрина - сарми, панирани филета и т.н. от други производители наистина не е добре.

# 593
  • Буркина Фасо
От топлата витрина не купувам, защото работеща там ми е забранила.
Купувам само и единствено поничките от пекарната. Доставчикът е еднакъв за всички вериги, съответно в Лидл и Кауфланд поничките са същите.
не доставчика, а производителя е еднакъв. в болшинството случаи това е Белла.

# 594
Е да тя ми каза доставчика, вероятно и производителя, защото са еднакви на вкус и пълнеж.

# 595
Не зная как е при вас, но в нашата Билла обслужването е ужасно! Като се започне от управителя. Има и някои изключително груби касиерки. Ако това не беше най-близкия супермаркет - не бих стъпила там! Другите не са на пешеходно разстояние.

# 596
Там където ходя аз , управителя е много адекватен. Много мил и услужлив ! Има един служител на каса , който прилича на мутра обаче супер много го мързи и когато е той на каса отивам на друга каса. Има две касиерки, които са много любезни. На витрината за обслужване са някакви надувки. Шарено е много.
Вчера взех кисело мляко с етикет -30% . И казвам на касиерката " вие нали видяхте етикета "?. Нищо не каза. След малко пак я питам. О, не била видяла. Че сторнира, че пак маркира.

# 597
Да, и при нас така. То етикета ще й избоде очите, тя ми вика “Ами нареждайте ги така на лентата, че да ги виждаме” и пуфти после, че трябва да й носят карта, за да прави сторно…

# 598
Да, и при нас така. То етикета ще й избоде очите, тя ми вика “Ами нареждайте ги така на лентата, че да ги виждаме” и пуфти после, че трябва да й носят карта, за да прави сторно…
О, това нищо не е.  При нас има 2-3 касиерки в около пенсионна възраст, които имат много странни представи за обслужване на клиенти.  Целият свят им е крив и си го изкарват на клиентите - груб тон, подвикване, гледат те накриво...

# 599
  • Бургас
От топлите витрини на Билла не купувам нищо!
При нас в Бургас,има верига магазини,,Анет,,. Имат топла витрина,готвят на място,храната им е вкусна! Моя дружка работи там,и съм се допитвала до нея за продуктите и храните на витрината. Дала ми е разрешение 😉

Общи условия

Активация на акаунт