Гинеколог Стара Загора

• 2 695
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте , препоръчайте ми добър гинеколог в Стара  Загора , който да работи с здравната каса!
Ориентирала съм се към доктор Гидикова или Кадирева. Мнение за тях?
За преглед става въпрос и проблем, не е за бременност.

# 1
Преди време съм посещавала д-р Узунова.

# 2
Преди време съм посещавала д-р Узунова.
Работи ли със здравната каса

# 3
Д-р Узунова е, меко казано, странна. Не бих се върнала при нея повече. Препоръчвам д-р Ясен Трифонов и д-р Иван Иванов, също и д-р Силвия Малева.

НЕ препоръчвам Ния Кирчева и Виолета Иванова. Първата ме отписа на 32, че ще имам деца, а втората е абсолютна простачка, която се държа отвратително при раждането на детето ми. Ненавижда хора с излишни килограми, така че ако не сте с манекенски размери, не ходете при нея, за да не чувате грозни коментари.

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 16:47 от Althaea

# 4
Докато живеех в Стара Загора , ходех при д-р Мима Димитрова за прегледи и бях доволна.

# 5
Здравейте,
Бъдеща мама съм. Искам да попитам за мнение за д-р Генадий Тотев. По принцип исках при д-р Божидар Василев, но нямаше часове за този месец. Дали някой е следил бременността при д-р Тотев и какви са ви впечатленията от него?

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 16:44 от GeriRadkova

# 6
Здравейте,
А какво ви е мнението за д-р Бузалов?

# 7
Най-добрия гинеколог в Стара Загора за мен е Божидар Василев, препоръчвам на 1000%, няма друг такъв като него..

# 8
Здравейте,
Бъдеща мама съм. Искам да попитам за мнение за д-р Генадий Тотев. По принцип исках при д-р Божидар Василев, но нямаше часове за този месец. Дали някой е следил бременността при д-р Тотев и какви са ви впечатленията от него?

За бременност не знам, веднъж съм била на преглед при него и не видя 9 см киста на яйчника ми. Месец по-късно се наложи отстраняване на яйчника и се беше развила инфекция. Аз не бих му се доверила за каквото и да е...

# 9
Здравейте,

Д-р Генадий Тотев е един от най-добрите акушер-гинеколози в Стара Загора според мен, от поколение на АГ и е доста компетентен. Отнесе се внимателно и професионално към моя случай и бях доволна. Препоръчвам.

# 10
Здравейте,

Д-р Генадий Тотев е един от най-добрите акушер-гинеколози в Стара Загора според мен, от поколение на АГ и е доста компетентен. Отнесе се внимателно и професионално към моя случай и бях доволна. Препоръчвам.

Съгласна съм . Много добър,внимателен и обяснява всичко от а до я . При евентуална втора бременност ще съм при него и никога повече в ниамед.

# 11
Здравейте момичета моля за отзиви за др Вития Виденова. Вчера бях на първа фетална при Иван Иванов. Останах с много добро впечатление от него. Помолих го да ме насочи към колега работещ в държавната, който да ми вдига телефон и да бъде на разположение когато ми трябва ,да работи с направление. Колебаех се между Тодоров и Терзиева, но тъй като Тодоров не роботи със здравна каса, а Терзиева преглежда в Казанлък ( не ми се пътува от Раднево чак до Казанлък) той ми препоръча Виденова. Не откривам мнения за нея. Моля някоя ако има отзиви да сподели. Все още не мога да реша дали да не е Терзиева, моя близка е много доволна от раждането при нея . Тя не правили консултаций в Ст. Загора?

# 12
Здравейте дали може някой да ми даде мнение за д-р Бузалов? Интересувам се някоя дама която е правила лс сакроколпопексия.

Общи условия

Активация на акаунт