Ще превъзмогне ли бившата си

• 20 349
  • 481
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Толкова дебати, за да обясни, че не му става....Дали от теб или от друго, горещо препоръчвам да не те интересува.

# 136
Пак да кажа, че борбата с духове е обречена кауза. Не една приятелка имаше такъв случай.
И дори, той да иска да има отношения с нея и да се старае, щом сам не може да го превъзмогне, тая битка  е предварително загубена.

# 137
Авторката да не се чуди, а да бяга, че после и за себе си ще пита във форума как да превъзмогне бившия си.

# 138
Може да е видял в авторката своя духовен партньор. Няма да се/я принизява с таквиз дребни сърбежи. Smiley

Авторке, некст. Не си губи времето, от тази дупка заек няма да излезе. Ще срещнеш подходящ за теб партньор, този не изглежда читав/ подходящ. Simple Smile
Автокоректор: В тази дупка заек няма да влезе.

# 139
@Лъвица не ги споменавам като безобидни, а като много вероятни.
@Како Сийке, не очаквах от теб да сравняваш мъжете с ходещи вибратори. Мъжете също имат свой емоционален/ вътрешен свят. Ако не в "реала", погледнете книги, филми.
Естественоо, че чувствата/ мисълта за голямата надежда, за стратегически важния в живота човек - жена, отнема от/ измества ерекцията с нова позната. Ако това не ви е ясно, извинявам се, какви съвети може да даваме?...
Борка, и ти ли имаш проблем с либидото?

# 140
Е добре де, ако я беше изклатил и след това и сервира всичките тези работи, по хубаво ли щеше да е?
И какво според вас е правилния начин на действие в такава ситуация? Да се затвори вкъщи и да чака да му мине, да отиде в манастир или нещо друго? А ако беше ваш син, брат, или защо не дъщеря/ сестра, пак ли щеше да е същото?
Има хора не могат да превъзмогнат някаква такава любов цял живот, при други става трудно, при всеки е различно. Очевидно конкретният мъж не е сигурен в себе си, за това удря спирачките. Мен това ме е възпирало, гледаш момичето как хлътва, а не можеш да и отговориш със същото, за едното е***ане ( което и няма да е нещо особено като я няма тръпката) да си причиниш после всичките мелодрами гарнирани обилно със сълзи и сополи.
Да изчака малко, скоро ще си проличи ще я бъде ли, няма ли.

# 141
Да, на всеки му трябва различно време да превъзмогне истинска любов.
Но когато не си наясно със себе си или знаеш, че не си преодолял друг човек, не увличаш друг в цитаделата на обърканите си чувства. А камо ли да му говориш за женитби, да го запознаваш с вашите.
Така е честно.

# 142
Съгласна съм с всички останали. След месец и нещо качва снимки по соц. мрежи, запознал те е с всичките приятели и най-странното, те нарича бъдещата си жена ?! Според мен всичко това е очевидно насочено към това бивашата да разбере за теб и да се ядоса..

А тези приказки с колко жени е бил тази година, вероятно е за да не изглежда, че има проблем с потентността - "Аз по принцип мога да го вдигам, просто с теб не мога"... Значи или по принцип има проблеми с потентността и използва бившата си за оправдание (много тъпо, не му ли пука как те кара да се чувстваш?!), или наистина има толкова непреодолими чувства към нея, че не може да се насили да спи с теб. И в двата случая - нечестно е спрямо за теб.

В крайна сметка зависи дали си ок с това да си малко или много утешение и да му помагаш да си преодолее раздялата. Предполагам, че много дълготрайни връзки и бракове са започнали като някакъв вид утешение. Факт е, че стара любов се забравя с нова. Вече дали е правилно, здравословно или честно спрямо другия човек, е друг въпрос.
Бившият ми приятел беше разведен (послъга ме малко кога наистина е станал този развод, беше прекалено скоро, а той го изкара, че е било доста по-отдавна). До някаква степен бях наясно, че служа за утешение, премислих внимателно нещата и реших да му дам шанс, защото отначало се фокусирах само върху хубавите качества. Но това неизбежно влияе на отношенията. Също така винаги има риска като му мине болката да реши, че всъщност не те харесва толкова и да те зареже. Реши си дали си ок с това, аз втори път не бих била.

# 143
  • София
Аз все с млади мъже съм била и са си падали по секса, и е имало и качество, и количество. Тук се пише за проблеми, нормално е да се изкриви картинката.

# 144
Импотентен мъж, обаче изобретателен. Бих избягала не с 200, ами с 300.

# 145
Отдавна споменавам, че повечето млади мъже не си падат по секса, но никой не ми вярва. Свиквайте, това е новото нормално.
Айде, айде, минути за реклама.
Няма такова нещо – последните години съм с мъже все около 30. Сексът е топ и по много. Зависи от мъжа. И от жената срещу него.

# 146
  • Варна
Авторката ако ще гони духа на бившата, да викне един свещеник да поръси и окади бъдещото семейно легло и прилежащите територии. Ако не подейства, да започва с вуду ритуали, екзорсизъм, огърлица от чесън (за него, да отблъсква нечистото присъствие). Ако и това не подейства, да си плюе на петите.

# 147
  • Чужбина
Аз не виждам нищо нечестно в случая, освен ако той не е преувеличил малко за многото жени за 1 година след развода.

Неговата очевидна грешка е, че я обсебва - типичен симптом на прясно разведен с огромна липса на самоувереност. Напълно естествено и познато сред опитните хора състояние.

Тук 5-6 жени пишат, все едно са най-яките секс спортистки, които очакват мъжът да е като малко по-суфистициран вибратор.

Сори, ама това е простолюдско. Не е така. И мъжете са хора, със свои емоции. И не са длъжни да правят секс веднага след запознанство.

И не знам къде отиде отявленият уклон на форума като еманципация, равенство и пр. Прозира ниско ниво, в което си избираме за кое да сме равни и все друг ни е длъжен.

Авторката ми се струва доста над средното ниво на форума и с основание се тревожи по въпроса. Тя задава темата с интелект и финес над равнището на форума.

Писъци и крясъци за зарязване веднага и че той е импотентен будят само съжаление.

Който може да мисли, да помисли малко.

# 148
  • София
Разбира се, че да искаш секс поне веднъж месечно е простолюдско.

# 149
Мхм, добре.
Ще го пратим при теб, Борисе, да го лекуваш тогава от травми.
Може и със @екс или само погалване по главичката.

Общи условия

Активация на акаунт