Ще превъзмогне ли бившата си

• 20 350
  • 481
  •   1
Отговори
# 150
  • Чужбина
Мхм, добре.
Ще го пратим при теб, Борисе, да го лекуваш тогава от травми.
Може и със @екс или само погалване по главичката.
Аз не съм психолог. И в случая той има нужда от подкрепата на жена.

# 151
Тя да не е някакъв вид спешна помощ, къде е нейната личност и нужди.
Или викаш само мъжете са хора.
Мдам.

# 152
Ахам, а жената от какво има нужда явно няма значение...нали и без това е притурка към мъжа

# 153
  • Бургас
Какво "предателство" от бившата?! Тоз са го зарязали, защото не вдига самолета. Сега се надява на повече късмет, с по- младото и неориентирано явно...

# 154
Да се лекува при лекар, бре! Ако ѝ се насъберат двама, трима все с нужда от някакво лечение....

# 155
  • София
Жената да не е психолог, ти като не си?
Как ли няма да се навирам там, където не ме искат.
Месец показности, а единия прост секс не се сетил да свърши.

# 156
  • Чужбина
Мдам.

Никога и никъде не съм твърдял, че тя няма нужди и че е спешна помощ.
Нужната помощ не е спешна, а продължителна, любовна, поддържаща.
Не искам да я подценяваме, че тя има само сексуални нужди, тя има и нужди точно като личност, да се реализира чрез подкрепата за любимия, да се почувства пълноценна чрез помощта към добър човек. Сексът ще дойде като красиво икрашение на тези човешки актове.

# 157
  • София
Мдам.

Е той това отдавна го вика Wink Мъжът е човек, жената е обслужващ персонал, чиято мисия в живота е да прави мъжът щастлив Wink Авторката да прочетете темата, където съфорумката не получаваше секс, да види какви съвети ще получи след една година безсексие.

# 158
Борисе, ти хубаво думаш.
Но това при възрастни хора.
Извинявай, но ако си между 30-50 па хептен да не трепне от този човек за месец и да не си поискаш да го целунеш, понатиснеш.
Ами, ако има нужда от патерица женска, просто да потърси приятелка. Не жена за връзка. Има уста – да каже, имам нужда просто от емоционална женска подкрепа.
Тя ще си прецени.

# 159
  • Чужбина
Аз лично не бих издържал да не я понатисна толкоз дълго, честно...
Но той може да е съкрушен, завалията...

# 160
Мдам.

Никога и никъде не съм твърдял, че тя няма нужди и че е спешна помощ.
Нужната помощ не е спешна, а продължителна, любовна, поддържаща.
Не искам да я подценяваме, че тя има само сексуални нужди, тя има и нужди точно като личност, да се реализира чрез подкрепата за любимия, да се почувства пълноценна чрез помощта към добър човек. Сексът ще дойде като красиво икрашение на тези човешки актове.
Когаааа? 🤣🤣 Наистина сама се хиля като ряпа 😅😅

Брошка може да си купи в ателие за бижута. Другото е ..под сянката на шипковия храст.

# 161
Борисчо, като е толкова простолюдски форумът с толкова ниско ниво на участниците, ти що чиниш тука? Няма ли възвишени мъжки форуми, където се коментира вътрешната красота и платонични чувства?

# 162
  • София
Той често получавал лайкове от авторите, значи неговите мнения били полезни, не пълнеж, каквито са нашите, уважаеми!

Единия лайк го крепи, не му го бутайте.

# 163
  • Чужбина
Вече съм писал, пак ще повтора - който ме нарича с умалителни, предвид възрастта ми, значи е баба. Сори!
Да, искам да помогна на задаващите въпроси. Упражнявам си българския.

# 164
Борисе, не се цупи сега.
Ето, аз нямам предразсъдъци за възрастта – нито в едната, нито в другата посока. Гледам какво има в мъжа като човек.
Но пак не мисля, че е редно да се влиза в нови любовни отношения с бинт и лепенки.

Общи условия

Активация на акаунт