Ще превъзмогне ли бившата си

• 20 347
  • 481
  •   1
Отговори
# 105
  • Чужбина
Който не иска да се бори за качествени хора и качествени връзки, ще кади тамян за други такива. Обикновено нетолкова качествени.

Авторката изрично спомена, че й е приятно с мъжа и по-скоро го разглежда като партньор в дългосрочен план. Тя самата не се е оплакала от липсата на секс.
Не вярвам да се вслушва много и в подигравките и подмятанията в тази връзка.

# 106
Lake_ smoke коментара ти беше ТОП.
Да допълня, духът й го няма,  но скелета наднича от гардероба .😆

Борисе, точно тоя не звучи, като много качествен, по- скоро качествен манипулатор.

# 107
  • София
Е, за какво и е практически и психически импотентен мъж през лятото на 2023- та?

Кат му трябва време, да не си играе на новото гадже

# 108
  • Чужбина
Трябва й качественият човек, а тя може да му помогне да излезе от бездната на тежката раздяла.

# 109
  • София
За качествени хора само ти говориш, мен не ми се чини такъв.

# 110
Много унизително да лекуваш някой мъж от любов по друга жена, за да получиш голямата награда - един буй.
За мъжа също трябва да е унизително, да поставя жената в тая ситуация. Ако е качествен, де...

# 111
Ахахаах смея се с глас.
Откога една влюбена жена трябва да е майка и психотерапевт, за да изгони духа на бившата.
Отвратително егоистично и нагло от негова страна.
Ако не е готов да я пусне, бившата, да е достатъчно честен пред себе си и авторката, и да го сподели.
Като стане годен за нова връзка, секс и там всичко, да търси жена за женене.
Ако му трябва лечение – има специалисти по тези проблеми.

# 112
Лошото е, Борисе, че счупеният човек обикновено е черна дупка за пиене на енергия и като се насити,  любовта му някак без да иска тръгва да тече в друга посока...

# 113
мхм, затова си измисляш сигурно, че имаш 3 жени и незнамсиколко деца, щото заклеймяваш прескачането от трън на глог..
за леченията си има специалисти, макар някои болестни състояния да не подлежат на лечения..

# 114
  • Чужбина
Може би, Ева, се е слиучило така в някакъв конкретен случай в твоя живот, не знам. Обикновено любовта с еотплаща. Грижата, помощта за ближния, са безценни...

# 115
Ближния, да. Но този според мен не е ближен на авторката, а просто търси на чий врат да се обеси, че да го дундуркат душевно.

# 116
  • Чужбина
Аз не виждам лошо да го подундурка известно време, ако смята, че й е важен и интересен за нея.

Мисля, че трябва да се даде шанс, позитивно съм настроен.

# 117
Разбит душевно мъж на няма и 30 години, който не пуска на момичето - мерси съм.

# 118
  • СИ
Много унизително да лекуваш някой мъж от любов по друга жена, за да получиш голямата награда - един буй.
За мъжа също трябва да е унизително, да поставя жената в тая ситуация. Ако е качествен, де...

Не четеш ли? То и награда няма.           Smile

# 119
Едва ли търси дундуркане, а и дундуркането не помага в този случай. Дори дразни повече и ефекта е обратен. Търси някакъв начин да се измъкне, но не му се получава, удря спирачките и къпе авторката с хладка вода. Не може да му помогне с нищо, освен да изчака малко да види как ще се развият нещата, друго не виждам какво може да направи.

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 17:20 от rf22

Общи условия

Активация на акаунт