ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 48

• 49 622
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
ХЕЛ благодаря за интервюто Blue Heart

# 166
Добро утро!

Няколко неща се събраха вчера, но чаках някой да пусне нов пост под последния мой.

Това с Халит не беше интервю, а кратко 5-минутно включване.
Нямаше нещо ново.
Каза, че само 15 дни са били на морето цялото семейство това лято, сега са в Истанбул, защото Берг работи.
Ясемин отбеляза, че е много бял, сякаш изобщо не е влизал в морето.

Халит: Не, влизах, но аз не обичам да изгарям и да хващам тен. Изобщо не съм от хората, които лежат и се пекат. Стоя под слънцето само, ако правя нещо на плажа или съм на лодка / яхта, например. Вие как сте?

Бурджу: Много добре. Тази година морското ни пътешествие беше даже по-хубаво от миналогодишното.

Халит: Всяка следваща година ще ви се струва по-хубаво.

Бурджу: Можем да си направим едно плаване заедно.

Халит: Да, ти беше обещала. Но ние сега сме в Истанбул.

Ясемин: Яхта имаш ли?

Халит: Имам, да. Но не е моя (смее се). В мечтите си имам най-различни яхти, но все още не са мои.

=========

Предния ден гост беше Мерве Бенги.
Тя участва в сериала на Берг.

Извадих само въпросите, които нас ни интересуват.

Ясемин: Как са нещата на сета?

Мерве: Много е горещо, а ние снимаме в момента много динамични сцени. Вчера си бях сложила навсякъде под дрехите кърпички, за да не се виждат петната от пот, които се образуват, но после когато погледнахме заснетия материал, установихме, че кърпичките си личат.

Ясемин: Как се разбирате с Бергюзар?

Мерве: Много добре. Все още не сме имали общи сцени, но се срещнахме и прекарахме известно време заедно. Тя е прекрасен човек, много деликатна и енергична. Имам голям късмет с актьорите, с които ще си партнирам в този сериал. Това е интернет проект, така че се знае кога започваме и кога приключваме. Ще снимаме още около два месецa.

И последно.
Репортерите са срещнали някъде по улиците Бейза.
От разговора с нея излезе новината, че тя също ще участва в сериала на Берг.

Бейза: След много години отново ще работим заедно с Бергюзар. Снимките вече започнаха. Колко време мина? Мисля, че беше през 2010, когато участвахме  в сериала "Безкрайна песен". Оттогава в живота винаги сме били заедно с нея, но не сме имали възможност да работим в общ проект. Накрая пътищата ни се пресякоха. Много е хубаво.

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 08:38 от varna_2

# 167
Привет

Варна благодаря за преводите

Халит бей  

# 168
Дрешки от колекцията на Petit Coral.

Хайде, чакаме Берг да пусне всички неща, които ще предлагат.
Преди няколко дни правиха фотосесии с деца-модели.
Може би ще има и онлайн магазин, където ще се правят поръчки.

# 169
# 170
Момичета, Flowers Bouquet Blue Heart

Липсваше ми Халит. Grinning

Неговото включване изпълни всички с настроение.

Цитат
Ясемин: Яхта имаш ли?
Халит: Имам, да. Но не е моя (смее се). В мечтите си имам най-различни яхти, но все още не са мои.

Пожелавам му да сбъдне мечтите си!

# 171
Привет! Two Hearts

Варна* благодаря за преводите! Gift Heart

Хубава и прохладна Неделя вечер на всички! Tropical Drink

https://www.instagram.com/p/CwK0ne7gwoT/

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 20:16 от HELEN60

# 172
Успешна седмица!

Берг в новия сериал.

Бергюзар:

Имам да ви разказвам толкова много неща.
Огромни усилия, емоции, вълнение, невероятна екипна работа, щастие, съдба...
Някой ден ще ви разкажа за всичко това.
Дълго време се подготвях за тази роля и съм щастлива, че най-после срещнах Неслихан.
Имам още много изненади за вас.
Очаквайте ги.

Добре дошла, Неслихан Турхан!

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 16:02 от varna_2

# 173
Много е красива в тази Нова визия.
Успех в новия проект на Бергюзар.

# 174
Не съм много доволна от решението на режисьорa, но какво да правим, зрителите никой не ги пита.
Няма да го мисля много. Grinning

Наистина има излъчване на тв водеща, но това можеше да се постигне и със същата прическа с черна коса.

"ЛАБИРИНТ"  ( така го кръщавам на български сериала)

Резюме

Известна със своята честност и порядъчност, Неслихан Турхан е любимка на тв зрителите и на върха на своята кариера. Тя е водеща на предаването "Истината е една", което разследва случаи на изчезнали хора и неразкрити убийства. Когато единственото дете на Неслихан, синът й Джан, е обвинен в убийството на неговата приятелка Лейла,  целият й свят, граден върху справедливост и почтеност, се срутва. Неслихан е притисната между желанието да защити детето си и необходимостта да открие истината за убийството. Известната тв водеща ще бъде изправена пред най-трудното решение в живота си. Да тръгне ли по следите на убиеца, знаейки, че истината за случилото се, може в крайна сметка да стане причина синът й да влезе в затвора.

=========

Актьорът, който играе сина на Берг започна да следи профила й в ИГ, тя неговия също.

=========

Берг отива на сватбата на своята приятелка Еврен Турк.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 18:50 от varna_2

# 175
Добре дошла, Неслихан Турхан! Blush

Драстична промяна!
Видях я на телефона в инстаграм и... не я познах в първия момент, а след това се шокирах Grinning
Очаквах по- светла коса, но толкова , не! Берг е толкова красива, че всичко ѝ отива Kissing Heart
Но това определено не е нейният цвят ...
Тя е актриса, прилича ѝ да експериментира. Няма лошо да е с различна визия за различните роли.

Варна Blue Heart

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 19:16 от Lilims

# 176
Цитат
Но това определено не е нейният цвят ...

Не знам как режисьорът може да направи такава глупост.
Можеше да си бъде пак на черта, със същата дължина, но в черен цвят.
Черен, а не кафяв.
Щеше дори да има по-сериозно излъчване, сега повече подхожда за водеща на някакво светско предаване.

По-неприятното е, че няма да има никаква хармония с момчето, което играе сина й и Джанер Джиндурук, които са тъмни.
Хайде Серкан е по-светъл.

Както и да е.
Дано на екран стоят добре.

Знам, че вече никога няма да попадна на турски сериал, в който всичко, от А до Я, да ми харесва.
Съдба...Joy

===========

А, Лили, благодаря за снимките с Есра Ерол.
Веднага започнаха да сравняват Берг с Есра.
Сигурно са умрели от смях двете.
Те са много близки приятелки.

Есра е много известна водеща точно на подобно предаване.
Хахаха

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 19:27 от varna_2

# 177
# 178
Хаха
За първи път виждам такова нещо.
От компанията Mas, която осигурява караваните за актьорите на сета, са поздравили Берг:

“Поздравяваме г-жа Бергюзар с новия й проект.
За нас е чест, че я приютяваме в своите каравани на снимачната площадка”

Берг с Айхан на сватбата

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 21:00 от varna_2

# 179
Привет!
Благодаря за всичко споделено за новия сериал на Берг! Purple Heart

Със сигурност  - как да изглежда - едва ли е решение на Берг. Имали са визия за прическа и цвят на косата според сценарий, предишни роли и така нат. , но Берг сякаш направи всичко възможно през последните години, да се разграничи от прекрасната коса, която имаше...Ряза я, изправя я, изсветлява я, какво ли не и причини...
Жалко. Няма нищо по-хубаво от естествената красота. Не е зле човек да експериментира, това при всички случаи си е нейно право, но на мен ми липсва онази коса. Тя беше част от чара и. 
Дългата никога няма да я прежаля, но тя сякаш завинаги се прости с нея.

Но тези късите и отиват в пъти от последната руса визия, с която я виждам днес на различни места.

Пожелавам и успех, след толкова години отсъствие от екраните, дано сериалът се хареса на зрителите и да бъдат доволни от своите усилия! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт