ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 48

• 49 623
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Привет!

Не можах да позная Берги. Grinning

Пълна промяна! И на мене не ми харесва цвета на косата.

Цитат
Есра е много известна водеща точно на подобно предаване.

Подозирам, че умишлено е търсена тази прилика с Есра Ерол.

Успех на целия екип!

Биге Онал нямаше ли да участва в този сериал?

# 181
Решението за цвета на косата със сигурност не е нейно.

Не знам с какво е толкова важно да е руса за ролята, но режисьорът диктува на сета.
А Берг никога не би отказала, щом е за роля,  особено пък от съображение “ох, да не взема да погрознея”.

Иначе за нейните лични решения, донякъде я разбирам.
Никога не съм имала къса коса, но забелязвам, че с годините имам все по-малко търпение и малко да порасне, веднага бързам да я намаля поне до рамената.

Но ми направи впечатления, понеже естествено завъртяха снимките по всички медии, имаше много коментари: “Прилича на водеща на новините”.

Значи все пак са успели да докарат ефекта. Grinning

Виждам, че е много развълнувана и ентусиазирана.
Хубави коментари получи.

Всички сценаристи са отбелязали в профилите си, че са хвърлили изключително много усилия върху този проект.

Единият е написал: “Всеки проект изисква усилия, но тук положихме много, много, много.”

Другият: “Това сериалът, върху който съм работил с най-голямо удоволствие”.

Дано се е получило интересно наистина.

=======

От сватбата

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 21:58 от varna_2

# 182
Здравейте в Понеделник вечер! Two Hearts

Хубава нова седмица!
 И нека да е наситена с много новини, нови снимки и...още нещо.

Благодаря на всички за хубавите постове!! Two Hearts
Много различна е новата Берг...

Успех на целия екип!

---------------------------

Днес е денят на Бергюзар Корел! Hands Clap

Нова реклама  на Sleepy с участието на Берг

https://www.instagram.com/p/CwNfDuYouqU/

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?w=wall-158123700_91913

---------------------------

# 183
От сценаристката на “Присъда” Сема Ергенекон:

“Колко много казва дори само този поглед”

И на мен тази снимка ми хареса много.

А Серкан си харесва “съпругата”. Grinning
Реагирал е така под поста на Берг с новите снимки.

От сватбата

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 22:48 от varna_2

# 184
Добро утро 

Ще свикнем и с новата прическа Blush

Надявам се да е само за два месеца Grinning

Естествената ѝ коса е богатство, но тя си решава след снимките как се променя Blush

# 185
Добро утро!

Цитат
Биге Онал нямаше ли да участва в този сериал?

Биге Онал й партнира във филма, не в сериала.
Забравихте, че има и филм. Grinning

Той вече е във фаза на монтаж.
Режисьорката няколко пъти споделя снимки от работата.
Дано излезе до края на годината, защото сериалът ще е на екран най-рано в началото на следващата година.

Убедена съм, че никога няма да се върне към този имидж.
Берг винаги ще избере практичността пред фенските желания или някакви съображение, продиктувани от суета.

# 186
  • Балчик
Добро утро, прекрасна тема сте създали и много много личи, че се прави с любов, това винаги проличава! Следя ви, аз също съм фен на турските сериали и вече в частност на сем.Ергенч,  тук научавам много и интересни факти за тях.
Реших да споделя мнение за новата прическа/визия на Берг, ами за мен е повече от чудесна, много подмладена, освежена, аз мисля че светлото е нейното, ако се поддържа редовно и правилно.
Също мисля, че дългата коса / под раменете/ не прави добра услуга на жени, които са вече около 40 годишни.
Така, че на който и да е решението, а и изпълнението се е получило много мнго добре, срещу нас стои една съвременна, млада и модерна жена. Чудесна е Берг!

# 187
Благодаря ти за позитивния пост, AVA ROSE. Flowers Rose

И ти си права.
Да не забравяме също, че става дума за филмов персонаж.
Режисьорът така си я представя Неслихан Турхан, сценаристите така си я представят.

Между другото, аз много харесвам Джан Улкай като режисьор.
Гледала съм няколко негови проекта.
В едно  интервю ми направи  впечатление коментарът му, че никога не би работил за традиционен телевизионен сериал, защото много често, поради дължината на сериите, работата  се претупва.
И наистина, досега е правил само игрални филми и интернет сериали.

Надявам се най-вече сценарият да е хубав.
Това е ключът към успешен сериал- нито химии, нито физики, нито красотата на актьорите може да спаси една бездарна история.
Примери за това колкото искаш.

===========

От Берг тази сутрин

А, ето че и истинският съпруг е доволен.Hug
Халит е лайкнал снимките на Берг, което си е цяло събитие, защото той по правило не раздава нито лайкове, нито сърчица в Инстаграм.

Режисьорът, партньорите й Серкан Алтунорак, Джанер Джиндорук и много от младите актьори също са лайкнали публикацията й.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 12:08 от varna_2

# 188
Усмихнат следобед, момичета!

Публикуваха още две снимки на Берг от сватбата.

От творчеството на латинофеновете Gift Heart

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 15:39 от HELEN60

# 189
Джан Улкай:

"На режисьорския монитор."

Разбираме, че Неслито е и шофьор.
Разбира се, като всяка модерна и бойка жена. Grinning

Забравих да кажа, че ми хареса концепцията за облеклото на Неслихан.

Стилистът на Берг е доста ексцентричен, но слава Богу, не експериментира странните си хрумвания върху нея.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 16:13 от varna_2

# 190
  • София
Ауууу, разкошна Берг, разкошна!
Най-накрая след толкова години ще я видя в подходяща за нея роля : без да прилича на робинята Изаура, премерена, внимателна.
Искам я дръзка, крайна, с дизайнерски дрехи и обувки, шик и млада!
Този цвят й прическа й свалят 10 години! Изумителна жена, така да й стои гарваново черно и този рус изключителен нюанс.

А стилистът й е може би най-любимият ми турски такъв. Следя го, създава трендове, отличителен и може да направи от всяка жена лебед. При Берг няма да хаби сили, толкова ще му е лесно. Но ще има ексцентризъм, и това чаках.

Най-накрая! Доволна съм и още как.

# 191
Здравей, Люксен! Flowers Hibiscus

Цитат
А стилистът й е може би най-любимият ми турски такъв.

Да, Рюткай работи с много известни актриси.
Отдавна се познават с Берг, бил е неин стилист и за лични поводи.
Много добре се разбират, шегуват се на сета, той постоянно е в караваната на Берг.
Често слага сторита кога излиза за работа, така че,  човек може да се ориентира кога  Берг има снимки. Grinning

Ето тук Берг също е облечена от него.
Мисля, че беше някакво рекламно събитие.

Ханчик, облечен в марката Petit Coral Grinning

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 19:17 от varna_2

# 192
Хубавото си е хубаво! Разкошна е Бергюзар с къса, руса коса! Има покоряващо излъчване!❤

# 193
Привет!

Цитат
Убедена съм, че никога няма да се върне към този имидж.
Берг винаги ще избере практичността пред фенските желания или някакви съображение, продиктувани от суета.

Пък аз никога не съм убедена в нищо за Берг - косата е само едно от толкова много неща през годините, които ме карат да мисля така. При нея няма никога - никога. Само като си помисля с колко занимания и дейности се захвана през годините - сладкарство, фотографско хоби,тарамбуки,  музикални албуми, кафе, ТВ водеща, добротворчески и благотворителни каузи, спортуваше усилено пилатес и какво ли не, рекламите няма да ги броя. За майчинството - ударно през последните три-четири години. Сега също положи много усилия, за да влезе във форма, а кг не бяха малко...Тичането Лондон-Истанбул, с толкова малки деца - нужни са огромна дисциплина и организация.
Колкото до фенските желания - каква актриса ще е, ако се съобразява с тях. Пък и кой ще и разреши, все пак зад нея има режисьори, сценаристи, стилисти... Ние сме само зрители и имаме право на мнение. Sweat Smile

Ето това е предизвикателство - да излезеш пред публиката в съвсем различна визия и роля от всичко досега!
И да те харесат, когато видят резултата, но за крайния продукт е още много рано.
Затова още повече им пожелавам успех!

# 194
А аз пък виждам в това, което си казала, аргумент за моята теза. Grinning
Имам чувството, че Берг не иска да се обръща назад.
Неспокоен дух е, непрекъснато търси нещо ново.
Например, някои хора се залавят за рисуване, планинарство, градинарство и така цял живот.
Концентрират се върху едно нещо.
А тя постоянно има някое ново вдъхновение.

За дългите тъмни коси, разбира се, че е прекалено да се каже “никога”. Аз имах предвид като избор на прическа за личния й живот,  извън филмовите героини. Ако ролята й го налага, естествено ще се върне към стария имидж.

А това за дисциплината е извън всякакво съмнение. И двамата с Халит са много организирани, много сплотени, гледат в една посока, влезли са в идеален ритъм, мисля, че в момента се чувстват във висша степен като едно цяло.

=======

А, ето, като по поръчка - за дисциплината.

От диетоложката на Берг:

Много я обичам.
Изтънчеността й, красотата й, по детски чистата й душа.
Но с най-голямо сърчице отбелязвам дисциплината й.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 22:17 от varna_2

Общи условия

Активация на акаунт