ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 48

• 49 625
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Мисля, че така е най-правилно. Да не се обръщаме назад. Назад са само спомените и извървения път.
Преди  дни видях, че някой е харесал мое мнение във форума. Отворих и попаднах на пост от 2014 година - в темата на КД - с участието на Берг и Кенан. Зачетох се в страниците, толкова много смях, различни емотикони, елеци, снимки от личния и работния ден на актьорите, огромна част от тях вече не се и отварят, само надписите свидетелстват за какво става въпрос. От позицията на днешните събития - всичко е било някак си доста безгрижно. Сякаш са изминали 20 години, а през това време толкова много неща са се случили със самите нас, както и с Берг, в случая...Как и за какво да се обръща назад?... Животът и е много различен. Радвам се, обаче, че не постъпи като майка си - да се отдаде само на семейството. Времената са други, нуждите им са огромни, Халит не е баща и, тя е чевръста и щура, сега е моментът да граби с пълни шепи от всичко, опирайки се на постигнатото /все пак/. Хубавото е, че има предложения. Другото хубаво е, че нито тя, нито Халит чакат само на проекти...

Колкото до аргументите за различните тези - ами, то си е нормално, всеки вижда това, което иска да види и чете, това, което иска да прочете. Всеки гледа през собствените си очи. Purple Heart

# 196
  • София
Варна, ❤.

Берг за мен е олицетворението на съвременната, комплексна, постоянно развиваща се жена. Това е изключително трудно , особено в стил “маратон”, в който Берг “бяга” от 10 години. Възхищавам й се за всичко това.

Изненада ме, че снима нов проект, очаквах следващите години да се съсредоточи върху полагането на основи в новия им дом и захващането на различни проекти. Веднага ще купя дрехи за дъщеря ми, щом пуснат марката й и при нас.
Припомните ми,..защо се преместиха в Лондон?
Вдъхнових се от поведението й по време на кризата със земетресенията февруари, свърши тонове неизмерима работа, помогна на толкова хора. И всичко това с 3 деца от които две малки!
Друг такъв не видях, тя много умело използва своята известност, за да помага и изключително адекватно използва социалните мрежи. И ние да имахме една такава Берг…

# 197
Хубав ден на всички!

Цитат
Радвам се, обаче, че не постъпи като майка си - да се отдаде само на семейството.

До голяма степен зависи какъв партньор имаш.
Баща й е бил по-патриархален тип, а и доста ревнив, според мен.
Може да искаш много да правиш кариера, но ако съпругът ти има други разбирания, трябва или да се примириш, или да се разведеш.

Халит е много широко скроен.
Ако беше комплексар, щеше да започне да го гризе червейчето - "ох, аз бях по-голямото име в началото на брака ни, изоставам, тя снима два проекта, аз седя и гледам децата". И лека-полека,  ето ти го разводът.
Не само кариерата може да е причината.
Когато чета новините за разделите сред известните хора, понякога е изумително колко малко са се познавали преди да започнат връзка. Дори за това, че единият партньор не иска деца, разбират след като се оженят. И  започват да се обтягат отношенията.

Колкото и да е енергична и устремена Берг, никога нямаше да има възможност да се вихри на толкова фронта, ако Халит не беше готов в определени периоди да бъде баща на "пълен работен ден", както се казва. Ето сега, след две седмици, ще трябва да се върне с Али в Лондон, защото започва училището, а тя трябва да остане с малките заради сериала. Но това е възможно, защото е спокойна, че Халит ще се справи сам с всичко- пазаруване, готвене, чистене, пране, изпращане, посрещане на Али...

Цитат
Припомните ми,..защо се преместиха в Лондон?

В интервюта, когато ги питаха, казаха, че е заради образованието на децата.
Според мен, искат като цяло те да растат в по-космополитна и цивилизована среда.
Но толкова се промени западният свят. Изобщо не ми харесват тенденциите, които вървят в него.
В момента, не ми харесват нито изтокът, нито западът.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 12:12 от varna_2

# 198
Здравейте!

В живота са важни хората, които ти желаят щастие,
но още по-важни са тези, които те правят щастлив.

Усмихнат ден с много настроение.. Heart Eyes

----------------------------

Ханик - колко прилича на баща си в жестове Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 15:57 от HELEN60

# 199
От Руткай:

Когато започнахме пробите на гардероба за ролята, размерът беше 42.
После всеки ден на кантара и стигнахме до 36.
Много се радвам за Вашето отслабване, но моите колосални усилия непрекъснато да преправям дрехите, също заслужават похвала.
В очакване следващата седмица да стигнем до размер 34.
С обич, Ваш стилист Рюткай.
Joy

Цитат
Вдъхнових се от поведението й по време на кризата със земетресенията февруари, свърши тонове неизмерима работа, помогна на толкова хора.

В края на седмицата е рожденият ден на Берг.
Днес написа, че няма да приема подаръци и цветя.
Помоли всички, които искат да направят някакъв жест, да дарят пари за фондацията, с която работиха заедно в подкрепа на хората от района на земетресението.

А аз преди няколко дни се сетих за децата, болни от СМА.
Берг направи много мащабна кампания в тяхна подкрепа.
Случайно попаднах на акаунтите на две от семействата, които получиха пари, благодарение на тази кампания.
И какво да видя- Мия и Пойраз, на които даваха няколко месеца живот, вече са на 4 и 5 години.

Мия, с която започна всичко.
Това беше първото дете, за чието излекуване Берг, положи много усилия да събере подкрепа.
По принцип, прогнозата за децата с такава болест е неблагоприятна.
Без лечение умират до края на първата или втората си година.
А генната терапия, която се прилага, е невероятно скъпа.
Ставаше дума за милиони тогава.
Отделно, че липсваше лекарството, което поддържа живота им до определен период.

И Пойраз.
Това е детето, за което Берг и Хатидже Шендил организираха 6-часово благотворително директно излъчване в Инстаграм.
Неговото лечение също беше финансирано със събраните дарения.
Родителите му още поддържат връзка с Берг.
Бяха й написали мили думи под постовете й за новия проект, оттам погледнах в ИГ акаунта им.

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 07:01 от varna_2

# 200
Много интересни коментари, благодаря 

# 201
Nature DizzyNature DizzyNature DizzyNature DizzyNature Dizzy

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 20:35 от varna_2

# 202
Еха, Берг е много готина! Sparkling Heart
Варна* Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 21:24 от HELEN60

# 203
Много е красива, Берг!
Изящна, елегантна, отива ѝ. Blush

# 204
Добро утро от Берг!

Отива на сета.

Сутрин вкъщи.

Клипче

https://www.instagram.com/p/CwURfxoATj0/

Берг: Мога ли да си налея кафе, Хан?
           Добре дошла, Лейла! Здравей!

Лейла: Мама.

Берг: Здравей! Какво ще закусваш? Гладна ли си? Какво искаш да ядеш?

Хан: Картофи с яйца!

Берг: Картофи с яйца ли ще ядете?

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 09:24 от varna_2

# 205
Семейна идилия Blush

Много са сладки Kissing Heart

# 206
Усмихнат и прохладен следобед, момичета! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 16:55 от HELEN60

# 207
Бергюзар се шегува:

"Ще бъдем заедно всеки делничен ден".

Toва е снимка от сета. Вижда се заставката на предаването, което Неслихан води "Истината е една" и картончетата, които водещите държат в ръце с логото на предаването.

Нали знаете, като си обявяват предаванията водещите казват, "Ще бъдем заедно от еди колко си часа".

Сигурно е реплика от сценария.
Значи днес снимат предаване.
Сигурно има много статисти, защото подобни предавания в Турция са с публика.

Берг ще си остане с тази коса.
Халит не спира да лайква снимките й.

JoyJoy

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 16:41 от varna_2

# 208
Халитко да не се захласва много по жена си, че ще дойде още едно бебе Joy

Варна  Flowers Sunflower

Фенове се забавляват с изк. интелект Blush

# 209
Хахаа, това с още едно бебе е супер!
Амин!❤️

Общи условия