Всякакви въпроси за хладилниците-тема 4

• 46 179
  • 855
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Мъжа ми е звъннал в Интерсервиз Узунови ,които са го уверили че показания тук модел е с No Frost систама
 https://zora.bg/product/sj-ba05dtxwe-270-l-e-no-frost-byal
Тези дни ще отида до Зора ,ще го видя и ще преценя на място дали ме устройва.
Задължително ще напиша след това

# 751
  • София
И аз ще чакам резултата. Проблемът според мен е да продават друг модел, а да рекламират този.
vnd, питала ли си Зора за качване при доставка? Имат ли предварително заявено и платено качване?

# 752
  • София
Задължително ще попитам и това,когато отида до Зора

# 753
И аз ще чакам резултата. Проблемът според мен е да продават друг модел, а да рекламират този.
vnd, питала ли си Зора за качване при доставка? Имат ли предварително заявено и платено качване?

Имат да, днес качиха една доставка в нас - 5 етажа без асансьор.

# 754
  • София
princess_lea, онлайн поръчка ли направи или в магазин? Технополис ис те имат качване, но само при покупка от магазин.

# 755
princess_lea, онлайн поръчка ли направи или в магазин?
Технополис ис те имат качване, но само при покупка от магазин.

От физически магазин.

# 756
  • Велики Преслав
Аз се обърках. В крайна сметка, някой закупи ли си Шарпа? Моля потребителите после да кажат мнение, че често се търсят хладилници с по-малки размери, а този е и на добра цена.

# 757
  • София
Аз ще отида тези дни до Зора да го разгледам този Шарп и да преценя на място- ще дам отзив след това.

# 758
  • София
И аз още не съм. Писах си с един магазин, но се оказа, че са го свършили.
Честно казано, ако има такъв размер от по-доверените марки, бих взела. Не ми е определяща цената.

# 759
  • Велики Преслав
Гледам има го и с електронно управление. Вас кои размери са ви определящи.

# 760
Аз купих този:
https://zora.bg/product/fxca-28900-nfe

Като първи отзив:  издава един постоянен, монотонен шум "рррррр", не знам дали е нормално...  Старият беше по-тих.
Не намерих тесен модел на хвалените тук марки, цената не е била фактор - бих купила каквото ми харесва.

# 761
  • Велики Преслав
Ами компресора се чува нормално. Нивелиран ли е?

# 762
Ами компресора се чува нормално. Нивелиран ли е?
Ау, не

# 763
  • Велики Преслав
Може да има малко подобрение. Иначе ако стария е бил обикновен този има допълнителни вентилатори, нормално е да има малко повече шум от стария.

# 764
Обикновен беше, да.  Ще го нивелираме, дано е малко по-добре. Благодаря за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт