Всякакви въпроси за пералнята - тема 16

• 40 673
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 10:03 от Bukovskagg

# 76
Новите номера на моя Бош- при почистено идеално чекмедже задържа до половината вода в отделението за омекотител. От известно време е така, в редки случаи го виждам празно след пране.
Та, заредих пералнята с дрехи, сложих прах и доливам омекотител в остатъчната вода. Ами всичко се стече до долу, преди да съм пуснала програмата. Да отбележа- не съм надвишила нивото МАХ. На вече празно, сипах отново малко омекотител, и той изтече. И сега ще пере и с двете.😡
Вече нямам нерви да се ядосвам с постоянните ѝ лудости.

# 77
Разглоби чекмеджето и го измии.

# 78
  • София
Ами ще си призная и аз, имах 5 години АЕГ , не знам коя серия, втора или четвърта беше, с транспортен дефект, купих просто единствената налична- и бях много по - доволна от новия ми Бош , 6 серия, два месеца го избирах и направо си ми захабява дрехите, бялото сивее, не съм особено доволна:( освен проблема с цветоулавящите кърпи, за който писах по - назад.

# 79
Разглоби чекмеджето и го измии.
Кое да му разглобя още, освен да го счупя?
Търкано е с четка за зъби и клечки за уши и дървено шишче за труднодостъпните места.

# 80
Може ли мнение от някой , който има  Samsung WW80T504DAE/S7 . Благодаря ! Simple Smile

# 81
Пералня BOSCH WAJ20061BY 7.0 kg, 1000 об/min, ИНВЕРТОРЕН МОТОР

А тази дали ще ме ядосва? Цената е добра, оборотите трябва ли да ме притесняват? Дали някой има такава машина, отзиви?

# 82
Пералня BOSCH WAJ20061BY 7.0 kg, 1000 об/min, ИНВЕРТОРЕН МОТОР

А тази дали ще ме ядосва? Цената е добра, оборотите трябва ли да ме притесняват? Дали някой има такава машина, отзиви?
Не е добра тази пералня.

# 83
petiaivanov, дай малко аргументи, моля. Насочвам се към марката защото в къщи имам 8-ма серия и съм много доволна. Ама сега търся бюджетно решение, предвид че ще се ползва малко.

# 84
Пътувам напоследък и пиша само пт телефон- кратко. Насочи се към wan моделите.

# 85
  • Pazardjik
Може ли мнение от някой , който има  Samsung WW80T504DAE/S7 . Благодаря ! Simple Smile
     Аз съм с подобна 9 кг, пишете лс ако желаете да не спамим темата.

# 86
AEG не мачкат и не късат дрехите.
Само един потребител в темата разпространява това твърдение с нескрита ярост. Всички останали са доволни от марката.
АЕГ 8ца.Преди малко извадих поредното скъсано нещо-качествено почти ново спално бельо,дупките са три.Не го прави толкова често,но го прави и не е приятно.И да,дрехите са смачкани и не изглеждат добре.Причинявам си го само защото пералнята доказа,че е здрава и само тя издържа експлоатацията от моя страна(по 6-8 перални понякога на ден).
Сега си късам нервите с един Шарп,гаранционен в студио под наем,вчера идваха от сервиза вече втори път,днес наемателката каза,че пак е отказала.Обещаха да подменят някаква част,но до 30 дни,което не ме устройва.Трябва ми спешно пералня среден клас и след приключенията с тази,вече се замислям за хубава марка втора употреба(никога досега не съм ползвала уред втора употреба).Какво бихте ме посъветвали?

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 19:51 от lasi15

# 87
AEG не мачкат и не късат дрехите.
Само един потребител в темата разпространява това твърдение с нескрита ярост. Всички останали са доволни от марката.
АЕГ 8ца.Преди малко извадих поредното скъсано нещо-качествено почти ново спално бельо,дупките са три.Не го прави толкова често,но го прави и не е приятно.И да,дрехите са смачкани и не изглеждат добре.Причинявам си го само защото пералнята доказа,че е здрава и само тя издържа експлоатацията от моя страна(по 6-8 перални понякога на ден).
Сега си късам нервите с един Шарп,гаранционен в студио под наем,вчера идваха от сервиза вече втори път,днес наемателката каза,че пак е отказала.Обещаха да подменят някаква част,но до 30 дни,което не ме устройва.Трябва ми спешно пералня среден клас и след приключенията с тази,вече се замислям за хубава марка втора употреба(никога досега не съм ползвала уред втора употреба).Какво бихте ме посъветвали?
След много чудене  и разглеждане взех Simens iq700( модел 2021год).Неразличима  е от нова и работи много добре.

# 88
  • В небето
Новите номера на моя Бош- при почистено идеално чекмедже задържа до половината вода в отделението за омекотител. От известно време е така, в редки случаи го виждам празно след пране.
Та, заредих пералнята с дрехи, сложих прах и доливам омекотител в остатъчната вода. Ами всичко се стече до долу, преди да съм пуснала програмата. Да отбележа- не съм надвишила нивото МАХ. На вече празно, сипах отново малко омекотител, и той изтече. И сега ще пере и с двете.😡
Вече нямам нерви да се ядосвам с постоянните ѝ лудости.

Защо не смените омекотителя? Струва ми се, че е гъст, което е причината да задържа. При мене (AEG), когато използвам Persil гел се получава този неприятен ефект. Перилният препарат е много гъст и не успява да се оттече от чекмеджето.

Поздрави.

# 89
След голямо гледане и чудене между Бош, Аег, в магазина ни предложиха и LG, накрая взех AEG LFR71844BE
https://zora.bg/product/lfr71844be
Дано ме изкара повечко години.

Общи условия

Активация на акаунт