Всякакви въпроси за пералнята - тема 16

• 44 421
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • София
На какъв принцип работи програмата Outdoor (AEG) - с пара ли е, пере ли активно? Колко препарат се слага? Пише, че е до 2 кг сухо пране и да не се ползва омекотител.
Тези дни чистих едни стари гардероби и има няколко палта, които искам да освежа, но ако ги изпера на обикновена програма, ще се съсипят. Мога ли да ползвам тази програма? Мога ли да добавя дезинфектант в отделението за омекотител?

# 166
Това е програма за връхни дрехи/якета и якета с мембрани. Не използва пара. Пере си и си плакне. Препарат колкото за една-две връхни дрехи-зависи от дозировката на препарата. Ако якето е от специализирана материя, се използва специализиран препарат.
Тази програма не е за палта и не е за освежаване!
Не, не можеш да добавиш дезинфектант.

https://www.youtube.com/watch?v=noM7yXF-zIY

# 167
Здравейте Simple Smile
Чисто нов съм във форума. Предварително се извинявам ако задавам глупави въпроси и т.н.
Правим основен ремонт на жилището и ще подменяме някои от старите уреди а други ще закупуваме за пръв път.
От няколко дни чета теми за ел. уреди и главата ми стана като балон 😵‍💫
От прочетеното разбрах някои неща, други не Simple Smile
Въпроса за пералня - до към 1500 лв. Перем предимно смесено дрехите. Не делим. От прочетеното до тук и разглеждането в интернет съм се насочил към ЕАГ, модел L7FEC41PS.
Нямаме нужда от прецизно дозиране на препарата, wi fi то - не, че не ми се иска ама да давам още 200 лв. отгоре за него - по - скоро не Simple Smile Гледам да е с възможно най - големия капацитет. Посочената от мен пералня май покрива скромните ми изисквания Simple Smile Може ли мнение за модела? Също така ако има и други марки и модели, които можете да ми предложите в същия ценови клас и с доказано качество да разгледам, ще съм ви благодарен Simple Smile
Друг въпрос за АЕГ - има още една пералня 7 ма серия, която заглеждам LFR73944OE. Тази е с wifi. 250 лв. по - скъпа и е с PreciseWash а няма Prosense, като другата. Каква е разликата между тези две екстри и заслужавали да се дават повече пари, също така по - скъпата пералня е за 9 кг.?
Предварително ви благодаря за мненията Simple Smile
Сега се насочвам към темата за сушилни 😁

# 168
Здравейте Simple Smile
Ч
Скрит текст:
исто нов съм във форума. Предварително се извинявам ако задавам глупави въпроси и т.н.
Правим основен ремонт на жилището и ще подменяме някои от старите уреди а други ще закупуваме за пръв път.
От няколко дни чета теми за ел. уреди и главата ми стана като балон 😵‍💫
От прочетеното разбрах някои неща, други не Simple Smile
Въпроса за пералня - до към 1500 лв. Перем предимно смесено дрехите. Не делим.
От прочетеното до тук и разглеждането в интернет съм се насочил към ЕАГ, модел L7FEC41PS.
Скрит текст:
Нямаме нужда от прецизно дозиране на препарата, wi fi то - не, че не ми се иска ама да давам още 200 лв. отгоре за него - по - скоро не Simple Smile Гледам да е с възможно най - големия капацитет. Посочената от мен пералня май покрива скромните ми изисквания Simple Smile Може ли мнение за модела? Също така ако има и други марки и модели, които можете да ми предложите в същия ценови клас и с доказано качество да разгледам, ще съм ви благодарен Simple Smile
Друг въпрос за АЕГ - има още една пералня 7 ма серия, която заглеждам LFR73944OE. Тази е с wifi. 250 лв. по - скъпа и е с PreciseWash а няма Prosense, като другата. Каква е разликата между тези две екстри и заслужавали да се дават повече пари, също така по - скъпата пералня е за 9 кг.?
Предварително ви благодаря за мненията Simple Smile
Сега се насочвам към темата за сушилни 😁
Вземете си първата (L7FEC41PS)-един от най-добрите уреди на марката. Много е дискутиран тук и недоволни няма. Здрава и доказана машина е това с много възможности за персонални настройки на програмите.
Другата, която сте гледали, е от по-новите модели и естествено по-скъпа. Много отзиви за нея няма, защото отскоро е на пазара. Никой не може все още да каже как ще се държи в дългосрочен план. Разликата е никаква-само в новото име напрактика Simple Smile
Не давайте грешни пари, бих Ви казала аз.

# 169
PPP , от каква материя са тези палта - вълна,  памук  , микс ?
Аз пера вкъщи доста палта,  някои с малък процент вълна , някои микс и повечето пъти ги пера на Микс или Синтетика на 30-40С , 1200 оборота и нищо им няма. Ако са вълнени с препарат за вълна, ако са без- с нормален прах за бяло или цветно.

# 170
  • при него
И аз съм в търсене на качествена пералня. Моята вече не центрофугира и се чудя между пералня и пералня със сушилня (2 в 1). Моля за съвети какво да купувам.
Гледах една пералня със сушилня на LG или само пералня но каква марка не знам.
Бюджетът ми е към 1500 лв. Моята беше Канди и изкара около 10 г.

Със голям ентусиазъм, съдейки по мнгото положителни отзиви, които намерихме, преди 2 седмици кучихме това LG, за ваканционен имот. Утре, за втори път ще идва техник. Грешка на вибрационния датчик. Пере, но стигне ли до центрофугиране, дава въпросната грешка и не центрофугира. Нивелирана идеално. Не е претоварена. Вадих пране преподреждах, пробвах на празен цикъл, не и не. До тук ми се изпари ентусиазма към LG. Разбира се, възможно е и да съм уцелила единствената дефектна бройка от цялата партида... ама да му се не види, на 2 седмици е...

Имам AEG 6 серия, пере като змей. АЕГ 9 също, там вече пък съвсем.

# 171
И къде ги намерихте тези отзиви за ЛГ ? Многократно е споменавано в темите , че ЛГ е пълен боклук , който не става за нищо .

# 172
  • при него
Сайта на LG. Разни теми тук и в друг форум. Както казах, ентусиазирани бяхме да пробваме тази марка. Взехме и хладилник ( извинете за отклонението), той например се представя много добре ( Петя, благодаря!). Там имаме забележки към дизайна, но иначе си работи отлично, за сега Simple Smile

# 173
  • София
PPP , от каква материя са тези палта - вълна,  памук  , микс ?
Аз пера вкъщи доста палта,  някои с малък процент вълна , някои микс и повечето пъти ги пера на Микс или Синтетика на 30-40С , 1200 оборота и нищо им няма. Ако са вълнени с препарат за вълна, ако са без- с нормален прах за бяло или цветно.

Благодаря, blueberry! Различни са - има вълна, има смес, има една шуба на баща ми, която е с кожена яка, изкуствена, а отвътре е с подобна подплата и е доста тежка.... Ще пробвам да изпера.

# 174
Сайта на LG. Разни теми тук и в друг форум. Както казах, ентусиазирани бяхме да пробваме тази марка. Взехме и хладилник ( извинете за отклонението), той например се представя много добре ( Петя, благодаря!). Там имаме забележки към дизайна, но иначе си работи отлично, за сега Simple Smile
Моля!  Със  здраве да си го използвате.
Lg са добри в хладилници, телевизори и микровълнови. Възползвам се.
За друга домакинска техника не ми отговарят на капризите за качество 😂
Мненията от фирмените сайтове не са за вярване, а също така и мненията от поръчкови проучвания…

# 175
Майка ми от половин година е с такава комбинирана LG, но бял цвят. 10,5/7 кг.
Доста е шумна на последната центрофуга в 90% от случаите само това мога да кажа като забележка, ще се радвам да споделите като ви я оправят как е шума.

# 176
  • при него
Майка ми от половин година е с такава комбинирана LG, но бял цвят. 10,5/7 кг.
Доста е шумна на последната центрофуга в 90% от случаите само това мога да кажа като забележка, ще се радвам да споделите като ви я оправят как е шума.

А, тя изпра 2-3 пъти преди дефекта. Тиха е, доста е тиха и пере добре.

# 177
Здравейте! В търсене съм на нова пералня, но за вграждане. Досега бяхме с Whirlpool  - не мога да кажа, че съм страшно доволна. Изкара 5 години. Иска ми се да се вместя в бюджет 1000-1300лв, но ако се налага бих увеличила още малко.
Ще съм изключително благодарна ако можете да ми препоръчате нещо добро за вграждане.
Благодаря предварително!

# 178
Аз съм с тази, доволна съм. Сега лятото 14 минутната програма я скъсвам.😆https://electrosound.bg/peralnja-za-vgrazhdane-electrolux-ew7f447wi.html

# 179
Кой е този перилен препарат, който се разтваря и изпира за 7-8 мин?
Аз съм с тази, доволна съм. Сега лятото 14 минутната програма я скъсвам.😆https://electrosound.bg/peralnja-za-vgrazhdane-electrolux-ew7f447wi.html

Общи условия

Активация на акаунт