Промоции на книги тема - 18

• 57 106
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Е , как? Ами ако е за подарък? Как се предполага да подариш книга в такова състояние?

# 151
  • София
Чакам да видя какво ще ми пишат. 🙄

# 152
А вие не прегледахте ли пратката при приемането и директно да не я вземете?

# 153
  • София
Не, беше много голяма и нямаше как да я пренеса, ако я бях отворила. Плюс това пак нямаше да я върна, защото имах доста по-важни неща, а и тази книжка ми беше най-евтиният продукт. Аз даже не им искам парите и ваучерите, искам да спрат да се излагат вече.

# 154
  • София
Добре, ако си поръчал от промото 4 за 3 книги ..можел ли да върнеш една да кажем?

# 155
Аз съм връщала книги в лошо състояние към ozone, директно с приложени  снимки, без да чакам компенсации щом не искам да задържа продукта
Ако преценят, че дефета е съществен ще възстановят и разходите за куриер

# 156
Днес пуснах поръчка към Озон, имам от тях подаръче към поръчката (мостра Biotrade Acne Out).

# 157
Започна намалението на Ташен, сега разглеждам какво да поръчам. За съжаление една от книгите, която исках е намалена само на италиански, а аз я искам на английски...

# 158
Някой успя ли да поръча вече от Taschen?
Като си добавя книгите в количката и ми ги изчислява на редовна цена, а не с намалението?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 159
Да не би още да не са оправили сайта? Те скоро пуснаха намалението - сутринта към 8 проверявах и си се виждаха старите цени.

# 160
Може, ще изчакам малко и ще опитам пак.

# 161
Тъкмо мислех да питам Ташен какво става и гледам някой ме е изпреварил:

Уж щял да се оправи, но това е от преди час, а още не се е оправил. Така че чакаме.

# 162
  • Разпиляна във въображението
Книгите, които гледах бяха намалени.

# 163
Така е, но при опит за поръчка дава редовната цена.

# 164
Успях да поръчам най-накрая от Taschen.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт