Промоции на книги тема - 18

• 56 479
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря, че споделихте за кода на Сиела. Hug Поръчах книжки за децата за Коледа и най-хубавото е, че намали и тези на Фют, както и една вече намалена. Доволна съм, дано само всичко е наред с поръчката, защото не успях да вляза с профила си и поръчах като гост.

# 631
Здравейте, имам някакъв проблем със Сиела, не мога да завърша поръчката си. След като избера метода на плащане нищо не става, а и няма бутон за продължаване нататък. Някакви идеи защо?

# 632
Днес Сиела отварят голямата книжарница на Графа/ на мястото на Ориндж/ и там ще има намаление на книгите от тяхното издаделство

# 633
  • Sofia
Днес Сиела отварят голямата книжарница на Графа/ на мястото на Ориндж/ и там ще има намаление на книгите от тяхното издаделство

Потвърждавам за новата книжарницата на "Сиела"  на Графа....отстъпката за книги на издателството са от 37% до 50%. Напазарих и от там Simple Smile!

# 634
То и на сайта са такива отстъпките, но кодът при мен не хваща

# 635

Потвърждавам за новата книжарницата на "Сиела"  на Графа....отстъпката за книги на издателството са от 37% до 50%. Напазарих и от там Simple Smile!
На останалите книги в тази книжарница има -10%

Може ли да препоръчате някоя детска книжка на Сиела ?

# 636
За детска на Сиела може да погледнете книгите на Луси и Стивън Хокинг. И за да успокоя тези дето обичат да ме докладват, че не било по темата уж  - ами даже на сайта им са с намаление.

# 637
Добре се представих в Сиела и аз... 4 сиелски и 2 не-сиелски поръчах, кодът хвана всичките, но след като добавих книга от различно издателство. Доволна съм! 😊

# 638
  • Разпиляна във въображението
Аз не успявам да завърша поръчката си при СИЕЛА

# 639
При мен нямаше проблем, пуснах поръчка днес, пратиха ми и потвърдителен мейл. Пробвайте от друг браузър или пък през телефон (или таблет) да отворите сайта.

# 640
Сайтът върви супер. Избрах си книгите. Въведох нов адрес и оттогава върти и върти. Излизам, влизам, и след "направи поръчка" нещата забиват.

# 641
Освен да не е заради новия адрес, по някакъв начин да бъгва някъде? Евентуално ако може да се свържете с тях по телефона и да съдействат за поръчката, за друго не се сещам…

# 642
Опитвам през фейсбук.

# 643
Аз не успявам да завърша поръчката си при СИЕЛА

При мен също имаше проблем, направих си нов профил и стана.

# 644
При някое от рефрешванията, при "проясняване" на картината успях да натисна един от старите си адреси и ме пусна напред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт