Промоции на книги тема - 18

• 56 453
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Сменете браузера и ще стане. Аз така не успях да поръчам от вкъщи и поръчах от работа с друг браузер без проблем.

# 646
Поръчах от Сиела, поръчах от Озон, тъкмо си помислих, че няма защо да чакам Панаира и виждам, че Унискорп издават нова книга от поредицата за Полдарк...
https://www.ozone.bg/product/uorlegan-sagata-poldark-4/

# 647
  • София
Момичета от сега ви казвам, че няма да мога да пусна нова тема, като дойде време, моля някой друг да я направи.

# 648
  • Разпиляна във въображението
Ако няма друг желаещ мога да поема отговорност и да я пусна.

# 649
Поръчах от Сиела, поръчах от Озон, тъкмо си помислих, че няма защо да чакам Панаира и виждам, че Унискорп издават нова книга от поредицата за Полдарк...
https://www.ozone.bg/product/uorlegan-sagata-poldark-4/
Ще споделите ли какво поръчахте от Сиела?

# 650
Хари Потър и Науката от Света на Диска 4, от Озон също са на Тери Пратчет (и шоколади - видяхте ли, че  вече продават и това?).

Сега, като пуснат Коледна промоция, сигурно ще поръчам и новата книга на издателство Миранда, както и новата за Полдарк.

# 651
Страхотни сте, трябваше ми код за книжарница, влязох в темата и видях този за Сиела. Купих всичко, което ми трябваше с отсъпка, много благодаря! Само една книга ми остана - най-скъпата, която, за съжаление, е изчерпана в сиела. Та търся намалена или код за Хари Потър и Огненият Бокал, илюстровано издание Джим Кей. Ако някой, някъде нещо види или чуе, моля да сподели Simple Smile

# 652
И аз благодаря за кода възползвах се и се отчетох с 2 книги на фют ...

# 653
Аз уж бях приключила с книгите за тази година, но не се сдържах и поръчах за детето още 4 книги с кода на Сиела (една от които на Рибка, които също обикновено не участват в чужди промоции).

# 654
И аз в последния момент се включих в промоцията на Сиела с 3 книжки за детето и 1 настолна игри. Дано не се бави много поръчката,че 2 от книжките са на коледна тема и искам да ги четем пред коледно за настроение  🎄

# 655
  • Бургас
Скрит текст:
И аз в последния момент се включих в промоцията на Сиела с 3 книжки за детето и 1 настолна игри. Дано не се бави много поръчката,
че 2 от книжките са на коледна тема и искам да ги четем пред коледно за настроение  🎄
CoCoMilk, кои книжки поръча. Аз също поръчах третата за Хари Потър с илюстрациите на МинаЛима.

# 656
От Сиела ще взема коледната им книга - сборник с разкази от български автори, надявам се да носят позитивно и празнично настроение.

Бениториал обявиха, че на Панаира на книгата техните издания ще са с -20%.

# 657
Поръчах "Плюшеното приключение",като само тя е на Сиела а другите с кода
"Коледният случай на детектива Филип"
"Коледозавър",
Настолна игра Хензел и Гретел.
По-натам сигурно ще взема втората книга за Хари Потър но сега сме на Коледна вълна.

# 658
Благодаря за кода за Сиела. Поръчах за дъщеря ми Момче на име Коледа и Приказни подаръци 1 и 2. Надявам се да се харесат. Исках и на Фют Коледен подарък за 10- 14 г, с 5 романа,мисля,че ще и допаднат, но го нямат.
За Озон има ли код?

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 16:25 от mama irina

# 659
За книги ли? Пробвайте с Bluepoint15 - 15%, но не е за всички издателства. С Dnevnik10 е 10%.

Общи условия

Активация на акаунт