Промоции на книги тема - 18

• 56 485
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Разпиляна във въображението
Прегледах списъка си там и нищо не ми е на сърце да го поръчам.

# 601
Аз имам само една - стои си от предната промоция, когато не успях да отида до физическата книжарница.

# 602
А само на книги на Сиела ли ще е или и на всички в магазина?

# 603
Някой изкупи книгите за ХП от Алба Joy
Но пък аз все си мислех, че мога да взема с подобна отстъпка и от друга книжарница. А и не бързам, тъй като си е за мен...

# 604
Имах съмнения дали да не ти пиша, Pppqqq за тази книга на лични, ама късно е вече явно…
За Сиела - предполагам, че ще имат на техните книги отстъпка, за останалите
Скрит текст:
ако все още е валиден споделения код
Така и не взех книгата на Веселина Седларска, имам какво пак да поръчам. И двете им коледни с разкази съм набелязала, евентуално.
Скрит текст:
освен новата мебел библиотечка 🙈 - на която още мисля дизайна

# 605
Ох, тъкмо си казах, че приключвам с поръчките на книги и Сиела обявиха, че ще участват в Черния петък. На сайта им пише, че книгите им ще са с намаление от -37 до -50%., което звучи доста добре.

# 606
  • София
Какво се случва с поръчките от Ентусиаст, аз нямам пратка, а мина доста време?

Е, това е кофти номер от Сиела. Да пазаруваш с хъс на 1 ноември и после да ти сервиват черен петък с 50% 🤪😁 Макар да предполагам, че Сейгън и Новик едва ли ще ги харизват на половин цена - да видим.

Останаха ми само няколко книжки на Миранда да си набавя и до пролетта ще дишам спокойно 🤓
Може би ще дебна Артлайн на панаира, но това вече за удоволствие, извън плана. Хареса ми един графичен роман от тях. Като че ли от тях винаги има какво да си купя.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 02:39 от Marisha*

# 607
Само предполагам - че Сиела избирателно ще предложат намаленията си и -50-% ще е за по-старите издания. Но да видим все пак, както и на Миранда- че при тях се появяват и нови интересни книжки.

# 608
На orangecenter.bg до 24.11. може да намерите (почти) всички наши книги с отстъпки до 40%.

🔗 Открийте ги тук: https://www.orangecenter.bg/izdatelstvo-orange-books

# 609
Черен петък Бард

# 610
  • София
Малко инфо за предстоящия Панаир на книгата:
https://bnr.bg/post/101912280/rekorden-broi-izdatelstva-na-50-ia … panair-na-knigata

# 611
На това издание на панаира ще отида най-вече заради очакваните от Леге-Артис заглавия - нова книга на Лейла Слимани, която и ще гостува на панаира в София, нова книга на миналогодишното ми откритие Мигел Бонфоа и 3 нови книги на любимия ми Е.Е. Шмит.
Друг щанд, който ще посетя непременно, ще е на Ерго, защото очакваме нова книга на Алена Морнщайнова.
От Изток-Запад съм харесала новата книга на Еймър Тауълс. И май това ще е.
А тия черни петъци, обявени от някои издатели и техните разпространители, ще ме прощават, но са просто лековати промоции с цел да се отърват от позалежали тиражи и затова не беше нужно да ги обявяват въобще като грандиозни намаления.

# 612
Друг щанд, който ще посетя непременно, ще е на Ерго, защото очакваме нова книга на Алена Морнщайнова.
А, това е много хубава новина! Не намерих информация, коя ще е книгата? 🥰

# 613
Пролетният панаир на книгата за догодина не е ясно на кои дати ще се проведе, нали?

# 614
  • София
А, това е много хубава новина! Не намерих информация, коя ще е книгата? 🥰
И аз искам информация. Търсих на сайта им, но не намерих. Интересувам се и от Мигел де Бонфоа. За нова на Еймър Таулъс знам. Май харесваме едни и същи книги. Simple Smile
Ох, пак ще има разорение.

Общи условия

Активация на акаунт