Промоции на книги тема - 18

• 56 497
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Тази на Сиела и аз не я знаех. Може да са изпращали на някои клиенти кодове, на мен или е отишло в спам или не са пратили код. Но поредицата засега съм си набавила, макар и в разностранен книжен формат (включително и три книги на английски, които имам също и в превод) и само разглеждам онлайн новите красоти на МинаЛима (коментирахме “ХП и Затворникът от Азкабан”, третата, която сега издадоха МинаЛима).
Скрит текст:
От клипа с разлистването на книгата много ми хареса как са направили патронуса на Хари.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 14:00 от fenyx

# 586
То тука в темата имаше споделен код за - 20% в Сиела, важеше до 31.08. Аз го ползвах няколко пъти. Ако има някой друг код, ще се радвам, ако споделите.

# 587
  • София
Видях на същата книга една бройка с близо -25%, на цена 66.90 лв на сайта на Алба букс, но никога не съм поръчвала от тях и не мога да кажа дали това е реално книга в добро състояние.
А самата книга на английски може да се разгледа разлистена в Ютюб, Егмонт използват същия дизайн, доколкото знам не изменят нищо, освен да преведат текста.

Аз съм купувала от "Алба" книги втора ръка и винаги качеството е съответствало на състоянието, обявено на сайта. Но те са били прочитни книги, а не такива със специално оформление, така че може би е най-добре да идете до книжарницата и да видите на място. (Трябва предварително да се обадите, за да намерят книгата и да я приготвят.)

# 588
Само споделих, ако на някой му върши работа тази оферта. Засега колкото и да ми харесва изданието на МинаЛима се въздържам от покупка.
Скрит текст:
тъй като тази трета книга от поредицата имам и на български език, и на английски, макар и други издания, а не на МинаЛима.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 15:22 от fenyx

# 589
Аз я искам на български, а и при такава цена не смея да я взема на старо, да не са й откъснали нещо... Книгата не беше излязла през август, така че този код не е бил подходящ за нея.

Гледам я сега, изглежда ми, че е в оригиналния целуфан. Ще си запазя линка и ако не излезе друга промоция, ще я поръчам (ако стои, естествено) Simple Smile

# 590
Егмонт миналата година през ноември са имали  стъпаловидни отстъпки :“над 99,99 лв – 20 % отстъпка”, ще следим дали тази година нещо ще предложат.

# 591
  • Варна
За Егмонт, ако не сте се абонирали за техния бюлетини, можете да го направите и ще получите код за 15% намаление. Май важи по една поръчка на имейл. Моя код още важи, но като си напиша имейла и вече не важи.

# 592
Егмонт нали имат и Клубна карта, струва 25 лв. и цяла година ползваш 20% отстъпка от ненамалени книги. Май не е лошо като оферта.

# 593
Споделям код за Сиела за 20 процента. Видях го в една фейсбук група. С него поръчах магьосническия алманах на Хари Потър
Скрит текст:

# 594
  • Beyond the stars
Споделям код за Сиела за 20 процента. Видях го в една фейсбук група. С него поръчах магьосническия алманах на Хари Потър
Скрит текст:

Супер, много благодаря ♥

# 595
  • Бургас
Егмонт нали имат и Клубна карта, струва 25 лв. и цяла година ползваш 20% отстъпка от ненамалени книги. Май не е лошо като оферта.
С първите 110 лв да им изплащам тъпата карта, ай мерси. Хич не ме спечелиха, ако отстъпката се формираше кумулативно от направените в сайта поръчки и не е само за една година...... може пък и да вземе да поръчам от тях, но  при наличичето на куп сайтове от които доставката ми е безплатна за по-ниска сума и не ме ограничава само до тяхното издателство /Сиела,Ибис, а и други продават не само тяхните си книги/

# 596
Аз на Егмонт така дебнах дълго илюстрованото издание на "Хари Потър и ордена на феникса" с илюстрациите на Джим Кей. Точно нея никога не намаляха и накрая я хванах от store.bg с 24% отстъпка на 24-ти май. Преди това колко кампании бях гледала месеци наред и тя все не беше включена.

# 597
Незнам дали е споделяно, не съм връщала назад.

# 598
  • Бургас
Само дето не пише колко ще е отстъпката Joy

# 599
  • София
Залагам на 50 % на определени заглавия.

Общи условия

Активация на акаунт