Промоции на книги тема - 18

• 56 501
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
И аз се отказах за сега - в Хеликон има по-добро намаление в сравнение с Озон (на книги, които ме интересуват), но искат да се плаща доставката, което не ме устройва. От друга страна нищо не ми трябва спешно, така че ще си чакам.

# 571
  • Варна
Ще се ходи до Хеликон, то се е видяло, само там ги виждам с намаление..
Важат ли и в физически книжарници.

# 572
  • София
pppqqq и ·٠• Hrisi•٠·,  в София има книжарници и може поръчката да се вземе оттам без такса за доставка, ако е за друг град, има доставка да.. Във физическите не знам, но имат телефони, може да се провери..Даже и в момента работят, до 18ч. са.
Аз ги поръчах с доставка, защото за Сф е само 3.44лв... То по-евтино така ще ми излезе, отколкото да плащам синя зона и да се въртя половин час да паркирам.

# 573
И аз се отчетох в хеликон хванах по хубаво намаление на набелязана книга уви исках да си взема поръчката от книжарница и да си спестя доставката но  имах проблем с плащането с карта ,нямах такъв проблем в спиди и да си платя поръчката към тему същия ден както и да е пренасочиха ме към куриер ...

# 574
Очаквам да получа Рибния буквар (“ Буквар с различни поучения – фототипно издание с осъвременен текст”), идея за коледен подарък или допълнение към личната библиотека:

На сайта на Българска история е с -15%, в Озон - -20%.

# 575
  • София
Панаирът тръгва от 5ти декември. Някой да има спомен издателство Миранда какви отстъпки даваха по панаирите? Чудя се да чакам ли панаир или направо сега да добавя от озон.

# 576
Лятото беше 20% отстъпката.

Панаирът тръгва от 5ти декември. Някой да има спомен издателство Миранда какви отстъпки даваха по панаирите? Чудя се да чакам ли панаир или направо сега да добавя от озон.

# 577
Струва ми се, че имаше някои книжки на Миранда с -50%, но бяха определени заглавия и не многобройни като избор, не си спомням съвсем точно, но май имаше такова намаление на “Дивите лебеди” (имам книжката, само забелязах тогава за нея или някоя друга, която имаме).

# 578
  • Beyond the stars
Егмонт някой има ли спомен за коледни намаления или нещо?
Набелязала съм Хари Потър с илюстрациите на MinaLima за подарък, та се чудя има ли изгледи.

# 579
Егмонт нямаха ли отстъпка при покупка над определена сума, миналата година?
Освен това, Стор бг имаха кодове, които хващат тези книги (но не знам кога ги пускат - аз също имам регистрация на сайта и съм пазарувала от там, но не ми пращат кодове).

# 580
  • София
Освен това, Стор бг имаха кодове, които хващат тези книги (но не знам кога ги пускат - аз също имам регистрация на сайта и съм пазарувала от там, но не ми пращат кодове).

Така беше за Егмонт миналата година, да.

# 581
  • Beyond the stars

И на мен нещо такова ми се върти, но да видим. Иначе навсякъде следя уж, ама Егмонт традиционно рядко някъде са включени.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 10:07 от Вълшебство

# 582
Егмонт някой има ли спомен за коледни намаления или нещо?
Набелязала съм Хари Потър с илюстрациите на MinaLima за подарък, та се чудя има ли изгледи.

Аз го поръчах от Сиела с 20% намаление, с код.

# 583
Видях на същата книга една бройка с близо -25%, на цена 66.90 лв на сайта на Алба букс, но никога не съм поръчвала от тях и не мога да кажа дали това е реално книга в добро състояние.
А самата книга на английски може да се разгледа разлистена в Ютюб, Егмонт използват същия дизайн, доколкото знам не изменят нищо, освен да преведат текста.

# 584
  • Beyond the stars
Видях на същата книга една бройка с близо -25%, на цена 66.90 лв на сайта на Алба букс, но никога не съм поръчвала от тях и не мога да кажа дали това е реално книга в добро състояние.
А самата книга на английски може да се разгледа разлистена в Ютюб, Егмонт използват същия дизайн, доколкото знам не изменят нищо, освен да преведат текста.

"Хари Потър и философския камък" съм харесала аз. 65 лева е редовната цена в Егмонт.
Може би някоя от следващите имате предвид. Иначе да, Егмонт като цяло само превеждат, и то не винаги особено успешно ама Bowtie

Жалко, че съм пропуснала в Сиела.

Общи условия

Активация на акаунт