НПМГ - тема 9

• 93 205
  • 795
  •   2
Отговори
# 750
В момента само площта зад сините фургони е заделена за ползване. Може би е широчината на една класна стая и дължината на двора.

# 751
Започнали ли са вече с тежките изкопни работи? Хубаво би било поне част от тази работа да се свърши докато още са във ваканция...

# 752
  • Някъде там...
Новият учебен корпус ще е от южната страна, перпендикулярно на основната сграда и успоредно на административния корпус. Корпусът ще бъде на 4 етажа, с 24 класни стаи. На приземния и на първия етаж ще бъдат кабинетите по информатика/ИТ и STEM центъра по природни науки, изследвания и иновации.
Пристрояване на нов физкултурен салон и многофункционална зала с 300 места от северната страна на основната сграда, огледално на новия учебен корпус.
Срокът за приключване на проектите е декември 2027 г.
След въвеждане в експлоатация на двете сгради всички ученици ще се обучават в една смяна.

За жалост ще си заминат част от дърветата, като гледам.

Скрит текст:

# 753
Част от дърветата ги разчистваха миналата седмица, но сложиха плътни метални огради и не съм сигурна дали е започнат изкопа... Още тогава имаше багер в двора. Но загражденията, фургоните и разчистването се случиха много бързо, може би за да копаят август, надявам се Simple Smile

# 754
  • София
Здравейте, дали си спомняте на коя дата беше денят, в който децата можеха да продадат/купят учебници?
Струва ми се, че беше след началото на учебната година, но може и да греша..
Благодаря Simple Smile

# 755
  • София
Тази  година учебниците на всички  ученици до 12 клас трябва да са "безплатни" , т.е. може и да  отпадне необходимостта от тези борси . Виждам  че са  обявени само учебниците по профилите за 11/12 клас на сайта на НПМГ

# 756
  • София
micra, много благодаря,  погледнах при учебниците в страницата на НПМГ, видях че най-горе е новата учебната година и реших, че са структурирани по групички.
Въобще не ми направи впечатление, че надолу са за миналата година.

Избягала ми е тази информация за безплатните учебници.

# 757
  • София
Здравейте, знаете ли девети клас коя смяна ще бъдат тази учебна година или как е било досега? Още няма разписание на сайта.
Предполагам, че разкикерчването в смените е само в осми клас?
Хубав ден Simple Smile

# 758
  • София
Да, само за 8клас е разделянето на випуска.
Виж на сайта, може да стои програмата за 2ри срок и ще се ориентираш.

# 759
Не стои вече старото разписание.
Май деверокласничката каза, че ще започнат първа смяна... Целия випуск са заедно, не половината първа, половината втора смяна Hands V

# 760
Девети клас ще са 1-ва смяна. Очаквам тази седмица да има седмично разписание, миналата година по това време имаше на сайта, ако не се лъжа.

# 761
  • София
Е, повод да се похваля, че детето е 8-ми клас Smiley От тази година целият випуск, доколкото разбрах, ще са една смяна - първа смяна в началото на годината. Имаме имейли.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 10:42 от Azzzy

# 762
Много добър химик от СМГ вече ще преподава в НПМГ - Борис Толев.

# 763
  • София
Браво,  среща му се името на олимпиадите

# 764
Дали ще вземе химиците осмокласници? Или ще преподава профил на големите само?

Общи условия

Активация на акаунт