Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 905
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • На изток от Ада
Не съм. Утре! Те даже са два теста
Сега бивам уж нещо ми е кофти от храната днес. И болки след секс даже и леко течение розово..
В събота бях ок но имах пак леки болки при секс...

# 541
Здравейте, момичета. Искам да попитам тези от вас , които са имали биохимична бременност: следващия цикъл редовен ли беше или имаше закъснение? Чела съм, че при аборт следващия цикъл е до 40 дни,но така ли е и с биохимичната? Имам съмнение, че миналия месец изкарах биохимична бременност. Тогава имах доста симптоми, при редовен цикъл на 29-30 дни ми закъсня и ми дойде на 34-ти ден, много , много силен и болезнен за 2 часа, с много съсиреци. Такова закъснение ми се случва веднъж в годината. Днес ми е 33-ти ден, но нямам много надежди, че е станало нещо, защото нямам почти никакви симптоми, освен наедрелите гърди (не са болезнени) и едни странни придърпвания понякога.  Не искам да се разочаровам, защото миналите месеци имах страшно много симптоми и не бях бременна. Затова мисля да изчакам още 1-2 дни за тест, защото все си мисля, че ще ми дойде, заради липсата на симптоми.

# 542
  • София
Биби , в месеца след биохимична забременях със сина ми.

# 543
Bibi, пускай смело кръвен тест и каквото такова. Не се чуди за симптоми, непредсказуеми са. Стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 544
Биби , в месеца след биохимична забременях със сина ми.

Силно се надявам да е станало и при нас Blush  Поработихме доста този месец Grinning По принцип нямам ПМС , но пък нямам и някакви силно изразени симптоми на бременност. До 1-2 дни ще разберем. Благодаря ви, момичета !

# 545
  • На изток от Ада
Във вторник съм на кръвен тест...
Биби успех!

# 546
nasito8988 , успех, чакаме те с добри новини Flowers Four Leaf Clover
Мислех да изчакам още 2 дни преди да се тествам, но сутринта, като си мих зъбите ми се догади. 30 минити ми се гади след това, едва си изпих кафето. С трета урина направих една лентичка лейди тест и е категорично отрицателен. Овулацията ми беше преди около 14 дни. Явно ще си чакам цикъла. Успех на Нечакащите цикъл момичета.

# 547
  • На изток от Ада
И престо направих не с първа. Но не съм пила вода...
Също отр.
Ами ако е рано за пиклив, ако е била ранна О . Последен МЦ август 09 и септември 05 ., уж странен беше дсептември....

# 548
nasito8988 , какво му беше странното на цикъла? Мислиш, че не е бил цикъл, а имплантационно зацапване ли? Ако си е било кървене ти е рано за тест.

# 549
  • На изток от Ада
Прицапах след секс само малко, спря за 2 дни, после кафяво течение ден два (това кафяво е нормално след Регулон и Фемара) кръв 3дни пак спря и пак кръв но малко прицапване.
Те симптомите ми са от 17 09 когато ми се догади от храната

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 18:29 от nasito8988

# 550
А гаденето от 17-ти насам продължава ли? Ако да, може би има нещо и е рано за домашен тест. Ще правиш ли кръвен?

# 551
  • На изток от Ада
Гадене май още един път имах.
Днес ми стана лошо в банята и ме боляха гърдите през деня
Не знам за кръвен,не знам кога е била Овулация...
Имам гадни болки по време на секс...

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 21:23 от nasito8988

# 552
Здравейте момичета, моля за съвет и мнение по моя казус.

Историята на кратко е:На 33год. съм. Първа така желана и мечтана бременност, но Юни месец в 10г.с. направих спонтанен аборт. След това при прегледа при доктора се установи, че организма се чисти. Видя някакъв миомен възел за които се съмнява, че е причината за този инцидент. Даде насоки 2 месеца да пия противозачатъчни за да се  регулира и стабилизира организма и след това малко почивка и после премахване на възела. Юли и Август нямаше проблеми с цикъла с хапчетата,  но вече септември  при очаквана дата 20ти- днес все още нямам менструация. През месеца със съпруга ми имахме дни в които не се пазихме. Правих 2 теста на 23-ти  и на 24-и - резултат отрицателен.  Не знам какво да си мисля, гони ме глад и постоянно ходя до тоалетна, но не ме болят гърдите,вчера вечерта даже толкова огладнях че чак ми се догади, след като ядох две,три бисквитки и ми се оправи. Преди аборта ме боляха гърдите и бяха мн чуствителни, а сега не е така. Тестовете са правени сутрин с първото ходене до тоалетна, но вечерите се консумираше по биричка(около 500-600мл). Вярни ли са тестовете, дали да си купя още един. Какво да правя като няма никакви наченки за цикъл... нито болки? Какво да си мисля? Направо не знам. Много съм объркана...

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 10:02 от FBID100000344186946

# 553
FBID100000344186946  съжалявам за загубата! Причните за закъснение на цикъл са много и различни. Най-добре си пусни кръвен тест за бременност /ЧХГ/ - той ясно ще покаже дали си берменна или не.

# 554
  • Варна
Може и от хапчетата да е. Мен 15г ме тъпкаха с тая гадост и в един момент нямах цикъл без тях.

Общи условия

Активация на акаунт