Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 440
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Замък сред облаците
Излезна ми ЧХГ - 35,97 на 26 ден от МЦ.
Не е нещо невероятно, ще видим след 2 дни пак. Rolling Eyes
ТСХ обаче ми е 3,14 и ще тичам за хормон явно.
Прогестерона го конвертирам от ng на nmol на 64. Явно и там пак ще си трябва подпомагане.
Как ви се струват?

За това чхг прогестеронът е топ! А и за кой ден е от МЦ чхг е съвсем нормално. Почвай хормонче, но не много висока доза Simple Smile

# 631
Hearty, за този ранен ден всичко е супер! Имай предвид че тсх може да се вдигне по време на имплантация и после спонтанно да падне.
Стискам палци всичко да е наред този път 🍀🍀🍀

Мерси, Дели.
Наясно съм, с предната бременност отново се въртях в тези граници, но заради злополучието, предпочитам този път да бъда по - предпазлива с ТСХ, че ми се скара АГ тогава. Ще взема от 25 и ще видим как ще се движи.

Благодаря ви, момичета. Flowers Tulip

# 632
Пак съм аз, 48 часа след предишното ЧХГ. Удвоява се на 27 часа.

Еквивалента на прогестерона в nmol e 112.25.
Отдъхвам си малко. Със злополучната бременност прогестерона на положителен тест ми беше трагичен. Отчитам това като добър знак и чакам прегледа. Flowers Four Leaf Clover

# 633
  • Замък сред облаците
Прекрасни резултати! Докато стигне 100 се увеличава по-бързо от 48-72ч, над 3000 пък се забавя на 96 часа удвояването. Топ резултати!

# 634
Hearty, честито, супер новини! Все така, до финал Revolving Hearts

# 635
Hearty, тихичко честито и стиснати палци за прекрасен, пухкав финал!

# 636
Хей, честито и от мен! Тъкмо сутринта си мислех ,че скоро не е имало такива новини тук. Браво!
Момичета, аз съм вече 24гс. Всичко върви наред засега, но днес на прегледа малко се притесних от едно изречение на АГ, че главата на бебето отговаря на срока,а корема и крайниците са седмица напред. Питах няколко пъти това притеснително ли е- не. Ама като чуя нещо такова и се притеснявам,защо тогава го казва.. сега рових прегледи на сина ми и точно в 24гс също е бил седмица напред с тези показатели,но и главата е била напред. Не знам какво да мисля, изобщо да правя ли нещо, да се тревожа ли ... Съжалявам , че ви занимавам, не знам на кого да кажа, че се притеснявам малко , защото според мъжа ми се филмирам естествено...

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 13:50 от Yan25

# 637
  • На изток от Ада
Ян ти нали ходиш на 2 АГ? Щом и преди е тъй е ок. Но аз не знам...

# 638
  • Замък сред облаците
Нормално е, плюс че става въпрос за милиметри и понякога с мърдането на бебето или трепването на ръката на АГ дава отклонение.

# 639
Той мери няколко пъти,даже като видях, че прави едно и също 3-4 пъти и питах всичко наред ли е...
С първата бременност всичко е вървяло седмица напред,а сега само някои неща . Не знам , търся успокоение,а се филмирам все повече...

# 640
  • Замък сред облаците
На резултатите от УЗ измерванията пише отстрани и перцентилите. Колкото по-високи са, толкова по в нормата е. Реално ако нещо е под 20 перцентил е притеснително, но не винаги.

# 641
Ян, при кой се следиш? Чувала съм че в токуда повече се впечатляват.
Аз лично много си ги следих и това което ми казаха е да се следи тренда. Т.е. ако нещо избързва, трябва да продължи да избързва и на следващия преглед. Виж как е било на предишния преглед и го проследи след 2 седмици. Може да е просто с дълъг крак и главата да е издължена е не топчета. Следи го.

# 642
При Ковачев съм. Той явно е видял, че съм се притеснила днес и ми писа следобяд, че мери главата по различен начин,не от вън до вън, тъй че да съм спокойна. Не знам дали ще спра да го мисля,но много ме впечатли,че ми писа и че е обърнал внимание на реакцията ми, въпреки че е фул с пациентки. Heart

# 643
  • София
Ян, мойто момиче едното винаги излизаше с глава над нормата, а другото с коремче над нормата. Еми и досега са си така - едната е с голяма глава и в половината фанели не влиза, а другата е супер слабичка с изпъкнало коремче 🤣🤣

# 644
Дели, аз това не разбрах на прегледа дали е само външна характеристика,или е маркер за проблем. Затова се стреснах. Сега гледах предишните прегледи - главата също си е вървяла малко напред, както другите неща, сега изведнъж не. Той каза, че кръвотока в мозъка е идеален ,но това с размерите си ми е странно... Надявам се да са просто външни белези това,не да имат общо с развитието. Но щом и при теб е имало разминаване, а всичко е наред с развитието след това, явно няма страшно.

Общи условия

Активация на акаунт