Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 448
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
25 ден от Ц имам положителен тест. Много ми е сдухано, не успях да се зарадвам дори.
Бях си обещала този месец нищо да не тествам преди датата на Ц, но усетих много специфични игличести пробождания от ляво, които имах и с предните бременности.
Толкова се шокирах, че изтичах веднага до ММ, а той ме попари да не се радвам още, че нищо не се знае.
Човекът в началото даже си мислеше, че това било тест за овулация. Satisfied
Утре отивам за кръвен и ако е положителен, трябва веднага да почна Клексан.
Най - абсурдното в случая е, че точно се връщаме от консултация с Кацаров.
Не знам. Не съм си мислила, че виждайки положителен тест толкова ще се панирам.

# 616
  • На изток от Ада
Честито

# 617
Честито Hearty! Както ти бях казала и в другата тема, спермограмата на ТМ си е почти перфектна, няма за какво да се притеснявате там. Иначе какво каза Кацаров? Важното е, че сега знаете и за тромбофилията и всичко ще е наред. Много се радвам се, че са се случили нещата и стискам палци този път до финал. Flowers Four Leaf Clover

# 618
Hearty, тихичко честито! Да се държи здраво бобчето и да можеш следващите седмици искрено да се зарадваш, докато го гледаш как расте!

# 619
  • Замък сред облаците
Честито! Нормални са тези тревоги. Запази час за след 2 седмици ❤

# 620
Hearty, стискам силно палци този път да е до финал и след 9 месеца да гушкаш живо и здраво бебе. Нормално е да ти е притеснено.

# 621
Честито Hearty! Както ти бях казала и в другата тема, спермограмата на ТМ си е почти перфектна, няма за какво да се притеснявате там. Иначе какво каза Кацаров? Важното е, че сега знаете и за тромбофилията и всичко ще е наред. Много се радвам се, че са се случили нещата и стискам палци този път до финал. Flowers Four Leaf Clover

Каза, че е супер, и че реално перфектното количество компенсира не толкова добрата подвижност и кофти морфологията. Даже предположи, че вероятно ни е напразно ходенето и скоро ще има бременност. Както коментирахте и вие. Беше му изписал Пролукс форте все пак, да подобрим подвижните. Тъкмо ми е отворено табчето да ги търся по съставки.

Час си имам точно за след 2 седмици, за да гледаме фоликули.

На всичкото отгоре пих и антибиотик около О, защото изобщо не очаквахме толкова бързо нещо след спермограмата. Rolling Eyes Сега ще му треперя дали и сама не се закопах.

# 622
  • Замък сред облаците
Кой АБ?

# 623
Панцеф, АА.
Четох из разни чудни сайтове, че уж няма особена драма, но. Не знам кога всъщност аз станах такава драма. Rolling Eyes

Цитат
Pregnancy
Available data from published observational studies, case series, and case reports over several decades with cephalosporin use, including cefixime, in pregnant women have not established drug-associated risks of major birth defects, miscarriage, or adverse maternal or fetal outcomes

# 624
  • Замък сред облаците
Ааа, ти си пила преди фактическото забременяване/имплантация, така че няма значение.

# 625
Hearty тихичко честито Flowers Four Leaf Clover
Пожелавам ти този път да си гушнеш накрая едно живо и здраво бебенце Heart
И аз не мисля, че трябва да се притесняваш от приема на АБ.
    С първото ми дете забременях в същия месец, в който правих ЦС и пих АБ заради това. Малко преди овулацията. Резултатът е жив и здрав и скоро ще стане на 14г.

# 626
  • Варна
Hearty, честито и от мен! Напълно те разбирам. Аз не само в началото, ами цяла бременност, че и по време на самото раждане се панирах. Питай ги тука горките момичета колко съм им мрънкала за какво ли не. И аз бях на инжекции и в момента приспивам едно двумесечно диваненце, за което педиатърът каза цитирам "това дете дали е наясно, че е на два месеца, защото се държи като 4 месечно" 😂 всичко ще е наред! 🙏

# 627
Излезна ми ЧХГ - 35,97 на 26 ден от МЦ.
Не е нещо невероятно, ще видим след 2 дни пак. Rolling Eyes
ТСХ обаче ми е 3,14 и ще тичам за хормон явно.
Прогестерона го конвертирам от ng на nmol на 64. Явно и там пак ще си трябва подпомагане.
Как ви се струват?

# 628
Честито и от мен 🥰 според мен резултатите ти са супер.

# 629
  • София
Hearty, за този ранен ден всичко е супер! Имай предвид че тсх може да се вдигне по време на имплантация и после спонтанно да падне.
Стискам палци всичко да е наред този път 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт