Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 767
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Didi_Bidi, много се радвам да прочета, че всичко е минало добре! Честито! Жив и здрав да ви е малкият принц и много да ви радва!
Бързо възстановяване и още веднъж честито! 💙🤱

# 76
Честито, Диди!
Аз мислех, че това с ананаса са пълни глупости, та си купих един и сега го гледам с влажен поглед ама ще си остана с гледането май 😁

# 77
  • Sofia
Didi_Bidi, честито юначе 💙! Прекрасна новина! Да расте жив, здрав и много щастлив!
Хубаво име сте му избрали 😄 - адаш е на моя син 🥰.

veselyshko, все едно чета моята случка. Две деца и с третата бременност - мисед на 39г в 9гс+2, ембрионче отговарящо на 6гс+4. И да, това че имах вече деца не правеше загубата по-лека, защото бременността ми беше много желана.
Освен тромбофилиите в началото изследвах също така витамини. Пуснах Б9, Б12 и вит Д. Б12 ми се оказа доста ниско, а вит Д - в дефицит, а той е много важен за развитието на ембриончето. Провери при теб как са витамините и започни прием, ако си в дефицит. Хубаво е да попълниш дефицитите преди следваща бременност.

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 19:27 от Brin de muguet

# 78
Диди, много хубаво име сте избрали.
НямаСмисъл, при теб как са нещата?
Ние днес разбрахме пола.

# 79
Честита радост, да расте здраво щастливо юначето малко Hug

# 80
Добре дошъл на този свят на Дамян. Да расте усмихнат, палав и щастлив. А мама и тате да му осигурят спокойно детство, изпълнено с хубави емоции, топли прегръдки и семейна сплотеност.
Честита ти радост, Диди. Heart
Ще си сипя два пръста Бейлис за здраве на малкото юначе.

# 81
  • На изток от Ада
Диди браво

# 82
Честито, Диди. Добута, ей. Blush
Да расте здрав малкият мъж.

# 83
Честито Диди!!! 💙 Да е много здрав Дамян!

# 84
  • София
Юхуууу, да е жив и здрав Дамян за радост на мама Диди! Само радост и безгрижни мигове оттук нататък! 🍀🍀🍀

# 85
Didi_Bidi, честито момченце! Да ви е живо и здравичко най-вече и да расте с много радост и любов. Heart

# 86
Didi_Bidi да ви е живо и здраво момченцето ! Само радости и поводи за усмивки да ви носи оттук нататък Flowers Four Leaf Clover
АА, Мацето, Brin de muguet благодаря ви от сърце момичета Hug Ще последвам съветите ви относно изследванията и витамините.
 Моята АГ ми изписа да пия ето тезиhttps://apteka.framar.bg/30049558/%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%BC … D0%BE%D0%B7%D0%B8 . Досега никога не съм ги виждала и чувала. Дали са подходящи?  Защото сега се чудя дали да взема Овабууст или да започвам с тях?

# 87
  • София
АА повече разбира от съставки, ама според мен Овабуст е по-добрият вариант, че в тези не виждам онези съставки които са точно за качеството, а и има такива като не метилирана ФК примерно.

# 88
  • Замък сред облаците
Ортомола не са лоши, но не са за дълъг прием заради ретинола, а ако имаш мутация за усвояване на Б витамините Б12 не е добра форма.

Според мен първо изследвай витамините да видиш къде имаш да наваксваш, после избери кои да пиеш. И 2 седмици без добавки трябва да имаш, за да са реални резултатите от изследванията.

А, разбирам, чичко гугъл питам за състав и форми, ако не ми е ясно.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 10:22 от АА

# 89
  • София
Отчетох се и аз. Четвърт ананас и работата тръгна. След близо три часа контракции на 5мин ме приеха снощи в 23ч с 0см разкритие. Към три часа прокървих и се оказа че съм на 8см. В 5:38 родих юначето ден преди термин. Ако не беше ананасът... 😀
Дидиии,честито юначе,много да е здравичко и да ви радва!Бързо възстановяване на теб!

Общи условия

Активация на акаунт