Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 763
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
И аз се записвам в новата тема. След няколко дена ми предстои хистероскопия и ми е много притеснено, изпитвам вече недоверие към всички лекари... Иначе ми излязоха резултатите за антифосфолипиден синдром. Имам отклонения, но работата е там , че станах в 5 сутринта, пътувахме до Плевен специално да е в бодимед и като ми вземаше кръв бях гладна, жадна и неадекватна Grinning Аз и казах,че почти не съм пила вода, тя не реагира... В крайна сметка не можа да напълни всички колбички, кръвта спря да тече. Не знам доколко са точни при това положение.  Някоя от вас запозната ли е с тези показатели..

# 61
Здравейте!

Момичета, записвам се в темата след МА в 9г.с и 3 дни, а бебето беше спряло да се развива в 6г.с. и 1 ден. Разбрах на 24.05, когато получих розово зацапване и веднага отидох на дежурен кабинет. Последва кюретаж на 25.05. В началото не можах да повярвам,  чувствах се ужасно - плаках около 2 седмици след това - като през този период ми минаваха какви ли не мисли през главата.  Тогава открих тази тема и започнах да я чета откъм 2017 -2018г. досега. Изчетох и доста други теми относно причините, които могат да доведат до това и изследванията, които е добре да се направят.
Първият цикъл ми дойде на 27 ден, сега чакам всеки момент да дойде и 2-ят. Пуснах си цитонамазка и изследвания за хламидии, уреаплазма и микоплазма - отрицателни. При прегледа моята докторка каза, че съм се възстановила перфектно и всичко е както трябва. Каза да чакаме 3 м. и може да подновяваме опитите.
Сега мисля да пусна изследвания за тромбофилии и за хормоните на щитовидната жлеза.  Въпреки, че тъй като съм на 39г. вече при мен може и да е просто от възрастта - некачествени  яйцеклетки и какво ли още не ... Аз имам 2 живи и здрави деца от първия брак. С тях съм нямала проблем по време на бременостите. Първото стана след 1г. и 1м. опити с мерене на температура, следене на овулация, хормони, ЦС на тръбите и каквото се сетите още. Второто стана доста бързо. Сегашния ми мъж няма деца и много искаме да си имаме наше. Дано да ни е отредено да имаме живо и здраво детенце.
Аз съм от щастливките, които имат деца, но това не направи загубата по-малко мъчителна. Нямам други аборти преди това.
Извинете, че стана дълго! Благодаря на който е имал търпение да ме изчете Simple Smile Аз ви следя от близо 2м. и виждам много компетентни съвети дадени от момичетата тук, както и голяма подкрепа и разбирателство!
Пожелавам на всички да гушнете по едно живо и здраво бебенце!

# 62
  • Замък сред облаците
Привет! Мъжът е хубаво да си направи спермограма, особено ако и той е на около 40 или повече. Всичко останало, което сте изброили е добра посока Simple Smile

# 63
  • София
veselyshko прегръдки! Подкрепям АА, за СГ и останалите изследвания, аз бих добавила предвид годините да почнеш добавки на първо място ти, за подобряване на качеството на яйцеклетките, аз съм доволна от Овабуст

# 64
  • Варна
Отчетох се и аз. Четвърт ананас и работата тръгна. След близо три часа контракции на 5мин ме приеха снощи в 23ч с 0см разкритие. Към три часа прокървих и се оказа че съм на 8см. В 5:38 родих юначето ден преди термин. Ако не беше ананасът... 😀

# 65
Диди, честито! Да ви носи много щастие и радост, да е живо и здраво!

Ананасът вярно ли има нещо общо с раждането Grinning

# 66
Диди, честито! Да ти е живо и здраво юначето и да расте много щастливо! Blue Heart

# 67
  • Замък сред облаците
Диди, честитоооо!

Ананасът стимулира отделянето на релаксин и простагландини мисля, с това помагаше.

# 68
  • София
Честит юнак Диди! Браво, герой си ти!

# 69
Честито, Диди! Бъдете здрави и щастливи! Hug

# 70
  • Варна
И аз си мислех, че е тинтири минтири тоя ананас, ама.. На петото парче вече станаха силни болки. Аз даже си викам то пак ще спре и излязох да разхождам кучето, та едвам се прибрах 😀 бебе Дамян е бебе на групата и го има най-вече заради вас. Благодаря ви!

# 71
Честито, Диди! Много да е здрав малкия бебешон и бързо да се възстановяваш ти! Nature Sun With Face

# 72
Честито, Диди, прекрасна новина! Все повече такива да има.

# 73
  • София
Честито, Диди, да ви е жив и здрав малкия юнак и много да ви радва! Blush

# 74
Честито!Да сте живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт