Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 558
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
бу, добре дошла отново!
Ти ли пиеше противозачатъчни след кюретажа?

# 226
Травмиращо преживявяне е . Със сигурност  не трябва да оставяме емоциите неглижирани. Аз писах три часа в една тетрадка всичко което чувствах и мисля да я изгоря

# 227
бу, добре дошла отново!
Ти ли пиеше противозачатъчни след кюретажа?

Благодаря ти. Кюретаж нямах, вакуум + абразио и после пих противозачатъчни, да.

# 228
  • Замък сред облаците
Бу, абразио и кюретаж/кюртаж е едно и също.

# 229
Напълно възможно е именно от Хапчетата да се случват тези прокървявания, това ми беше мисълта. Поне при мен се е случвало 🤷🏼‍♀️

# 230
При първия цикъл може би бих го обяснила с хапчетата, но втория вече не ми се вързва. За щастие нямам температура и други оплаквания. Болка няма, но има една тежест вляво, която ме тормози и притеснява.

# 231
  • София
Бу, отиди на АГ преглед. Възможно е хормоните още да се наместват, но може и да има нещо друго. Понякога по време на овулация може да има прицапване и силна болка.

# 232
  • На изток от Ада
Би възможно е , от противозачатъчните. Аз колко време прицапвам кафяво преди МЦ и след  пих противозачатъчни и Фемара

# 233
Здравейте! След като мина първия цикъл от аборта бях на преглед и всичко изглеждаше нормално, дори АГ ми каза , че има доста насъбрала се лигавица и скоро да очаквам втория цикъл, така и стана. Притесни ме единствено това, че между първия и втори цикъл има само 23дни. Преди аборта Ц ми беше 28-30дни. Според вас това нормално ли е? На някоя случвало ли и се е, и дали сега ще ми се скъси цикъла или е било нещо инцидентно. Сега ще видя как ще е третия цикъл, след него имам записан час за АГ, но ме човъркат някакви мисли и въпроси и реших да се допитам до вас. Astonished
От юли месец се мъча да се вредя да си запиша час при Конова, и този месец пак изпуснах свободните часове, ще се мъча да се вредя чак за октомври. Grinning Преди това мисля да направя една онлайн консултация с д-р В.Иванова, че имам големи страхове и преди консултацията с хематолог май няма да се престраша да започнем с опитите.

# 234
  • На изток от Ада
Анонимна нормално е, ще се нормализира МЦ. На мен ми се случва
Ти пусна ли за тромбофия?

# 235
Здравейте на 26 юли преживях аборт по медицински причини в 23 г.с .На преглед след първия цикъл ли се ходи защото кърменето спря но се появи бяло течение и незнам дали не е инфекция?

# 236
Ради, съжалявам, че минаваш през това.. Heart Възможно е наистина заради антибиотика по време на абразиото и възстановяването след това да си се уредила с анаеробна инфекция. Бих те посъветвала да поискаш да ти вземат секрет за микробиология на следващия преглед. Аз минах и преди първия цикъл след аборта, но зависи как се разберете с АГ-то ти.

# 237

Пуснах да, излезнаха хетеро- Паи, хомо- Асе и МТФР.

# 238
  • На изток от Ада
запиши час за Иванова наистина.Аз съм доволна от нея,но ми се искаше да ми пусне превантивно НМх, както Тончев при много загуби. Аз съм с хомо на АСЕ само

Пуснах да, излезнаха хетеро- Паи, хомо- Асе и МТФР.

# 239
Задължително ще си запиша, но още не се чувствам готова дала съм си малко почивка искам да се подготвя психически за това което ме очаква, и като гледам най-вероятно ще се бода така че искам да съм подготвена доколкото е възможно. А този Тончев къде преглежда, и как му е първото име?
Сега се сещам в тази връзка, как преди 7 години изпих едно хапче Ескапел, а сега стоя с вдигнати крака на свещ за да забременея. Ако знаех тогава какво ме очаква, нямаше да го изпия а щях да се моля да съм забременяла. 😀Всичко в кръга на шегата разбира се, но си има и доза истина. 😕

Общи условия

Активация на акаунт