Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 516
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
  • На изток от Ада
Виж теста за водите да. Неща на спешно да идеш?
Пинитос ми каза че не усетила водите.
А ги усетих но е 11 гс

# 391
Ян, Аз не съм имала изтичане но води, но някъде бях чела, че са сладникави. По време на бременност цервикалното  течението е по силно, но То си е течение. Аз се и напишквах, но си го усещах. Ако се притесняваш пиши на ковачев , може да ти отговори къде да отидеш и какво да направиш. При кой се записа в Токуда? (Там се подготви за голямо чакане, мин по 1 час всеки път).

# 392
Идната седмица отиваме на море. До колкото помня тук обсъждахме, че поне месец след аборт е хубаво да се избягва влизането в море, басейни за да няма инфекция. Та май само крачетата ще топна. И това е нещо. От Турция ми искат преглед на 12-ти ден от цикъл за измерване на лигавица и фуликули. Това ще е вече месец и половина след аборта. Според вас подходящо ли е да пусна тогава цитона маска и микробиология . Живея в ужас след престоя в рискова в Шейново да не съм лепнала нещо там в общата тоалетна…

# 393
  • София
Подходящо е, пускай.

Не си лепнала нищо, споко. Лежах три седмици там преди да родя.

И почивай активно на морето 🍀

# 394
Благодаря ви, ще изчакам и утре примерно и ще видя какво е положението...
Междудругото много съм доволна от Ковачев, много го харесвам.
НямаСмисъл, ти избра ли втори лекар? Как върви с Вецев?

# 395
Мерси Дели сардели 🍀🌷
Аз реално нямам нито течение нито необичайна миризма, но ми се иска да почна следващия опит “на чисто”.
Вие заредихте ли се от снощната супер луна? Аз си написах желанията на едно листче и ми стана много спокойно. Все едно си подредих мислите.

# 396
  • На изток от Ада
Ян имаш ли връзка с Ковачев?

# 397
Да, по принцип винаги отговаря

# 398
НямаСмисъл, ти избра ли втори лекар? Как върви с Вецев?

Да ти кажа честно, много мислих и засега съм при него. Ангажиран е с бременността ми и засега не ми се занимава да търся друг. Но при първо съмнение, че нещо не е наред, няма да се поколебая. В интерес на истината просто съм обезверена вече от толкова обикаляне по лекари последната година, че предпочитам към момента да съм само при един..

# 399
Идната седмица отиваме на море. До колкото помня тук обсъждахме, че поне месец след аборт е хубаво да се избягва влизането в море, басейни за да няма инфекция. Та май само крачетата ще топна. И това е нещо. От Турция ми искат преглед на 12-ти ден от цикъл за измерване на лигавица и фуликули. Това ще е вече месец и половина след аборта. Според вас подходящо ли е да пусна тогава цитона маска и микробиология . Живея в ужас след престоя в рискова в Шейново да не съм лепнала нещо там в общата тоалетна…
и ние решихме да ходим на море след 1 седмица, бях при моя лекар онзи ден каза че няма проблем, но ми каза да си взема  от www.novushealth.store  сините тампоно ellen sport tampon  и да слагам като влизам във водата

# 400
  • София
Еййй от колко време търся такива ако знаеш! 🍀🍀🍀

Пускам верния линк
https://novushealth.bg/product/ellen-sporten-tamponakvablok-tamp … -ili-se-kapete-x8

и ние решихме да ходим на море след 1 седмица, бях при моя лекар онзи ден каза че няма проблем, но ми каза да си взема  от www.novushealth.store  сините тампоно ellen sport tampon  и да слагам като влизам във водата

# 401
  • Замък сред облаците
Такъв тип тампони, друга марка обаче има и в Ремедиум, ако са ви вариант: https://remedium.bg/soft-tampons-3353/b

# 402
Момичета, имам положителен тест, радвам се много тихо, ходих на един преглед, плод отг на 5 г.с. Пият метилирана фолиева киселина, тъй като съм с такава мутация. Док ме вика другата седмица, препоръча ми витамини, но кои са удачните в случая. Също още не съм избрала лекар - колебая се между др Ибрям и Шикова, вие кого бихте препоръчали?
П.с имам един СА в 7 г.с, доста ми е напрегнато до следващия преглед 🥹

# 403
  • Замък сред облаците
Щом има мутация, значи на първо време метилирана ФК, а отделно да се изследват нивата на вит Д, б12, желязо преди да се приемат други и ако се приемат - да са поотделно според нуждите. Пренатални метилирани на нашия пазар няма.

От двамата док препоръчвам Ибрям, колежката ми е при него от години. Шикова тази пролет щеше да утрепе съфорумка, че не й видя извънматочна бременност и до последно я убеждаваше че не е бременна, а било биохимична.

# 404
  • Sofia
Пренатални метилирани на нашия пазар няма.
Има, но са доста скъпи (около 160 лв):
Скрит текст:

Има и на Terra Nova метилирани. По-евтини са, но и дозата е по-ниска.

Общи условия

Активация на акаунт