Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 452
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, нали няма шанс на 27ден от Ц (10-ти след О) кръвен тест да не отчете бременност? Резултата беше 0.1.
Имах ПМС, което отшумя и цикъла не идва. Днес ми е 29 ден, но досега никога не ми е закъснявало.
Бях на летрозол този месец и по-скоро да са се объркали хормоните си мисля.
За да припомня какво е при мен - юни имах абразио, след което взимах противозачатъчни. После след всеки цикъл прокървяване. Док искаше да направим хистеро на този, за да се види къде е проблема. За първи път така да чакам менструация, че да мога да продължа нататък.

# 586
  • На изток от Ада
Момичета, нали няма шанс на 27ден от Ц (10-ти след О) кръвен тест да не отчете бременност? Резултата беше 0.1.
Имах ПМС, което отшумя и цикъла не идва. Днес ми е 29 ден, но досега никога не ми е закъснявало.
Бях на летрозол този месец и по-скоро да са се объркали хормоните си мисля.
За да припомня какво е при мен - юни имах абразио, след което взимах противозачатъчни. После след всеки цикъл прокървяване. Док искаше да направим хистеро на този, за да се види къде е проблема. За първи път така да чакам менструация, че да мога да продължа нататък.
на мен след Летрозол и Регулон ми се разбутаха хормоните и мц

# 587
Моето чхг беше ниско, че и по- ниско от нормалното. Може би заради това никой не заподозря. На 14 ден след трансфера беше 70, след още седмица спря да се удвоява, и като почна да пада спрях медикаментите. Дойде цикъла, нормално, мислех, че всичко е приключило, както обикновено след неуспех. И след още една седмица отидох на един отдавна записан час при Ковачев, и той видя, че има сакче, чхг не беше паднало до 0, а около 100 беше. Имах назначен медикаментозен аборт, който абсолютно не ми подейства, нищо, нито болки, нито кървене, все едно аспирин съм изпила, даже от топогина ми казаха да го повторя, аз хапче и половина още взех, нищо...То и лигавица нямаше де, защото си бях минала цикъл, но и сакчето не помръдна, само се посмачка. И с хистероскопия се махна чак,  тогава се разбра след хистологията, че е частична моларна бременност. Иначе ми казваха преди това, че е перфектна имплантация, на перфектно място...Скоро имам час при Калчев отново, ще видя какво ще каже и той. Аз докато си чакам ембрионите ще мине време. Чудех се дали да не си направя една цветна снимка в Турция, че ще ходя до там така или иначе.
Наистина е страшно неприятно, и шокиращо да разбереш, че нещо толкова уж хубаво може да се изроди и да има такива последствия.
Ужасно е това, което ти се е случило, много съжалявам!
Хубавото в твоя случай е, че е вариант с ниско ЧХГ, шансът за някакъв онкологичен развой е малък, но все пак трябва да се следи дали си седи на 0 няколко месеца след бременността. Другото хубаво е, че е било рано. При мен нещата приключиха в 20та седмица, докато чуем окончателно мнение мина адски много време… седмица  преди самия аборт усетих, че бебето ни почва да рита, което вместо да е най-хубавото нещо беше най-съкрушителното.
Стискам палци всичко да е безпроблемно следващия път при теб!

# 588
Това наистина е един сбъднат кошмар! И вместо поне човек да затвори страницата, то напомня за себе си, с тези контроли чхг.
Дано и за теб всичко бъде наред занапред!

До момичето с кюртажа по-нагоре, наистина трябва се види и този вариант с медикаментозния аборт. Въпреки, че моят беше неуспешен, всички лекари, през които минах, бяха единодушни, че това е първият вариант за изчистване, с най-малко последствия. Аз лично след кюртаж съм получавала сраствания , после отново филм, хистероскопии.

# 589
  • Замък сред облаците
Прегръдки, Кенди, ужасно е било….

Бу, на 12 ден след О гледай да пускаш кръвни. Имплантационният прозорец при жените може да варира, приема се че имплантация може да се случи между 6 и 12 ден след О.

# 590
Здравейте,  момичета! На 21.09 започна моя спонтанен аборт. Миналата седмица в петък бях при АГ и за мое щастие поне се бях изчистила сама. Тогава в същия ден нямах зацпаване, ту спира и почва,  но днес вече сме 4.10 и все още имам зацапване между кафяво и розово. При вас колко дни имаше кървене и зацапване след спонтанен аборт?

# 591
  • Замък сред облаците
20 дни първия път и 17 дни вторият път.
Ето и по календар как се случиха нещата втория път, сакчето изхвърлих на 17-то число. Според капките си личи кои дни ярко кървене или само зацапване е било.

# 592
Здравейте, направих спонтанен аборт (мисед аборт) на 29.07, на 30.07 започнах сама да се изчиствам, доста големи съсиреци, вечерта ме приеха в МБАЛ Надежда, и до сутринта се бях изчистила сама, кървене нямах през следващите дни, на 16.08 започнах да пия противозачатъчни, за да мога да си регулирам хормоните и след като си изпих хапчетата ми дойде, леко по-слаб цикъл от както ми е попринцип, сега чакам следващия скоро да ми дойде и ще започем опитите за бебче.

# 593
  • На изток от Ада
Здравейте, направих спонтанен аборт (мисед аборт) на 29.07, на 30.07 започнах сама да се изчиствам, доста големи съсиреци, вечерта ме приеха в МБАЛ Надежда, и до сутринта се бях изчистила сама, кървене нямах през следващите дни, на 16.08 започнах да пия противозачатъчни, за да мога да си регулирам хормоните и след като си изпих хапчетата ми дойде, леко по-слаб цикъл от както ми е попринцип, сега чакам следващия скоро да ми дойде и ще започем опитите за бебче.
кой противозачатъчни? Аз тъй си разбуутах хормоните че вече 6м прицапвам в началото си края на МЦ

# 594
Съжалявам за случилото се!
При мен беше около 10 дни, но сигурно е индивидуално. Някъде бях чела, че може да е и 2 седмици.
Здравейте,  момичета! На 21.09 започна моя спонтанен аборт. Миналата седмица в петък бях при АГ и за мое щастие поне се бях изчистила сама. Тогава в същия ден нямах зацпаване, ту спира и почва,  но днес вече сме 4.10 и все още имам зацапване между кафяво и розово. При вас колко дни имаше кървене и зацапване след спонтанен аборт?

# 595
кой противозачатъчни? Аз тъй си разбуутах хормоните че вече 6м прицапвам в началото си края на МЦ

Изписаха ми - Мидиана 28
Като цикъла ми беше оскъден и един ден повече.

# 596
  • На изток от Ада
Вивия а ти имаш ли изследвания от 1 пост?

# 597
Вивия а ти имаш ли изследвания от 1 пост?

Не, не съм си правила никакви изследвания, доктора след като ме прегледа и на двете ходения след аборта ми каза, че всичко е наред, няма нужда от изследвания, лигавицата е добре и може и да започваме опитите, при което аз за по-сигурно ще изчакам и този цикъл да мине

# 598
  • На изток от Ада
Хубаво е да пуснеш за тромбофията за инфекции,б 12. Вит д .
При бременност прогестерон
Не прави моята грешка 1 аборт нищо не пуснах 2 аборт пак нищо занесох плода, но кой да го изследва. 3 бременност тромбофията .... след това пуснах НК клетки б12 д и много други неща... и още нямам дете.Ствнвха 7 г от 1 аборт . И от много аборти имам хроничен ендометрит...

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 22:24 от nasito8988

# 599
nasito 8988 хроничният ендометрит как е открит, чрез хистероскопия и биопсия ли? Моите също са много на брой...Sad

Общи условия

Активация на акаунт