Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 438
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • На изток от Ада
АА, не съм само а значи с тестове без опити...

При мен Станулов каза да изчакам с опитите няколко месеца за да изчезнело възпалението т е хроничен ендометрит.
Мислим за пореден док в Пловдив...

# 661
  • Замък сред облаците
Клиър Ову, но да пише, че са произведени в Канада, че имат фабрика и в САЩ и техните са с друго качество. Затова препоръчвам на място да се купуват. Аз взимам от Ремедиум, но онзи ден като бях бяха изчерпани и сега ще дебна. Взимам по 2-3 кутии, когато има.

# 662
Аз препоръчвам Easy @ Home.
Първите 2 бременностти хванах О с Клиър, но сега само от гадните уцелвам.
Мега добри черти имат.
Скрит текст:

# 663
  • София
Аз взимам от Ремедиум, но онзи ден като бях бяха изчерпани и сега ще дебна. Взимам по 2-3 кутии, когато има.
С Ремедиум имах трагикомична ситуация.
Скрит текст:
Клеча аз и оглеждам тестовете за овулация (В Ремедиум в Младост всички  тестове са на едно стелажче).До мен стои едно момче и ми вика:
"Ох,дали са добри,имате ли идея колко отчитат,събираме се с приятели и взимаме разни неща ,после се прибираме с коли,искам да съм сигурен,че не ме държи ..."
Аз:
😳😳😳
-Поздравявам ви,че ви е грижа в какво състояние ще се качите в колата,но .... не,не,аз определено нямам идея от обхвата на тези тестове!
Погледна ме с един поглед "Тая пък к'во се прави,нали и тя клечи тук" 😂 и продължи да чете по опаковките.

# 664
  • Замък сред облаците
Ахахахахаха, паднах!!! Бъбъл, и ти ли си в Младост 2, аз този Ремедиум ползвам и да отдолу са тестовете за наркотици точно 😂😂😂

# 665
  • София
Ахахахахаха, паднах!!! Бъбъл, и ти ли си в Младост 2, аз този Ремедиум ползвам и да отдолу са тестовете за наркотици точно 😂😂😂
В Младост 4 съм,но в Ремедиум в Младост 2 (то май само там има) съм редовна. Гледам си,чета си,пазарувам си.Любимо място ми е 😂

# 666
  • На изток от Ада
Ми Бъбъл, що не го светна че има и други тестове?

# 667
Хаххаха
Ох момичета много ми развеселихте 🤣

# 668
В момента има отново пакет за хормони в Омед (за Рамус). Включен е и прогестерон, който за разлика от останалите се пуска след ову. Знаете ли в такъв случай дали може да се използва ваучера на 2 пъти, в съответните дни за отделните хормони?

# 669
  • Замък сред облаците
Прогестерон също може да се пусне 2-5 ден, показателен е дали е имало О, има ли кисти, прогестеронова доминантност.

# 670
Моите резултати донякъде са готови, не очаквах толкова бързо. Инхибина го изпращат за Германия и е до 10 работни дни.

# 671
  • Замък сред облаците
На мен ми изглеждат добре, макар че FSH e височък (тоест мозъка полага екстра усилия да работят яйчниците). На колко си години?

# 672
# 673
  • Замък сред облаците
Мисля че е добре да проследиш хубаво яйчниците за СПКЯ или намален резерв при това ФСХ. Отделно виж и ИР дали имаш. Може да е нищо, но ФСХ веднъж почне ли да расте, не намалява.

# 674
Мерси, АА. За ИР не съм се изследвала, с предните изследвания пусках само инсулин на гладно, беше в норма, но натоварване с глюкоза не съм правила. Ще чакам и АМХ и Инхибина да излязат, надявам се да дадат някакъв ориентир за резерва. Останалите неща си записвам в петък да коментирам с АГ.

EDIT с АМХ - Anti-Mullerian Hormone   S       0.169       ng/mL     0.890 - 9.850

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 13:56 от Среднощно Слънце

Общи условия

Активация на акаунт