Любители на кучета - 136

• 29 442
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • под тепетата
Честити да сте и здрави, Реа и Чоки!

# 166
  • Пловдив

Лека нощ, Шошо вече зае позиция.

# 167
Честити да сте Чоки И Реа, бъдете здрави, щастливи и много незабравими мигове да имате и двамата 😊🎂🎂🎂

# 168
  • София
Честито на рожденниците, да са живи и здрави!  newsm59

Джина с новата си играчка, която пристигна заедно с чувала храна от zooplus. Не си ли приличат? Smiley

# 169
  • под тепетата
Досущ като Джинката е!
За джентълмена с вратовръзката - Kissing Heart
Кво викаш е тва - мед? Аааа, яжте си го!

# 170
Среднощна разходка

# 171
Пак аз с калпазани 😁

# 172
  • под тепетата
Ау, много сладки розови гащури! Пък усмивката е разтапяща Sparkling Heart

# 173
  • Варна
Божеее, красота неземна ❤️
Пълна къща със щастие 💕

# 174
  • София
Сиви, 😍😍😍🥰🥰🥰. Много е сладка и усмихната. Баткото какъв е спокоен и размазан от кеф 😁

# 175
  • sf
Честити да са рождениците! Живи и здрави!
Сиви, големи сладури!
Нейо май е хванал бълхи. Не се е събирал с други животни, ама все се завира по разни храсталаци. Снощи го изкъпах с обикновен шампоан, а само да отвори магазина и отивам за специален и пак ще го изкъпя. После ще го напръскам с оцет 😆  дано го отърва бързо!
Ей го бъхльото
Скрит текст:

# 176
Благодаря, момичета 🤗 Той Макс дава шкембето за чешкане, ама от де да знае че това малкото не може още. А и тепърва се учим как да го гали без да му скубе козина, дърпа уши или пръсти 😆

Донси и моите хващат бълхи за първи път. На Нексгард са и явно тази година не е достатъчен, защото все намирам по някоя след разходка.

# 177
  • София
Сиви, прекрасни са мързеланковците ти! Heart
Момичета, някой да знае точно как стоят нещата с превозването на малко куче в междуградски автобус? София - Варна ме интересува конкретно ако има значение.

# 178
  • Бургас
donsita, накапи го по-добре с пипета. В Бургас е пълно с бълхи в градинките. Имам чувството, че и аз ги нося вкъщи. От шампоан не знам дали ще умрат, че са много шугави и бързо бягат.

# 179
Какво ме гледаш сега!? 🤨

Общи условия

Активация на акаунт