Месечни и целеви помощи за деца (детски надбавки) - инфо, документи, ВЪПРОСИ - 15

• 33 396
  • 391
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, мъча се да подам за Заявление за помощ 300 лв през сайта с код на НОИ. Скъса ми нервите. Регистрирах се навсякъде - Моето пространство/добавих услугата 778/, в Системата за сигурно връчване и още някакво gov . Продължава да ми дава че няма открита регистрация - а, аз, очевидно съм вътре в профила си. Някакви идеи имате ли? Благодаря ви

# 376
  • София-Младост
Това за еднократната помощ за 1/4/7 клас ли е?
С кода от НАП знам че става, с този от НОИ малко се съмнявам.

# 377
  • София
Има ли помощ за учениците в 5. клас?

# 378
  • София-Младост
Има ли помощ за учениците в 5. клас?
Не. Еднократната помощ от 300 лв. се изплаща на семейства на деца в първи, втори, трети, четвърти и осми клас, независимо дали училището е държавно, общинско или частно.

https://asp.government.bg/bg/novini-i-akcenti-asp/asp-zapochna-p … D1%82%D0%BD%D0%BE.

# 379
Здравейте, мъча се да подам за Заявление за помощ 300 лв през сайта с код на НОИ. Скъса ми нервите. Регистрирах се навсякъде - Моето пространство/добавих услугата 778/, в Системата за сигурно връчване и още някакво gov . Продължава да ми дава че няма открита регистрация - а, аз, очевидно съм вътре в профила си. Някакви идеи имате ли? Благодаря ви

Ако си влязла в профила си в Системата за сигурно връчване, горе в дясно би трябвало да си виждаш името цъкни на него.

# 380
  • Mostly in my mind
Здравейте.
Подадох преди малко чрез egov заявление за детски надбавки. Попълних всичко, но не ми излезе (или аз не съм го видяла) за прикачване на бележки от лл и за доходите. Въпреки всичко успях да подам...ще ми приемат ли така документите? Май няма опция за корекция...

# 381
Ще се свържат с Вас по телефона, за липсващите документи. Поне при мен така стана, и накрая пуснах всичко по мейл, много по-лесно е. Системата за ел.връчване все ми правеше номера и половината документи не се прикачваха.

# 382
# 383
Аз подадох за осмокласник с КЕП през еgov. Имам входящ номер. Това, че не съм прикачила служебна бележка от училище нали не е проблем, а проверяват по служебен път?

# 384
  • Mostly in my mind
Аз подадох за осмокласник с КЕП през еgov. Имам входящ номер. Това, че не съм прикачила служебна бележка от училище нали не е проблем, а проверяват по служебен път?
И аз  се надявам по служебен път да проверят доходите и  имуницазиите и да не ме търсят. Ама да видим.

# 385

И аз  се надявам по служебен път да проверят доходите и  имуницазиите и да не ме търсят. Ама да видим.
Вече имаш входящ номер, прати им ги на имейла, допълване на документи към един кой си вх. номер. На първа страница има линк, със списък по дирекции.

Ако на АСП дадат "новия достъп", който ще дадат на училищата за профилактичните прегледи, ще бъде добре, но системата още не е завършена. Точно имунизациите не били качили още от Информационно обслужване. За доходите забрави на този етап.

На мен въобще не са ми издали служебна бележка от новото училище. Практиката им била след 15 септември да издават. Докато ги дочакам, като се знам каква муня съм, може да пропусна крайния срок за подаване 15 октомври 🤣

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 07:39 от Clo - Camille

# 386
  • Пловдив
За детски пращам всичко на имейл, става за секунди.

# 387
  • Mostly in my mind
Благодаря за идеята, Clo. Така ще направя. Simple Smile

# 388
В крайна сметка, чрез системата за сигурно електронно връчване изпратих принтирани, подпълнени на ръка и сканирано. Сейко - благодаря ти. Навсякъде кликнах, обаче без КЕП, не става да се подаде електронно. Мъжът ми има КЕП, и на него му дава да попълни формуляра.
Мда, ама аз искам парите в моята банкова сметка, тъй че си принтирах и сканирах и тъй пратих Simple Smile

# 389
С ПИК на НОИ подавам аз.

Общи условия

Активация на акаунт