В ДЕКЕМВРИйските редички имаме си мама с 2 чертички

• 10 896
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Форума май пак прави мизерии, затова трябва да не забравя после да го копна преди публикуване...

Марти, Стени не е проявил интерес към хладилника, пък мисля че и трудно би могл да го отвори. За сметка на това всички шкафове се отварят и пренареждат. Затова са вързани или застопорени със стол отпред. Само един съм оставила, така да се каже, да е неговия шкаф - оставих там само пластамасови неща и му разрешавам да ги вади и прибира колкото си иска. И той постепенно се научи да не любопитства за останалите. А от фурната се оказа, че го е страх - веднъж я отвори и това черното отвътре какво му се видя незнам, но ревна и повече не повтори. Та мисълта ми беше, ако можеш да му оставиш един шкаф, в който да си рови и да видиш дали няма да забрави за останалите неща.

А сега за снимките!
Яни, колажът на Хотмамето е върхът smile3501! Чак ми се приска и аз да бях спечелила някоя категория, та да си имам такава красота!
А Хотмаме, ти направо ме застреля с новите снимки на Рада! Ама каква е тази елегантност, каква е тази красота 4470! И аз много се кефя на тоалета с черното поло, карираната поличка и черните ботуши - мацка отвсякъде  Heart Eyes! Ако са ви пламтели сутринта ушите на теб и на Рада, то е защото със Сани, така да се каже заедно ви гледахме снимките и си говорихме в скайпа колко сте хубави и двете!
Жани, ако ще говорим за интерес към бутилките, виж тук! Като за мъж, нали?!  Wink А иначе Андреа като гледам добре се справя със сервиране и отсервиране  Wink
НефНеф, Нефинце е много сладък!

Болните, надявам се, са по-добре! Стискам палци!

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 14:31 от els

# 166
Влизам само да ви кажа,че ходихме на преглед и педито каза,че момчето ми е здраво и му няма нищо!Само каза да си пие сиропа за кашлица до края на седмицата!
Много съм щастлива,че детенцето ми е добре!
 newsm44 smile3521 newsm53
Сега ставам,че ме дърпат да си играем,а и трябва да правя на мъжо едни дискове...
До довечера!  love001

# 167
Най - накрая успях да вляза. Здравейте и да ви е сладко следобедното кайве.
Добре дошла на  мама Добира и нейната кукла .
Зори  - браво за изпита . А за другите- не се съмняваме в теб
Хотмаме - честита ти награда . Ама ти още ли не си купила рамката? За снимките вие вече си знаете  "хубавото си е хубаво " , а Рада направо си е  "паднала"  на   бъдещата професия.
Ели  - и на теб честито
Яни  newsm10, чакаме следващия приз
Габи - дано не е нещо сериозно на Вики .Скоро пак има празници ,ама така е като си с малко дете. Незнаеш в кой момент ,каквоо ще тии се случи.
Марти - и ние не отваряме хладилника , ама не защото неиска , а защото и трябват още няколко сантиметра .Еми обича повече да бърка по чекмеджетата , но като не й се карам и на нея й омръзва.Любимите й бутилки са пластмасовите  бирени , първо проверява дали е останало нещо , а после ги размотава из целия апартамент .
 Неф&Неф - Честити ходещи крачета.
Елс -  Еми казва на печката и парното " къх" - значи "топло " - и много много не се доближава , поне за сега .А сега ще ти покажа" на какво  ние мамите на момиченца  трябва да ги научим " освен разбира се  полезните  на полезните неща:hug:ето на това.
Е верно ,че на едната снимка е с парцала ама.......

Чао за сега  Hug

# 168
Ааааа, Иле, да ги нямаме такива Crossing Arms! Айде това "с чантата на рамо и телефона в ръка, ще си изхарча парите за козметика" как да е... ама  защо пък трябва и пушки да се размахват Thinking?! А?! Както видяхме, мъжете са послушни  hahaha - чистят, помагат в простиране... Няма нужда от домашно насилие! Joy Joy Joy

Браво на Ивко, че е оздравял! И другите да последват примера му!

Одеве забравих да кажа на Зори - мила, не сме се съмнявали, че си зубър  Wink! Айде и другите изпити все так "притеснително" да ги опаткаш! Peace

# 169
  • Варна, морето и сините вълни!
Моля, хората които не обичат да четат за страховити болести и не им издъжа нервната система на такова натоварване да ми пропуснат писанията!!!

Здравейте момичета.
Не мога да ви изчета, защото нямам време за съжаление.
У дома всички ни тръшна грипа. Първи беше Борко, след ного баща му, аз и Катя. Малката обаче кара най - тежко.Беше на системи, дехидратирана и с тахикардия. С градуси - 39.6. Обливах с хладка вода, слагах оцетени кърпи, не спада таз температура.Като дойде дофторката ни да ни види и рече - за болница  ConfusedНо нямаше места в болницата, дори в интензивното и затова наехме частна сестра да и включва системи у дома.Половин час я мъчихме милата да и хванат вена. Аз я стисках, тя ме гледа в очите и със сетни сили скимтеше. Пет часа вързано милото на система, не мръдна. Седя като зайче сгушено в скута ми.Два дни ходи с абукат на ръчичката. Сега не е на системи, но 4 пъти прави инхалации с инхалатор, баткото също. Мъжете са на антибиотици. Ние държим за сега фронта, но да видим до кога.Не му се види края. Ужасно страшен и упорит вирус. Такава гадост не ни е нападала никога!!!

Пожелавам на всички ако ги хване да не го карате тежко като нас!!
Отивам да си гледам децата! Не знам кога ще имам възможност пак да се откопча за малко и да поседна на компа!

# 170
Няма нужда от домашно насилие! Joy Joy Joy

Елс - няма насилие , това е  дръжката на  Joyпарцала

Мими - дръж се!

# 171
МРАЗЯ ги тези болести  #Cussing out и толкова са страшни особено, когато се стигне болница.
Не искам  Naughty да чувам повече за болни, а на болните бързо да се оправяте.
На мамите с болни дечица искам да им кажа кураж момичета, всичко ще се оправи!

# 172
Елс - няма насилие , това е  дръжката на  Joyпарцала

Ааааа, не, ще падна!  Joy Joy Joy Кви пушки ми се привиждат?! #Crazy Сериозно, заприлича ми на пушка, нали си имате и батко и реших, че е негова.

Мими, мноооооого  Hug Hug Hug, мила! Не искам да си представям дори какво ти е било, не искам никой да изживява такова нещо (сега и в скайпа четох какво си писала, направо нямам думи)! Praynig Кураж! Ще стискаме палци на Катето! Praynig

И всички, които са здрави - Много да се пазите! И никой болен вече! Praynig

# 173
Мими,наистина много си преживяла,но няма как мила...затова сме майки!Колкото и да не са приятни тези моменти...
Пожелавам ви само хубави неща от тук нататък и без болести вече!
Горките дечица,тези вируси не ги оставиха намира...
А на теб мила-кураж,сила и много силна прегръдка!
Знай,че сляд всяко зло идва добро!  Hug newsm51
Иля,голяма госпожица си имаш... newsm10

# 174
  • Добрич
Мимиии, мила, много гадно ми стана като прочетох какво ви се е случило! Толкова съжалявам! Пращам ти много силни прегръдки и ми се иска да ти вдъхна много, много кураж и сили да се преборите както Катето, така и ти и двамата ти мъже! Знам какво ти е, нали и ние лятото бяхме вързани като кучета на системи в болницата, така че искрено ти съчувствам и те разбирам! Много сили и кураж, мила!  Hug Hug Hug

# 175
  • СОФИЯ
Здравейте отново,
Нещо гадно ми стана като прочетох това и загубих желание да пиша.  CryЗатова на кратко:
Марти тя ходи в кухнята опитва се да отвори вратата, но тя е затегната и все още слава богу не успява да я отваря. Но като отворя хладилника очите ми са шест. #Crazy
Мими това е мн.гнусна работа. Само една  майка и човек преживял го може да ти влезне в положението. В името на детенце трябва да се държиш. Ние само можем да те укорожаваме. Надявам се всичко скоро да се оправи. Praynig Praynig Praynig

# 176
  • Пловдив
Мимито,стискам палци бързо да оздравявате всички!Много е гадно , че Катето е трябвало да се мъчи така , горкото детенце.
 Веси, радвам се ,че Ивко вече е добре!
Габи , и вие да се оправяте бързо , кофти ,че не можа да си отпразнуваш както трябва рожденния ден , но по-важното е ,че Вики вече е по-добре.
Рада и Еми са големи мадами , а Нефи е много сладко момченце и много прилича на мама.
 Добре дошли на мама Добира и Дара!
 Ох, празната ми тиква нищо повече не може да роди ,щото днес бях на зъбар и ми умъртвяват нерв , та сега ме боли зъба и главата.
 Сетих се - Хотмамче , честити ти титли , Янич,поздравления -много си добра !
 Зори , честито за изпита , все така да ги взимаш!
 Кво става този път ще има ли лунуващи?Аз от два дни се мъча с една диета , ама не знам до кога ще издържа.
 Лека нощ на всички!
 Всички болнички вече да се оправят!
 При нас вали дъжд.

# 177
Мамите, явно тази анормална зима ни слага препъни камъни на всички по пътя. МОже би уместния въпрос е има ли някой да не е бил болоен в последната година и специално от есента насам???

Мими, миличка и добричка, сви ми се душата за Катето и цялото семейство! Моля се да започне скорошно подобряване и да оздравеете бързо! Опитай да поддържаш равновесие и да се грижиш за себе си. Гледай да взимате нещо имуностимулиращо и заздравяващо - спирулина, джинджър, мед. По принцип помага, ако си на много лека диета, особено в такива драстични случаи. Ако мислиш, че можете да карате на пилешка супа всички - най-добре...МНого целувки!

Къдрокоске, дано не съм забравила да честитя на теб титлата! Много си сладка и чаровна, да не от името - не знам:) Твойта приятелка от 10 дни е с хрема, а вече 5та нощ се буди в 4 сутринта от ужасно гъстите си сополи, които с ужасен рев вадим и те пак се събират...Не знам дали не става по-зле като ги събираме циганетата заедно и те си бъркат едно на друго в бацилите.

Тане, аз лунувах, ама понеже много ми се събра неспане и днес не пих кафе, та следобеда хапнах малко ябълка, портокал и авокадо. Иначе ще припадна. Не мисля, че каквото и да е ще сваля, уви (нямам кантар). Знам, че ако искам ефект е нужно бавно и дълго да се измени храненето ми, особено да престана с кафето, което ме кара да задържам вода:( Успех на теб!!

Иле, според нашия тати ще е фотограф понеже багажникът й тежи и тя като Андреа само следи хладилника:) Преди малко взе, че се лепна на свещта и голяма драма стана, ама аз нарочно я запалих - иначе я яде!

Неф, Нефи е супер манекен! Много порфесионална поза и прекрасна торта, сигурно е била вкусна!!! Аммм. Ох, хапнах малко хляб, мианаха почти 24 часа лунуване. Другия петък - пак. Ще се заредя с много сокове - днес си ги купувах на чаша и така излиза дявол на магаре работата..

целувки и лека утрин

# 178
Победител в 2 категории: МимискаSimple Smile
Мисис Отрезвител  (Гласуването приключено: петък, 15 декември 2006, 09:20)
Мимиска      17 (60.7%)
Пачикрак      11 (39.3%)
Общ брой гласове: 28

и
Мама героиня
Мисис Мама героиня  (Гласуването приключено: понеделник, 18 декември 2006, 16:44)
mimiska      11 (40.7%)
aliss      6 (22.2%)
zori_twisst   10 (37%)
Общ брой гласове: 27

Албум с награди

Очаква се скоро включване и за другата наша чаровница. Ели, да не се помислиш, че съм те забравила. Обаче скоро ще трябва да събирате средства да ми купите мека възглавничка за д-то Mr. Green

# 179
Ето ме рано-рано пред компа!
Ели,ЧЕСТИТА НАГРАДА  МИЛА!
Сега трябва и ти да черпиш! Hug
А Яни пак се е справила страхотно,но...Няма какво да говорим-Яни е № 1 !!! Grinning
Мимиска-ЧЕСТИТА ТИТЛА И НА ТЕБ!
С 3 деца наистина си герой... #Crazy
Хотмаме-бързо да се оправяте,и стига вече с тея болести!Цункай ХотРада от нас... Flutter
Нефи,ама много хубав твоя мъж..пу-пу...голям сладур!И тортата като гледам е била вкусна.... Peace
Сега отивам да правя закуска на принца...  chef
По някое време ще надникна... Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт