В ДЕКЕМВРИйските редички имаме си мама с 2 чертички

• 10 897
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Ехоо, как сме госпожици? Не можех да пиша - отделях време на леля ми и празненствата - прощъпулник и един рожден ден преди това. http://new.photos.yahoo.com/ivo_ivanoff/album/576460762326046929#page1
Избрахме фотоапарат, малка фигурка на буда и портмоне - заключихме, че ще е одухотворена и материално обезпечена фотографка/моделка  hahaha Започнала е да танцува със ставането и най-големия хит е да се крие и като я намериш да се кикоти и да прави плиета Joy
Много беше приятно да имаш близък човек в къщи. Жената беше повече от внимателна и ненатрапчива, помагаше с голямо желание. Рада свикна с нея на 2 ден и много се радваше. Днес ни е криво, че пак сме сами, ама си е ок - играем си, беснеем си, чакаме утре и другиден навън да е -15С Shocked Shocked Мислех петък на разходка, ама...
Лилит, честит празник, много здраве и любов да имаш!!
Зори, браво за успеха! Не помня - какво учеше??
Добре дошли мама Добира и Дара! Ние имахме вашата дата за термин:)
ох вчера имах невероятна мигрена и днес още малко ми е замотано, та не бих казаха, че сега в 20:30 ми се ходи навън в студа да водя клас, ама айде - ще се напъвам колкото мога в името на доброто. Днес сутринта имаше човечец, който каза, че е на химиотерапия и мен като ми стана едно криво...Дъщеря му го беше довела. Отнесох се в едни тангенти за "миналото е история, бъдещето е мистерия, днешния ден е дар". Ейй, много е важно да се наслаждаваш на живота и да не си складираш горчилка в душата.
много целувки

# 151
Среднощен привет:)
Искаше ми се всички наведнъж да направя, но ми е физически невъзможно.
Затова започнах с обралата най-много призове:) и деляща първото място за най-чаровна съфорумка заедно с къдравелка Къдрокоса:)

Аз лично мога да кажа- Хотмаме, радвам се, че те познавам , макар и само виртуално:) Да ти са честити призовете и да почерпиш Mr. Green

# 152
Олееееееее, Яни ме закла посреднощ! Много ме трогна с красивия свитък Cry Малечка има да се смее един ден Laughing
Яни, ти си най-работливия, старателен и безкористен боец за интернетна правда и хармония, ние сме с късмет да си сред нас. Дано ни прихване от теб тази широка душа и голямо сърце Heart Eyes
Черпя, ами къде ще ходя - за половината призове дори не знаех   bouquet

сега ще трябва да купя рамка! Grinning
много целувки!

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 07:12 от hotmama73

# 153
Ето една ранобудна мама пред компа... Mr. Green
Айде днес кафето да е от мен :
Хотмаме,да ти е честита наградата!Заслужаваш си я! Hug Heart EyesБлагодаря за почерпката! Разгледах сминките-много са хубавки! Peace
А Яни,наистина е един много добър и широкоскроен човек и се радвам,че я познавам,макар и виртуално,но се надявам и да се видим някога... Hug
Зори,браво за изпита и отличната оценка и успех на следващите,макар,че ти си нашата гордост и всички знаем,че ще имаш добър резултат! Hug Peace
Сега ви оставям и отивам да видим каква закуска да спретна за големия и малкък мъж... newsm78 днес сме си тримката вкъщи... Grinning
Лек ден и до после!
И да намачкате и цункате мъниците от мен! Hug Heart Eyes

# 154
 Благодаря момичета за топлото посрещане!
Ето втора ранобудна мама, благодаря за кафето. Когато Дара не спи при мен е много ронобудна, но днес успя да намаже да спи при мама, та си поспахме да 8,30ч. Докато аз пия кафе пред компа горкота мъниче се мъчи на гърнето, така се напъва , че ще и изкочат очите   smile3556 доскоро може би докато не я записах втора група в детската кухня не сме имали такива проблеми, но да видим как ще се развият нещата...
 Относно прическите на малчовците - аз Дара така я остригах за първият рожден ден, че се чудихме как да замазваме положението, то фибички ли не бяха, то какво ли не я правихме и накрая си беше остригано магаре, добре че на снимките не си личи...

# 155
  • Добрич
Добро утро, милички!   bouquet
Яни, страхотна работа! Справила си се невероятно! Поздравления!  Peace Hug
Хотмамче, ха, Честито призове, миличка! Подаръка на Яни е направо върха!  Peace Hug Снимките както винаги са страхотни! Всички сте толкова чаровни, че ми става много мило като ви гледкам! Питката е много хубава и оригинална с тези сърца отгоре!  Браво за избора на Рада! Много ме кефи на снимките с карираната пола и ботушите! Истинска госпожица!  HugPeace
Веси, стискам палци днес на прегледа!  Peace Hug
Коки, как са бизнесите, мацко? Справяш ли се с всички дини под мишниците?   Wink Hug
Жани, и аз не виждам снимката!  Sad
Зори, честито за оценката от изпита! Направо ви се чудя как успявате и да учите и да сте отличнички! Браво! Все в същия дух! Виждам, че ще е труден този семестър, но съм сигурна, че като се мобилизираш - ще успееш!  Peace Hug
Елс, голям сладур, моя приятел с метлата! Борис също обожава мелти и лопатки и като ги докопа все бяга да ме гони с тях и да ме налага!   hahaha  Party Hug

Спокоен ден на всички и целувки!   Hug  bouquet

# 156
Привет на всички!

Благодаря на всички за пожеланията и милите думи  newsm51 

Весе, рожденият ден мина... да кажем добре. Цял ден не излязох от кухнята. Вечерта тъкмо си мислех как ще седна и ще пия една ракийка и... изненадаааааааааа - Виктор с температура 39! Направо ми призля. Цяла вечер гостите си седяха и си пийваха, а аз се занимавах с Виктор. Миличкият, направо гореше и нямаше сила даже да се държи на краката си. На следващият ден го заведохме при педито. Каза, че има леко зачервено гърло и му изписа антибиотик. До следобяда темп-та падна и сякаш нищо не се беше случило. Човекът се наспа едно хубаво и стана весел и гладен. Аз лично мисля, че това не беше някакъв вирус. Той всеки път е така когато му избива зъб. А сега двата кучешки са тръгнали. Ама кога ще пристигнат не знам.
Зори, браво, мила! Продължавай в същия дух. Успех на всички изпити.
Хотмаме, Радунка голяма сладунка  Heart Eyes.
Всички болнички бързо да оздравяват  Hug
Отивам да приспивам Виктор, че ми виси на главата и ме скубе. После, ако мога да вляза пак, че то вече май трудно се влиза във форума, ще ви пусна някоя снимчица.
И за всеки случай да ви пожелая приятен ден1

# 157
Добро утро и от нас   bouquet
веси малкия бонбон е много сладък-пу-пу....и мерси за кафенцето  Hug
зори браво на Бобчо че изпраща така сладко мама и за изпита също Peace
марти при вас е направо страхотно..вече и аз като Веси искам сняг ама много сняг и да се въргаляме с Ивка в него  Nature Snowman
габи дано наистина да е от зъбчето ама щом има зачервено гърло едва ли е от тях...попринцип децата дори и леко да им е зачервено гърлото и веднага вдигат Т...дано да няма вече  Hug
яни
браво на теб за колажа..супер е Peace
коки и нашата коса е такава....отгоре е права а отзад се къдри нагоре и се навива newsm78..на кой тази коса  Thinking...чакаме снимки Peace
За сега толкова от мен...до после   bouquet

# 158
Ха Добър ден и от мен,
Веси,мерси за кафенцето,добре ще ми дойде,че нощес пак не искахме да спим.Незнам какво и става на мойта дунда,ама досреднощ няма заспиване.Надявах се поне сутрин да поспива повечко,ама няма.А Ивко,като го гледа на снимката досущ,като Ина с тия бузки,да кажеш как е минал прегледа.
Марти,завиждам ви за снега,чакам го с неърпения,как реагира Дани-радва ли му се?
jani32 и на н мен снимката не ми се отваря,ама то нета ми е ужасен,та може проблемът да е при мен.
Елси,Стени голям сладур,а за чистенето ще го имаме предвид Wink
Зори,честито за шестицата  bouquet,Какви плодове даваш на Бобо?
Коки и Ина отзад е къдрава,а отпрд с права дълга коса,но засеа ще караме на кукуригу,баща и не дава да я офъкаме засега.
Това е засега,пожелавам ви приятен ден!
Дано само успея да го публикувам.
Хотмаме,първо да ти честитя наградата,както и на Къдрокоса,заслужавате си ги и ви пожелавам винаги да бъдете все така чаровни  bouquet Разгледах снимките,Рада много чаровна,като тебе пу-пу.
Яни,страхотно си се справила,както винаги де  bouquet
gabby,добре че се е разминало на Вики,жалко само,че  не си успяла да се включиш с ракийката.А относно зъбите щом кучешки растат им се вижда края.
Искам да попитам има ли мами от София,които взимат  храна от Junior Menu и дали са доволни?
Аз взимам от Ози,но напоследък много развалиха храната и мисля да ги сменям.Лошото е,че при нас няма държавна кухня и трябва да  разчитам на частните.

# 159
  • СОФИЯ
Здравейте и от нас,
Най-накрая изядохме тази пуста попарка и почна играта.
Снимката съм я оправила. Явно нещо като е от yahoo-to се получават такива работи.
ЗОРИ браво!!!. Ние не сме се съмнявали в теб! Знаем, че си отличничка! Wink. И аз съм така като я оставя на някой да ми я гледа( а това рядко се случва) направо сърцето ми се къса.Почва веднага да ми липсва.Просто не знам как ще започна работа.
ВЕСЕ дано всичко да е наред на прегледа. Стискаме палци!
Е Маме няма такива шматки като ВАС. Просто сте уникум. Предполагам, че ти си правила питката, а?  Joy А и честита награда!!!
Къдрокоске честита награда и на тебе! Нали ви е съвместна с мамето  Wink
Яни наистина много хубав колаж си направила.Поздравления!!!
Габи дано да ти се оправи бързо Виктор. Но да ти кажа и на мен не ми се вярва да е от зъбите. Температурата да, но червеното гърло невярвам. newsm78
Ами това е от нас! Приятен ден на всички и пийте си с наслада кафенцата!

# 160
  • СОФИЯ
Тамън реших да публикувам и ме изхвърли. А за мой късмет се оказа, че все пак е публикувано  newsm62.
Алис аз взимам от държавна кухня. Но знам от мамите, които взимат от Junior(а те взимат от там тъй като детенцата им нямат още 10месец а при държавната е така) била с много подправки и трябва винаги да я опитват, че се случвало понякога да е прекалено солена. Но можеш да пробваш 1седмица при тях.Те не са като при държавните за 1 месец да си взимаш купони.Това е което знам за тях.Дано да съм ти помогнала

# 161
  • София
Здравейте Hug.
Жани,като гледах снимката на твоята сладурка,все едно,че гледам Дани.Цял ден се разнасят шишета из къщата и като ни се допие вода обикаляме да търсим бутилката newsm62.
Веси,може Ивко фризьор или гримьор да стане Grinning.
Елс,ще си имаш помошник в дом.работа. smile3501 на детенце.
Хотмама,много сте готини и двете.Питката също е много хубава.
Зори,честито за изпита.И тази сесия да се справиш с всички толкова блестящо колкото и предната  bouquet.
Яни,страшна си.Колажа е един път newsm10.
Добира,вчера забравих да те поздравя doh.Сега го правя добре дошла при нас.
Габи,хубаво,че Вики е свалил Т.Дано скоро и гърлото да му се оправи Praynig.
Мамчета,да ви питам вашите деца отварят ли хладилника и как се справяте с тая работа?Дани само да го изпусна в кухнята отваря го и вади всичко от него,а понякога и опитва съдържанието му.Преди две седмици беше изял едно парче ементал ooooh!.Гадното е,че няма как да го заключим.Всички шкафове са с разни приспособления,но хладилника няма как.Дайте някакви идеи,че на мен нищо не ми идва на ум newsm78.

# 162
  • В центъра на Вселената...
Дзак! Как сте?
Първо да честитя празника(рождени дни) на тези, които празнуваха.Любов и здраве!!!
Хотмаме ,сигурно си много трогната.Честит ти приз.То от теб другите не успяха да се вредят.Ееее, Къдрокоске и ти!
Последните дни интернета ми е доста скапан и толкова се ядосвам   comp03, че чак не ми се пише.Не знам дали ще имам късмета да се публикува.
Вече отбих Нефи.Той го прие доста радушно.С една дума- не му пука особено.Сега се чувствам малко странно и ми е едно такова мъчно  Cry.Пораснало ми е момчето.
Сега да ви разкажа за неговите изпълнения.Думата,която най често употребява е ДАЙ.Все нещо иска.Като види куче вика Бау-Бау,а като му кажа Как вика мечето и започва да ръмжи.Когато му е много вкусно нещо-аммммм-аммммм.Но все още не ме признава за нищо и не ми вика МАМА.Знае само БАБА и ДЕДЕ и ТАТИ.
Преди няколко дни, нали ви писах, че нещо се уплаши и не иска да се пуска.Е, вече се престраши и вече щъкаме навсякъде.Преди малко успя да отвори един шкаф и познайте…Всичко беше извадено, сдъвкано , изплюто.Ужас! Crazy
И сега се сетих, че не съм ви показвала снимка от рождения ден На Нефинце:
Това е за сега, отивам да мия чинии
Добре дошла и на новата мама!!!

# 163
  • София
Добър ден!

Алис, аз ползвам кухнята на Junior Menu вече няколко месеца. Изключително съм доволна. Всеки път пробвам яденето и освен "вкусно" друго не ми е идвало наум.   Yum  Лично аз не съм попадала на пресолена манджа.  newsm78 Надето също е доволна и досега я има, я няма 3 пъти да е отказала някоя гозба. Определено ти препоръчвам тази кухня!  newsm10  Успех, каквото и да решиш!

bouquet

# 164
Жани,Мимиска,мерси за отговорите.Вече ходих до пункта и се записахме за 1 седмица от понеделник.Жани сега ми се овтори снимката на Андреа,много е сладка.
Марти,Ина не отваря хладилника,но просто защото засега няма достъп до кухнята.Иначе по другите стаи всички шкафове  и чекмеджета се отварят.
Неф&Неф,и рожденника и тортата са прекрасни.За кърменето все някога  му идва края.Важното е,че е било безпроблемно спирането.

Последна редакция: пт, 26 яну 2007, 22:14 от aliss

Общи условия

Активация на акаунт