В ДЕКЕМВРИйските редички имаме си мама с 2 чертички

• 10 900
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Ооооо, ама днес пак сме имали рожденничка, чак сега забелязвам... А тя пък дано влезе, за да види, че не сме я забравили  Wink...

Честит рожден ден, lylyth!
Много здраве, любов, късмет и професионална удоволетвореност ти желая!

Къдрокоса, ама Стени в количката не спи! Сега се сетих, че бях показала онази надупената му спяща снимка, сигурно за нея става въпрос.

# 136
Здравейте на всички.Пожелавам на всички един много, много приятен ден без болести и проблеми.

Ооооо, ама днес пак сме имали рожденничка Честит рожден ден, lylyth!

Честит рожден ден и от мен  newsm59  bigdance2

Зоисияна, как изкарахте нощта?   bouquet
Добре! Не се е будила не е вдигала температура.Ох дано да мине по- бързо.

# 137
Отдавна се каним с моята сладка щерка Дара да се включим във вашите редици.
Тя е родена на 22.12.2005г. 2700г. и 50см.  Сега вече е 10кг и 79см., има 12 зъба, ходи и е много палава.

# 138
  • СОФИЯ
Здравейте от мен,
Добре дошла от мен на мама Добира и малкото слънце Дара. welcome
LYLYTH не се познаваме, но ЧРД жива и здрава.  bouquet.
Гледам май всички ги е обхванал мързела Sad.
Зоисияна хубаво е, че сте добре.
Коки как е Симонка. Оправили и се дупето?
Маме къде си? Никаква те няма.СНИМКИ!!!
Вечерта както си играехме с Андреа и като ми се захили и гледам 7зъбче ни пробива. Така, че вече си имаме ново зъбче. #Crazy
Тук такъв вятър е задухал, че просто се чудя как ще отидем да се вземем кухнята. Е момичета зимата почва да идва най-накрая.
МАй това е от нас.
Целувки от нас и лек ден.

# 139
Добро утро на всички   bouquet
Ние още от 9 сме станали ама докато приготвя на Ивка закуската feeding и да обера с прахосмокачката newsm79 и то стана  10:30....сега седнах на компютъра най-сетне с кафенце а Ивка се занимава до мен
Нека ви черпя едно сутрешно кафе
Добре дошла но новото мама в отбора на Декемрийските сладури Hug...DOBIRA според това което си написала и твоето слънчице е родено на 22 декември като моето newsm51
зои добре че сте по добре и да ви минава набързо Grinning
коки задължително искам да видя новата фризура на Симонка 4470.....и аз до сега поне 3 пъти съм постригвала Ивка и нашето тати щеше да ме застреля като я виждаше Mr. Green  bambam ама мисля вече да не я постригвам...нали ми е госпожица...слагай на Симонка фибички ли и връзвай косичката с ластички...ние сме така Peace
Яни снимките са супер също толкова колкото и тортата  smile3501
 Хайде за сега толкова и до после   bouquet

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 11:06 от IVKA&MIMI

# 140
  • Добрич
Честит Рожден Ден на Лилит! Да си жива и здрава и много щастлива! Весел празник!
Лилит, как е работата? Явно си й се отдала както и на Ади и затова те няма тук!  Wink Hug
Добре дошла на Добира! Дано ти е добре при нас!   bouquet
Честито 7 зъбче на Андрея!  Peace

# 141
Дойде времето и аз да седна и да попиша... Simple Smile
Станали сме от 8h, но докъто прибера,оправя,нахраня Иви...и то обяд стана...Сега зверчето заспа и мама седна да ви види!
Форума ми се е*е от няколко дни...защо така?
Мими,хубаво черпиш кафе,ама аз моето сега го пия... Simple SmileБлагодаря!Как сте вие?Как е Ивка?Да я цункаш от нас!
WELCOME на новата мама-дано ви е хубаво и забавно при нас! Simple Smile
Зои,радвам се,че сте по-добре,дано не е нищо опасно и бързо мине!
Коки,бързо да снимаш Бонбонката с новата прическа и да ни я покажеш!Споко-и моя мъж не искаше да постригавам Ивко,ама...кой го слуша?Няма да стои с дълга и стърчаща навсякъде коса я?
Габи,кажи как мина празника? Simple Smile
Много се кефя,днес ни е последната инжекция...повече няма да го бучкат милото!В 14h ще дойде педито да му я бие!Утре сме на преглед-стискайте палци да сме здрави напълно!Макар,че така като го гледам-си ми е здравичко детето,ама нали докторите са за това...
Имаме прзнуваща мама и днес...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛИЛИТ!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА МАМА И СЪПРУГА!

Сега да си изкарам прането от пералнята,за да изсъхне!
И да изпуша 1 цигара докъто звяра спи... Simple Smile
До после!

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 15:48 от vesenceto_85

# 142
веси при нас нещата все едни и същи.....Ивка сега си взима обедния сън а аз и готвя обяда както и нашия...правя една леща и чакам да стане че да хапна  chef...цункай и ти малкия адаш Ивко
Незнам при вас как е мамчета ама тук при нас е един вятър че направо вратите в нас се отварят сами Laughing
Хайде да отивам да правя на Ивка обяда и да доправя и нашия....само да не ми литне тенджерата с лещата че само на леща ще станат минувачите Laughing
Чао за сега  bouquet

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 13:24 от IVKA&MIMI

# 143
  • София
Честит Рожден Ден Лилит!Да си жива и здрава и много усмихната и весела мама!

Незнам при вас как е мамчета ама тук при нас е един вятър че направо вратите в нас се отварят сами Laughing
Ето веднага показвам как е при нас Mr. Green.
и още една
Щях да пиша повече обаче Дани е толкова кисел,че на някой ако му трябва лимонче мога да му го дам Laughing.
Ако по-късно заспи,ще вляза да попрочета и попиша.

# 144
Аууу, Марти, значи при вас вече сняг има. Да си стоиш в къщи на топло, миличка.

При нас също от обед насам е супер раздухано. Фучи страшно.

Сега си прехвърлях снимки на компа, та се сетих, че не съм ви показвала тази (качеството е малко лошо, ама е от телефона ми) - с това си играе Стени, когато сме на двора, след като вече е изгонил котето. Та както беше казала Тане - мами на момиченца, вземайте се в ръце и почвайте да ги учите да чистят  Naughty  Crossing Arms, вижте как ние момчешките майки хубаво сме ги научили синовете си Mr. Green.

# 145
  • СОФИЯ
Ооо Елс мацките ни са много добри. Само ако знаеш как шетат в къщи.  Само виж я как върви след мен и какво прави:
http://images13.snimka.bg/001989496.jpg
 Joy

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 10:51 от jani32

# 146
Марти,много готино,че си имате сняг!На мен вече почна да ми липсва...искам да правя снежен човек...ама...няма с какво! Mr. Green
По новините казаха,че при вас даже имало снежни бури,а тук нищо...само един вятър!Даже и той утихна и в момента времето навън е много приятно и топло!А е зима... newsm78 #Crazy
Жани,голяма помагачка имаш..браво! Peace
И ние с Ивко днес подреждахме шкафовете,но после като заспа си ги довърших сама... Mr. Green
Елси и твоя мъж ли обича да мете?Ивко също обожава прахосмукачката! LaughingИ много обича да подрежда тоалетката... hahahahttp://images13.snimka.bg/002043757.jpg
Мими,радвам се,че сте добре!Да цункаш Ивка от нас! Hug
Сега лягам,че утре и мъжо си е вкъщи и трябва да стана да направя закуска на мъжете си,да оправя къщата,да излезем на кафе и да ходим на преглед!
Дано всичко мине добре! Praynig  Praynig  Praynig
Целувки на всички и лека вечер! Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 21:57 от vesenceto_85

# 147
ЧРД, Лилит!!!   bouquet
Нета ми е много бъгав, не мога да видя нито една снимка и едвам ми зарежда форума  #Cussing out
Бързо оздравяване на болните!
Утре ще се пробвам повече  Mr. Green

# 148
Привет и от мен!
Честит рожден ден,Лилит!С пожелания за много здраве,щастие,късмет и безгранична любов от всички твои близки същества  bouquet
Повече ви чета тези дни и ми е много неприятно,че има болни SadПожелавам на всички скорошно оздравяване,стискам палци Hug Hug
Аз съм адски изморена-по цял ден съм на лекции,вече ни заринаха с книги и учебници,които трябва да издирваме през девет планини в десета CrazyИли са много стари,или в библиотеките са много малко екземпляри,или отдавна са изчезнал вид Crazy CrazyЩе имам шест изпита този семестър,първият от тях сравнително скоро,а друг един пък е с тежест и трудност за десет  Close Тази седмица трябва да напиша и едно есе,та по повода чета една доста скучна книга...А между временно си разбрах оценката от онзи изпит,за който ви се  оплаквах през ноември,че преподавателката е доста критична...Е,отлична ми е оценката-драго ми е,защото това беше от най-трудните за мен предмети...Реших да споделя тази радост с вас Grinning
Бобо е добре.Много е послушен и му се отвори най-накрая апетит за пресни плодове PartyУчи нови звукоподражателни-вече знае как прави прасенцето.Сутрин като ме изпращат с баба си на училище казва ''Мама,уа,уа''(ела,ела)и ми маха с ръчичка...а на мен ми се размеква душицата...Липсват ми нашите сутрини,боричкането,песните и Телетъбис...ама...Още десетина дена...
Друго за сега няма.Снимките на всички са много хубави  bouquetБраво на работните дечица Grinning
Добре дошли на двете нови майчета HugУбедена съм,че при нас ще ви е хубаво Grinning
Чао,до скоро!

# 149
           ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛИЛИТ!!!                                              Бъди здрава, все така лъчезарна, много ухажвана и страстно обичана! Много късмет и щастие!

Елси то трябваше спяща да го сложа в кавички, ама нали все бързам.... Sick Имах в предвид точно тази снимка на Стени дето лежи в количката. Тя позата е спяща, нищо че той гледка Joy А с метлата е.......нямам думи hahaha я как се е изкиприл само Hug
Къдрокосче сигурна съм че филма ще ми хареса Peace
vesenceto_85   Оф, Ивко с тая четка за коса.....ще фризира мацките hahaha  Много е сладък Hug
jani32 на мен снимчицана не ми се показва Sad
Марти завиждам ви на снега. Тука още сняг няма Sad Егати и зимата, от както се помня не е било до днешна дата да не натрупа сняг Confused А аз много обичам да има сняг- много е красиво. Дано и при нас дойде, че шейната още не ни е влязла в употреба.
IVKA&MIMI вие сте с доста по- голяма косичка, та затова има прически. Ние ни за прически , ни за без прически Sick Отзад и е много къдрава, а отгоре права и неравна, много е смешна. А сега като я офъках, само къдрите на тила стоят и все едно е с много къса коса.
 Ще сложа снимки в почивните дни, че сега време- нъц.
Zorie БРАВО! за изпита (то си беше ясно, че оценката ще е отлична ама..... Wink Simple Smile И по- малко чети , да не станеш много умна че тогава живота се усложнява  Wink Laughing
И ние вече имитираме успешно някои животни Joy и напоследък като ни дойде някой на гости Симето все "бума" тръгва да показва (албума със снимките и) и вика " еййййййййй" hahaha
  Лягам, че утре рано ще ставам. Чао за сега и разбира се.. ЦЕЛУВКИ за всички!!!! Heart Eyes[/size]

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 00:38 от kokita

Общи условия

Активация на акаунт