...
Честит рожден ден, lylyth!
Много здраве, любов, късмет и професионална удоволетвореност ти желая!
Къдрокоса, ама Стени в количката не спи! Сега се сетих, че бях показала онази надупената му спяща снимка, сигурно за нея става въпрос.
...

.
.

и да обера с прахосмокачката
и то стана 10:30....сега седнах на компютъра най-сетне с кафенце а Ивка се занимава до мен
...DOBIRA според това което си написала и твоето слънчице е родено на 22 декември като моето 

.....и аз до сега поне 3 пъти съм постригвала Ивка и нашето тати щеше да ме застреля като я виждаше
ама мисля вече да не я постригвам...нали ми е госпожица...слагай на Симонка фибички ли и връзвай косичката с ластички...ние сме така 

Благодаря!Как сте вие?Как е Ивка?Да я цункаш от нас!

...цункай и ти малкия адаш Ивко
и още една 
, вижте как ние момчешките майки хубаво сме ги научили синовете си

http://images13.snimka.bg/002043757.jpg

Пожелавам на всички скорошно оздравяване,стискам палци

Или са много стари,или в библиотеките са много малко екземпляри,или отдавна са изчезнал вид
Ще имам шест изпита този семестър,първият от тях сравнително скоро,а друг един пък е с тежест и трудност за десет
Тази седмица трябва да напиша и едно есе,та по повода чета една доста скучна книга...А между временно си разбрах оценката от онзи изпит,за който ви се оплаквах през ноември,че преподавателката е доста критична...Е,отлична ми е оценката-драго ми е,защото това беше от най-трудните за мен предмети...Реших да споделя тази радост с вас 
Учи нови звукоподражателни-вече знае как прави прасенцето.Сутрин като ме изпращат с баба си на училище казва ''Мама,уа,уа''(ела,ела)и ми маха с ръчичка...а на мен ми се размеква душицата...Липсват ми нашите сутрини,боричкането,песните и Телетъбис...ама...Още десетина дена...
Браво на работните дечица 
Убедена съм,че при нас ще ви е хубаво 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛИЛИТ!!! Бъди здрава, все така лъчезарна, много ухажвана и страстно обичана! Много късмет и щастие!
Имах в предвид точно тази снимка на Стени дето лежи в количката. Тя позата е спяща, нищо че той гледка
А с метлата е.......нямам думи
я как се е изкиприл само 
Много е сладък 

Егати и зимата, от както се помня не е било до днешна дата да не натрупа сняг
Отзад и е много къдрава, а отгоре права и неравна, много е смешна. А сега като я офъках, само къдрите на тила стоят и все едно е с много къса коса.
И по- малко чети , да не станеш много умна че тогава живота се усложнява
и напоследък като ни дойде някой на гости Симето все "бума" тръгва да показва (албума със снимките и) и вика " еййййййййй" 
[/size]