В ДЕКЕМВРИйските редички имаме си мама с 2 чертички

• 10 885
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • В центъра на Вселената...
Привет и от нас,

Галче- браво за второто място, вие отсрамихте декемврийската дружина, че аз нали ви поизложих и не можах да се добера и до третото място  Mr. Green
Нефко все още спи два пъти на ден.През деня пускам щората, а през нощта имаме нощна лампичка.
ИвкаМими и аз съм в редиците на скокарджите  CrazyА пък си хапвам добре.Ама тез черва дето ги имам Joy
Вики-радвам се, че си се представила добре пред баба и дядо PeaceА това с местенето в нова къща, наистина е ужасен ужасон с багажериите  Shocked Ама поне си имате разнообразие.
Днес следобед съм се отдала на себе си.Ще ходя на козметик да се разкрася малко  FlutterА вчера си купих ново бельо. Май подсъзнателно се готвя за Св. Валентин  hahaha

# 211
  • Добрич
Галче, забравих да кажа за вечерята. Той хапва следобедна закуска към 16,00-16,30 и към 18,30 е вече гладен. Тогава давам нещо за вечеря, но не яде много. Може би към 100-150 манджа и към 20,00 часа го къпем и в 20,30 изпива 250мл. АМ.  Laughing  Hug
НефНеф, браво на теб, мила, че ще се поглезиш! Аз от толкова време не съм го правила...
Габи, идеята ти за подарък на татито за Св.Валентин е много добра!  Peace Hug

Днес съм много щастлива - вече се получих подаръка за Св.Валентин! Хахахах - доста рано, ама по-добре отколкото късно или никога.  Wink

# 212
Мерси за комплиментите  Hug,много сте мили   bouquet
Ели,я казвай бързо какъв ти е подаръка  Naughty не ни дръж в напрежение  Crossing Arms
Габи,и на мен идеята за снимките ми се струва добра  Peace

# 213
Здравейте , дано не ви развалям следобедната дрямка .
Галче   - и ние  с Еми  имахме подобна случка  , която  завърши  с падане от кревата . Не помня на колко месеца  беше ,но се е измъкнала на заден ход . Аз се събудих от странен шум , детето го няма до мен . За щастие  беше паднала  в стола  за кола ,който  по някаква  случайност е бил оставен точно до леглото. От тогава не взимам Еми  при мен .
А сега на въпроса ти - на обед еми  спи на спуснати щори , а вечер ще не ще  на телевизор ,а после  на тъмно .  Къпането й е  около  21 ч. ,като  в 19,30 -20ч. е хапнала  , а в 21,30 ч. сама си търси  млякото .
Браво  за конкурса   Hug нищо че сте на 2 -ро  място . Ще участвате  в някой друг  и сигурно ще спечилите.
Ние си празнуваме  " Трифон зарезан " -   пък и с тия  двете   диванета къде  да  ходим .

# 214
Привет!В това мрачно и ветровито време ви черпя едно следобедно кафе Wink

За малко да ме хване дъждът на въщане от факултета,но се отървах Mr. Green
Всички в къщи спят,гостите,които са ни дошли-и те...
Аз пак същото ще правя smile3529 smile3523
Неф,моите очни са по времето на сесията на редовните студенти,за това сте запразнили,а ние-от другия месец WinkЯ се похвали с бельото(да оплакнем око)  Twisted Evil
Ели,казвай какво ти е подарил любимият,загложди ме и мен любопитството Grinning
Вики,браво!Къде ще се местите?
Гале,както вече ти писах,споделям мнението на Ели за призовите места Heart Eyes
За спането през деня-Боби си спи на светло и не му пречи.
Веси,ние празнуваме Трифон-Зарезан,за другия си имам лично мнение и не го празнувам.
Обаче половинката има РД на другия ден,така че ще му мисля какво да го изненадам Thinking
На всички неоздравели пожелавам скорошно подобрение и отлично бодро настроение Hug
Чао!

Последна редакция: сб, 27 яну 2007, 17:21 от Zorie

# 215
  • Добрич
Зори, много ми стана смешно, на спящата ви къща. Чак и гостите и те.  hahaha Мерси за кафенцето. Този път аз пих капучино, че само веднъж пия кайве на ден.  Wink Ти приключи ли с книгата и есето?
Ето, да ви задоволя любопитството - http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=4476 Това е подаръка ми за Св. Валентин. Много съм доволна!  Party

Хайде приятна събота вечер!   bouquet

# 216
Я и аз да попиша,че не съм го правила отдавна... Mr. Green
Ели,радвам се,че си имаш вече подарък за Св.Валентин!Много е хубав! Peace
Зори,всички спят,а?защо не легна и ти? Joy
С твоята половинка имаме Р.Д. на една и същата дата...ще празнуваме два празника и два дни!Яли,пили и се веселили... Laughing
Нефи,хайде покажи бельото...да кажем и нашата оценка.. Mr. Green
Иля,и Ивко така тупна назад една вечер и от тогава спим с прегради от едната страна...няма как вече да го сложа в кошарата...просто е невъзможно-идва му тясна,защото е свикнал да се върти накъдето си иска...но се замислям за детско легло... newsm78
Габи,идеята за чашката е много хубава! Peace
Ние честно казано не сме решили дали ще излизаме на 14.02.,май ще сме си вкъщи тримката,защото следващия ден ни е по-голям празник и тогава ще излезем да се почерпим!
Днес следобяд излязохме на кафе...не бяхме излизали от няколко дни...Ивко беше като истарван...обиколихме заведението 100 пъти сигурно и бяхме атракцията...всички му се радваха как си говорел и как вървял... Wink
Разходихме се,напазарихме си лакомства,че утре ако вали няма да можем да излезем...
По цял ден се търкаляме на земята и си  играем на какво ли не...голяма веселба! Joy
Най-новото в репертуара ни са думичките "ци ци","пшшш"(пиш),"намаа"(няма) и други негови,който още не ги разбирам! Mr. Green
Като го попитам дали иска на люлката казва "да" и показва люлката,всичко се сочи с пръст и се назовава с "ъ" и аз цял ден ходя и гадая кое какво е и какво иска ....
Общо взето това е при нас...
сега милото спинка,заспа още в 8,защото днес спа само на обяд и се умори доста!
Аз отивам да си изгладя,после ще гледам "Горещо" и лягам и аз!
Лека вечер на всички!
Нагушкайте мъниците от мен!

# 217
Здравейте и от мен посред нощите!

Тъкмо гледах "Списъка на Шиндлер" и реших да драсна некой ред.
Чета тук..разни кайвета, деколтета/то деколтета нема де-нали за бельо иде реч Laughing, коктейли...мале, мале Mr. Green

Къдрокоса подаръка ти е супер Peace, но може и още един на връх празника Wink

Зори почивай повечко че с това напрегнато ежедневие дето го имаш и диети ще ти е мн трудно Rolling Eyes

Мацките от колажите-върха сте и с право сте там, а на Майсторката голяяямо БРАВО-супер са и двата!!!  bouquet

Вики неприятно е местенето, но пък съм сигурна че ще го опаковаш с мерак Wink

Мимиголям зор сте видели с тоз грип, но дано това да е-повече никакви болести Peace

Сигурна съм че пропускам някой/нещо, но все пак е 2.20ч и ми е малко трудно да мисля за нещо различно от възглавница, легло.. Mr. Green

Само да се похваля-следобеда бях на ресторант-БЕЗ бебо и съпругът /последния исках да дойде, но беше зает/..това ми е за сефте откакто....забременях Mr. Green
Та разпуснах ако може така да се каже..е, не е като да отидеш вечер на бар, дискотека и да е по-пълна програмата, но и на това ще му дойде реда ooooh!

А да! Свети Валентин...при нас вече е твърдо Трифон Зарезан..по обясними причини Joy
До тогава ще разуча как става фатката с тез виртуални кафета, коктейли, бонбонки и др вкусотии дето само ги подмятате по екрана hahaha и да метна и аз нещичко Wink
Айде лека ви нощ и сладки сънища Heart Eyes

# 218
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА АНИ-БАНИ!
ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ!

ДАНО ВЛЕЗЕШ,ЗА ДА ВИДИШ,ЧЕ НЕ СМЕ ТЕ ЗАБРАВИЛИ!

# 219
  • Добрич
Честит Рожден Ден, мила Ани! Желая ти от все сърце много здраве, щастие, късмет, сбъднати мечти и много любов! На финала едно прекрасно бебенце! Весел празник!

Последна редакция: нд, 28 яну 2007, 10:08 от kadrokosa

# 220
  • Бг-мама
Честит рожден ден Ани-Бани.Много живот и здраве ви желая на теб и съпруга ти и много прекрасин момменти с малкото човече тази година!!!!!!!

# 221
През уикенда ми е много трудно да се добера до компа, но все пак успях.
Приспах малкото "бясно куче" - един час приспиване, половин час сън, но какво да се направи в момента сме на тази фаза. Искам първо да кажа на Ivkamimiи  на Неф Неф, че бебоците им са много сладки, както всички декемврийчета. Да поздравя Kadrokosa за хубавия подарък.
Относно питането на Galaxy, Дара през деня спи на светло, а през нощта сме на нощна лампа,ама на съвсем приглушена светлина. Дара вечеря в 18ч. и в 20-20,30ч. изпива 260мл. мляко.
Ние с мъжо обикновенно на празници подаръци не си подаряваме, подаряваме си ги по всяко време, а на празниците той ми подарява цветя, но мисля да променя това и да създадем традиция, заради малката да си подаряваме подаръци, особено на Коледа, макар че тя вече е получила куп подаръци да РД /22.12/,а на празници обичаме да празнуваме с приятели, не сами например на ресторант.
Отивам да приготвям обяд, докато малката не се е събудила. Чао

# 222
  • В центъра на Вселената...
                    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНИ-БАНИ !!!
            Желая ти здраве и нека мечтите ти се сбъднат

МТВ- хубаво си разпуснала.Така трябва  Peace
Веси и ние сме в някаква маймунска фаза и на всичко викаме "ъ" и сочи с пръст.
За тези ,които ме питаха за бельото,като това е:

Не е нещо особено.
Къдрокоске-старахотен подарък  Peace

Последна редакция: нд, 28 яну 2007, 15:31 от Неф&Неф (bgbubu)

# 223
  • Добрич
Е, НефНеф, как да не е "нищо особено"?!?! Много е готино и много секси е даже! Честито, мила, със здраве да си го носиш и много романтични и страстни моменти да имаш с него!  Wink  Hug
Радвам се, че моят подарък ви е харесал. Книгата и диска наистина си заслужават да си ги имаш в библиотеката и във фонотеката!  Peace
MTV, супер, че и ти си разпуснала хубаво!  Peace
Добира, малката ще не ще, ще ви научи да си купувате подаръци по празниците, щото като ревне - "Ама, днес е празник, а ние защо нямаме подаръци? " и бързо, бързо ще влезете в "правия път".  Wink  Party Hug
Наде, кво стана с твоите мъже? Оздравяха ли?  Hug

Сега отивам да обядвам, че вече ще изям някой!  hahaha

# 224
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА АНИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!ЛЕКА БРЕМЕННОСТ И ЕДНО ПРЕКРСНО БЕБЧЕ!

Общи условия

Активация на акаунт