Благодаря на всички за загрижеността
.Днес следобед ще ида да ме види моя позната-ортопед и да се произнесе за теменужения ми гръб(по-точно-плешка)Главата не ме боли вече и цицина нямам-то такава здрава овнешка кратуна лесно не се троши Чета,че масово сте отложили ваксинациите...мисля да последвам примера ви

МТВ,представям си какво ти е било,стискам ви палци бързо да се оправяте

Весе,как си,бе,сладурче?Пребори ли вируса?
Пачи,спиртомер такъв
Ще гладувам и за теб,ти пийни едно и за мое здраве За прохождането не се тревожи-има време и Маги да се пусне,Бобката й парви компания

Тане,не го пробвай този метод-не е правилен
По-добре обяснявай постоянно на танцьора,че това не е хубаво и му показвай как да милва...Ние така правим-действа.Не се тревожи-това не е агресия у детето,а по-скоро разучава нови емоции,не осъзнава какво прави(така ни го обясниха,не знам дали и аз го направих добре
)Коки,прилагам успешно метода на Вики-действа безотказно
Станали сме много изобретателни всички покрай Боби.Последният хит е да се крием с него от този,който излиза от стаята,иначе се сърди и плаче за него 
Цвете,как е Марто?На двамата прилича синеочкото,но на теб-повече,мисля
И на моя хубостник също малко... Хотмам,много се смях на ближещото изтривалника човече
Боби е спец по разхвърлянето-особено на хвърчащите във въздуха чорапи 
Днес сутринта дълго се гушкахме и гледахме Телетъбис(много ги обича)Невероятна идилия,ще ми липсва идните седмици...
Анке-поспаланке,къде се губиш,а?Идвай да пъшкаме заедно от глад
Стига толкова за тази сутрин

и на твоя чистник. Да ти е жив и здрав и все така да ти помага! Виктор също много удря с разни предмети. Най-обича да размахва един дървен чук за масажи.
. От нея ли си берете ябълки за сокчета? Сигурно излизаш на терасата и си береш ябълки
. Страхотни сте с малката пръдла на аватара 

Вижадам,че има много нови попълнения,затова май трябва да се представя.Аз съм мама на слънчице Даяна,преди ямболийка,а сега пловдивска майна.
. Ама и ти си пуснала косичка.
,
чаша) вино
ИНАТО МАГАРЕ Е 
Причината - подута уста и издрано и леко синичко око . Симето добре ни поплясква 

За сметка на това ме цепи главата, явно от глад