В ДЕКЕМВРИйските редички имаме си мама с 2 чертички

• 10 881
  • 281
  •   1
Отговори
# 75

Честит Имен Ден на Инес!Сани,нека прекрасната Ви дъщеричка расте здрава и щастлива!
Целувки и на двете ви  Hug

# 76
САНИ , ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ИНЕС И САМО ДА ВИ РАДВА
Весе , Ели  , МТВ- радвам се че сте подобре вече .
Мимито - разбрахме , че и вие сте болни , скорошно оздравяване .
Наде и  ти се дръж и пий повече витамини или нещо по силно , дано те прескочи тебе .
Гале -  добре си се отървала с едно прибиране и чукай на дърво за спането на малката.
 Пачи - що толкова скромно  тоя път
Цвете - ще и го върнеш някой ден на свеки
Коки  - най -добре отидете на  дофтор
Вики - при нас голяма мъка да отидеш на профилактичен преглед . Почват се едни въпроси - "Ако си добре ,за какво ти е кръвна картина",  " Нямаме напрвления " , "Ти си млада  за какво ти е тоя мамограф . Само да те облъчва" и от тоя сорт . Ако идеш на частно е друго , но при личния  ..........
Мързеливите мами - и аз мисля да се присъединя към вас , но след малко Hug

Нашия батко заедно с антибиотика пребори  ангината и от утре е на училище ,а се надяваше че ще ги пускат в грипна ваканция  Mr. Green
И Еми  в момента е на вълна гушкане и целувки , дава едни мокри целувки Heart Eyes,  а като ти се радва, забива нокти в лицето ти и се кефи. Hug
Днес ги заведохме в зоологическата градина , като на Еми и е за първи път .На всичко ,което се движеше викаше "бау -бау"", позна обаче патиците , и много се радва на маймуните .
Сега ще качвам снимките

http://snimka.bg/album.php?album_id=97322тук 

Последна редакция: нд, 21 яну 2007, 16:59 от mama Ilq

# 77
Честит празник на малката Инес!!!  bouquet
Болните (малки и големи, както и половинки на големите), бързо оздравявайте, че в това хубаво време е грехота да си болен...  Hug
Мързелът още ме натиска, вчера бяхме на гости, а след малко ще ни идват гости, така че около нас нищо интересно.  Tired

# 78
Уууу, Янич, раздала си се на първа страница  smile3501 newsm51

# 79
Здравейте и от мен.Да се включа и аз в редицата на декемврийските мами.Най-щастливия ми ден беше 21.12.2005г. когато на бял свят се появи едно слънчице Сияна.Вярно едно такова мъничко 2,950 кг и 49 см, но така стопли сърцето ми, че се почувствах най- щастливия човек на земята.За себе си какво да кажа, казвам се Живка родена съм на 30.03.1976г. в гр.Сливен.Таткото се казва Петър.Ами май това е общо взето.

# 80
  • Добрич
Добро утро, прекрасни мои!  Hug
Добре дошла на мама zoisiqna и нейното слънчиице Сияна! Дано се чувствате уютно в нашия невероятен отбор и дано ви е много приятно и полезно! Пиши, честичко, че да може да ви опознаем!  Wink Hug
Яни, кажи, мила, какво стана онзи ден на изпита!  Wink Hug Оправи ли вече багажериите?   bouquet
Хайде на всички дето ги гони и ги е хванал мързела, пожелавам тази седмица да ги пусне и нека сме по-активни!  Hug
Иля, снимките са страхотни от зоото! Показах ги и на Борката. Много му беше интересно!  Peace Hug
Как са днес болничките?   bouquet

Пожелавам ви приятен ден и спокойна седмица!  Hug

# 81
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97525  паролата 21122005 това са снимките от първия рожден ден на Сияна

# 82
Здравейте от нас   bouquet
веси добре че малкия бузльо се оправя..да го нацелуваш по бузките от нас Heart Eyes
Добре дошла на новата мама и дано и бъде приятно сред нас  bouquet
Дано вече няма болести и всички болнички да са здрави..един път да се застуди и да изчезнат тия гадни вируси #Cussing out
Къде отиде моята съгражданка неф-неф newsm78...хайде включвай се да си пишем  bouquet
Честит празник на малката Инес(макар и на патирици) нека бъде много здраво и щастливо дете и да радва мама и тати Heart Eyes
Ние сега се учим да пием от чаша и е едно мацане Shocked Laughing...почти се научи малката ми пикла и понеже не иска да близва сок от шише сега така и давам сок да си пийва Peace
Хайде момичета..това е за сега и до после  bouquet

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 10:17 от IVKA&MIMI

# 83
Здравейте и от нас! Hug
Днес и каката ни е в къщи, че много вруси, многог болести и ме хвана страх.Дано да ви подминават тези болести.
Днес още става за разходки и ви пожелавам весел ден на слънце.

Има ли майки, които скоро са отбили?Не, че бързам, ама ми се струва, че ще се кърмим до първи клас.
Мначе много ходм и много и се радваме.Но едва преди два дни ни проряза третото зъбче.

Това е от нас.Весел ден и послушни деца.  bouquet

# 84
  • СОФИЯ
Здравейте Мами,
Дойде време да се запишем и ние днес.
Добре дошла на мама zoisiqna и малкия бонбон.   bouquetКато легне малкия змей ще разгледам снимките  Joy.
Иля снимките са супер наистина. Показвах ги и на Андреа и като гледаше животинките и много им се радваше. Ние също мислехме да се разходим натам, но решихме, че ще е лудница. А можеше да се засечем  Laughing.
Мира мислех да я отбивам като Андреа стане на една годинка, но точно заради тези болести не я отбих. Така ме посъветваха. Като мине вирусният период и тогава. Така, че още 2-3месеца.А не се знае нали знаеш. Може и до първи клас Joy.
Хубаво е, че всички болнички почват да се оправят. Това да се чува.
Сани трябва да разказваш за имения ден. Няма да се измъкнеш Mr. Green.
По-късно пак ще пиша, че с дребосъчка е трудно., а и да използваме хубавото време и да излизаме.
Поздрави на всички. И нека ви пусне малко този мързел.....

# 85
  • Бургас
Добро понеделнишко утро на всички!

Благодаря на всички за поздравленията и пожеланията по случай имения ден на Инес.  Hug

Хайде болничките вече да ни зарадват, че са здрави и весели!

Добре дошла на новата мама и бебе Сияна! Чувствайте се добре при нас. Тук е хубаво.  Simple Smile

Иля и аз разгледах снимките. Еми радваше ли се на животните, не искаше ли да ги пипа?  Grinning Това ми напомни, че навремето мнооого отдавна и в Бургас в Морската градина имаше зоологическа. Много обичахме да ходим там като деца и да даваме страгали на Пешо маймуната от едни целофанови пликчета като фишеци. Дълго съм се чудила след това как ги нареждажа тия страгали един върху друг. И фъстъците бяха в такива .

Който има хубава лятна количка и е доволен да сподели и да дава снимка, че сега сме на етап да сменяме нашата. За лятото де. Нашата е комбинирана и е много добра, но има 2 неудобства. Първо, че тежи 8кг. и вече  с порасналата госпоица става тежка и второ, че въпреки че дръжката се върти, когато е в позиция бебето да гледа напред е трудноуправляема,защото амортисьорите са само на предните гуми.

И аз съм от отбора на мързеливите, така че спирам засега.
 Heart Eyes
3 нови отговора ейййй

# 86
  • В центъра на Вселената...
Здравейте, Добре дошла на новата мама  bouquetВярвам ,тук ще ти е много приятно  Peace
Ивка& Мими- как , тука съм, не съм се изгубила и вчера даже писах Crazy
Да ви кажа, малко съм притеснена.Преди около 2 седмици Нефко си проходи, пускаше се и ходеше доста смело.Да, ама от известно време, такъв страх го гони и не иска да се пуска.Все едно никога не е прохождал.А така хубаво си стъпваше.Все ми търси ръката да се хване.От какво се изплаши това детееее Rolling Eyes Преди няколко дни падна и дали не се стресна от тогава.Наплашиха ме, че ако се  е уплашил може и скоро да не се пусне.Да има някой с подобен проблем Thinking

# 87
И аз викам къде се загуби съгражданката ми  Flutter Hug ....малкия да не би да е падал че затова го е страх...попринцип от падане се стряскат малко децата и така правят Thinking
Хайде да си заминават тези гадни вируси и ще се срещнем с бебоците да се запознаем Grinning Peace
Хайде чао от мен  bouquet

# 88
  • Добрич
Сани, ще следя с интерес запитването ти относно лятните колички, защото тъкмо и аз за това мисля. Със сигурност вашата количка е като нашата - Маг Ингланд Принцес, нали? Имам същите така да се каже проблеми относно управлението й!  Wink Гледах вчера разни сайтове, но е добре от първа ръка инфо, така че очеквам отговорите на "просветените" в това отношение.  Wink Hug
Неф, със сигурност Нефи не е единствения в страха си след прохождането. Сиянка на Дани /къде се загуби Дани?/ има или имаше незная вече същите страхове. Не знам дали вече се е престрашила отново да се пусне и да си ходи самичка.  Thinking
Ивка, и ние сега се учим с чашата, ама голямо мазане и уливане пада и при нас. Това е начина да се научат, няма как!  Wink  bouquet
Снощи гледах невероятен български филм с Весела Казакова/много е добра и искрено й се възхищавам на таланта/ - "Откраднати очи" Много ми хареса, но е и много тежък филм. Ревах почти през цялото време, но си заслужава да се гледа.  Peace
Отивам да готвя на Борката, че няма нищо за обяд за него.  Crazy

# 89
къдрокоса наистина е малко трудничко с това пиене от чаша ама  няма как Rolling Eyes....моята хубостница почти се е научила вече ама най-интересното е че изобщо не проявява интерес да си държи сама шишето и да пие сама newsm78...това вече наистина незнам как да я науча...пробвала съм много пъти ама тя само се лигави и нищо не пие..мисли си че е някаква игра Grinning...Вие как научихте вашите мъници на самостоятелно пиене от шишето Peace

Общи условия

Активация на акаунт