В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 23 770
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Зори, да са ти живи и здрави, пък хора и лекари всякакви. Прекрасни са! Евала правя на майки, като теб.

# 571
Аз искам второ и трето даже 😀 вече съм имала 2 менструални цикъла след като спрях да кърмя 😀 правим си секс без да се пазим или мислим по въпроса 🤷♀ аз не съм от тия дето хващат от въздуха хаха 😅 като цяло аз съм ЗА малката разлика. Децата растат заедно, имат се дето се вика. Трудно е, но аз имам сестра с 2г по-голяма и бяхме заедно навсякъде и сега също де 😀 ама разбрахте ми идеята

# 572
Разбрахме те, Блонди😃. Чакам с нетърпение някоя от вас скоро да постне някой шуър чек. Сто процента и други действат ама си мълчат😝

# 573
Аз също искам с малка разлика второ дете. Но за бременност хич не съм готова , нито пък за гледане на второ дете. Това ми спира тока Joy Преди тази бременност се хранех здравословно , тренирах вкъщи , вървях поне 25000 крачки на ден, почти не пушех. Сега се храня с каквото намеря, пуша , не мога да тренирам и не ходя изобщо пеша. Изобщо не знам как бих се справила с второ малко дете. Айде като новородено ще го избутам , ама после... ММ му стига едно , не е много навит. По скоро не може да си представи да обича друго дете , както обича Бора и си мисли , че ще лишава второто от обич. Напълно е сигурен че вторите деца не се обичат от родителите си ,нищо че има брат с който са дупе и гащи и никога родителите им не са ги делили. Joy  Просто той не може да си го представи. Малкия е влюбен в баща си. Откакто пък бяхме две седмици в България без него , малкия не го пуска да отиде до тоалетна дори. Като излиза за работа винаги е драма , защото плаче много. Мен ме има за даденост. Чудя се и аз ли да изчезна за седмица, две , белким му залипсвам малко.

# 574
Аз също искам с малка разлика второ дете. Но за бременност хич не съм готова , нито пък за гледане на второ дете. Това ми спира тока Joy Преди тази бременност се хранех здравословно , тренирах вкъщи , вървях поне 25000 крачки на ден, почти не пушех. Сега се храня с каквото намеря, пуша , не мога да тренирам и не ходя изобщо пеша. Изобщо не знам как бих се справила с второ малко дете. Айде като новородено ще го избутам , ама после... ММ му стига едно , не е много навит. По скоро не може да си представи да обича друго дете , както обича Бора и си мисли , че ще лишава второто от обич. Напълно е сигурен че вторите деца не се обичат от родителите си ,нищо че има брат с който са дупе и гащи и никога родителите им не са ги делили. Joy  Просто той не може да си го представи. Малкия е влюбен в баща си. Откакто пък бяхме две седмици в България без него , малкия не го пуска да отиде до тоалетна дори. Като излиза за работа винаги е драма , защото плаче много. Мен ме има за даденост. Чудя се и аз ли да изчезна за седмица, две , белким му залипсвам малко.

И моите ме приемат за даденост. Май с всички майки е така. По цял ден са с нас. Като видят баща си чак почват да потреперват от радост.

# 575
Веси и Томас трепери за баща си и иска да играе с него, ноооо идва един момент в който като каже мама и рев и край докато не отида.... аз за себе си мога да кажа че иска при баща си и баба си (моята мама),защото те доста и го вдигат на ръце и носят, а аз не и за това като ги види си знае  Simple Smile

# 576
Здравейте мами , днес моята Барби стана на 11м. Последна месечинка и другият месец сме на годинка 😁. Колко бързо минава времето.
Вие как сте , вече времето е по студено кога излизате , ние сутрин нямаме такова време защото си спим до 9 . Но след обед тука вече доста хладно , излизаме за по-малко. Имам и един въпрос , Айлиз стъпва на пръсти не си отпуска крачето на какво се дължи?

# 577
Здравейте мами , днес моята Барби стана на 11м. Последна месечинка и другият месец сме на годинка 😁. Колко бързо минава времето.
Вие как сте , вече времето е по студено кога излизате , ние сутрин нямаме такова време защото си спим до 9 . Но след обед тука вече доста хладно , излизаме за по-малко. Имам и един въпрос , Айлиз стъпва на пръсти не си отпуска крачето на какво се дължи?
ПУ ПУ сладка е много Айлиз почнахме за по 5 6 секунди да се крепим да седим но пак е напредък

# 578
Честита месечинка! Стъпка на пръсти, заради проходилката, до 2г трябва да го израсте, ако не -рехабилитация.
Племенникът ми е 3кл и върви на пръсти, водихме го(защото родителите му са извън бг и нехаят) на ортопед, каза "няма проблем, всички са така", звъннах на кинезитерапевт, каза че сме закъсняли и сега ще е болезнено.

# 579
Кадерайче, честита последна месечинка.  Голяма кукла пу пу😊

# 580
Ехее, Кадерайче, ма тя е страшен сладкиш😁. Приемаш ли оферти за зетьове🤣. Ще я взема за снаха.
Матейчето, моето, от седмица не спи добре. Всичко му е подуто в устата. Реве денонощно, а ако не реве будува, като след пет кафета😃. Вече го люлям без да го придържам, пускам го по пързалки и го качвам на пеещи колички с левчета.

# 581
Още кандидати ме приемаме особено ММ😁🤣.

# 582
🤣🤣🤣Ааа добре! Ще почакаме😋😝
Още кандидати ме приемаме особено ММ😁🤣.

# 583
Не кърмя,но моето ме хапе навсякъде.Постоянно търси  къде да забие тези остри зъбета.Прави го като игра и се хили.Не знам в яслата какво ще го правят...
Не че аз не хапех ,че даже и в училище, всички момчета ,защото не можех по друг начин за ги надвия като ме закачат.
Дано мине този период .

# 584
Имам 1 въпрос: Емили хапва само по 1 нещо на хранене от кухнята, а аз взимам супа, основно и десерт. Тези от вас, които взимате кухня, по колко грама изяждат бебоците ви горе-долу и през колко време? Т.е. Емили яде по 150/180гр основно на обяд, 120гр.десерт следобяд и 100гр супа за вичеря, като супата също не я долюбва.
Вече официално мога да кажа, че Емили ходи сама. Обикаля от стая в стая, без да сяда по пътя, прави завой и сменя посоката без да залита. Спокойствието официално свърши! Сега фокусът й е в ходенето, но за напред ще започне и да пипа навсякъде, така че ще трябва да купувам закопчалки за шкафовете с опасни неща. Онзи ден си сецнах кръста, като се наведох рязко да я вдигна, и сега съм схаваната, та това, че ходи сама ми е от голяма помощ.

Общи условия

Активация на акаунт