В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 23 784
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Всички болни да оздравяват бързо🍀.
Веси, вие сте болни всеки месец, от къде ги хващате тези вируси? От площадките ли или някой ви ги носи вкъщи🤔?
Ние черпим днес-10 месечинки правим.
Стели, Честити и на вас❤️.
Целият град обиколих за надуваема единица и нямаше и взех някакви свещички.

Честита месечинка на Матей! И на Томас също! Да са здрави и любопитни в живота малките юнаци.
Не знам откъде ги хващаме. Важното е, че минава бързо. Вече са ок.

# 511
Всички болни да оздравяват бързо🍀.
Веси, вие сте болни всеки месец, от къде ги хващате тези вируси? От площадките ли или някой ви ги носи вкъщи🤔?
Ние черпим днес-10 месечинки правим.
Стели, Честити и на вас❤️.
Целият град обиколих за надуваема единица и нямаше и взех някакви свещички.

Честита месечинка на Матей! И на Томас също! Да са здрави и любопитни в живота малките юнаци.
Не знам откъде ги хващаме. Важното е, че минава бързо. Вече са ок.
и Елена има месечинка стана на девет месеца да ви кажа на всички бебета честити месечинки много ви се радвам

# 512
Ваня, благодаря и честита месечинка на Матей. Голямо сладур пу пу😊
Аз правих домашна торта по случая,а Томас явно го мъчи зъб и е кисел цял ден и иска много гушкане. Не знам при вас така ли е покрай зъбите. Гушкат ли се бебетата повече?

# 513
  • Вестерос
Честити месечинки на всички празнуващи! Да са здрави и палави Grinning Kissing Heart

# 514
Честити месечинки на всички празнуващи! Да са здрави и палави Grinning Kissing Heart
Тиф проблеми с ваксините имали ли сте

# 515
Честити месечинки! Скорошно оздравяване на болните! Емили е вече по-добре, не вдига темп., но носът й текна и едни гъсти, зелени сополи...едва диша милата. Оставихме храната на заден план, добре, че си иска мляко, та да съм спокойна, че нещо хапва.
Вече е все по-смела в ходенето, пуска си се сама и тръгва. Ако сме навън, ходя по нея, ако сме вътре, я оставям сама да се оправя. Усещам я, че като че ли се поуспокои откакто ходи. Не нервничи толкова и не бърза, когато се разхождаме за ръка  из двора.
За зъбчето - едно имаме, но не мога да кажа дали е била по-гушлива, като избиваше. Тя по принцип си се гуши, но това е заради кърменето. Сега, като е болна, иска само мен обаче, друг не признава.

# 516
При нас за няма 2 седмици -4 зъба , направо откачих няма сън вечер изтормози се и тя милата.Аз съм в някакво вече не зная какво състояние може би преддепресивно и си търся жена която да ми помага поне за 2 месеца .Досега се видях с 4-5 ама не мога и не мога да се доверя , а ми се налага .Общи взето това, което не знаете за мен е , че преди Ронина изгубих бебе м.февруари , с нея забременях март  и трябваше много да я пазя , цяла бременност бях на прогестерон и фраксипарин .докато бях бременна началото на юни мъжа ми го диагностицираха с рак , не стигна това ами средата на юни и баща ми го диагностицираха с рак .И така цялата ми бременност мина между прегледите операциите и последващите химиотерапии на мъжа ми и баща ми и грижа за тях .Не стигна и това ами дядото на мъжа ми и той октомври се разболя от рак , съответно почина в деня на изписването ми та се наложи по собствено желание да остана още 2 дни в болницата .Година и малко по късно баща ми е с рецидив 4 ти стадии ей така както всичко си беше наред , сега отново се тръгва по операции и тн .Просто зная че ми трябва малко помощ поне по 2-3 часа 2 пъти седмично , защото хора ИЗБУШВАМ вече .Всеки ден правя турне по болниците с нея и не мисля че е ок за нея .Пиша тук все едно се оправдавам , НО се чувствам толкова виновна че търся жена

# 517
Ирен, въобще не се чувствай виновна. Ако нямаш близък, на когото да я оставяш за час-два, за да си свършиш нещо вкъщи, да отметнеш други задачи или просто да помързелуваш пред тв, естествено, че ще наемеш някого.
Загубила съм бебе и разбирам болката страха, през който си преминала. Но ето, виж, вече се гушкате. Вярвай, че след всяка буря изгрява слънцето!

# 518
Всъщност имам нужда от някой да я гледа за час два за да мига аз да гледам баща ми час два  и то малко излиза че не искам да си гледам детето за да мога да гледам някой друг , това ме убива и разкъсва

# 519
  • Вестерос
Пращам ти много прегръдки и недей да страдаш така, че я оставяш. За нея е по-добре у вас с чужд човек, отколкото по болници, сега тръгват пак вируси.

Аз те разбирам, имам загубено бебе 2016 год. Баща ми почина края на 2021 година. Много се пазех и аз цяла бременност, на всеки две седмици изследвания кръвни, прегледи..

# 520
Ирен изобщо не трябва да се обвиняваш за това , че търсиш гледачка. Не знам от къде си , но ако сме близко аз се наемам да ти помогна, бих могла да я гледам  - без заплащане.
Трябва да са съхраниш , не се предавай !
И аз съм в подобна ситуация донякъде .
Пази се , за да можеш да пазиш и детето си.
И не се срамувай че търсиш помощ, чуждите хора и тяхното мнение трябва да са на последно място в твоя свят.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 07:58 от pepinna

# 521
Ирен, ти си изключително силна жена и съм сигурна, че Ронина ще бъде горда, че си нейна майка! Няма за какво да се обвиняваш.

# 522
При нас тази нощ е тежко Елена се събуди с истеричен рев едвам я укротих има температура 38.3 дадох и Панадол към два пред 20 минути се събуди отново с истеричен рев дадох и вода не иска мляко не иска пробвах я с месно пюре почна да хапва и  изкара всичко от устата дето хапна направо съм ужас моят мъж е болен хрема кашлица сбърках се вече няма укротяване от този рев с нищо всичко опитах и продължава да реве направо се задави на Два  пъти едвам в оттъкнах много се уплаших

# 523
Всички губили бебчета-прегръщам ви!
Ирен, кажи от къде си, за да може някоя от нас или да ти помогне или да ти препоръча доверена жена. Ние минахме пътя на рака, веднъж с дядо и веднъж с моят свекър. И двамата са на небето вече. Като с моят свекър изживяхме истински ад. Ту умираше, ту се съживяваше, пари за експериментално лечение, заеми, рев, мъка, ад беше.
За това, давай да ти помогнем за жена и поне детето да не страда.
Вяра, детето се разболява май, води го на лекар

# 524
  • Вестерос
При нас тази нощ е тежко Елена се събуди с истеричен рев едвам я укротих има температура 38.3 дадох и Панадол към два пред 20 минути се събуди отново с истеричен рев дадох и вода не иска мляко не иска пробвах я с месно пюре почна да хапва и  изкара всичко от устата дето хапна направо съм ужас моят мъж е болен хрема кашлица сбърках се вече няма укротяване от този рев с нищо всичко опитах и продължава да реве направо се задави на Два  пъти едвам в оттъкнах много се уплаших
Вяра, отивай на педиатър да ти изпише за повръщането нещо и да те инструктира за температурата. Не давай пюре през нощта. Като не е искала вода или мляко, трябваше да я оставиш да не яде.

Общи условия

Активация на акаунт