В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 23 752
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
За Спок съм чувала само хубави неща , но забравих да си взема от България. Иначе взех на Dr. Beckmann ,но не изпра петната от манджа. Вече гледам да има блузи за вкъщи и за навън. Малкия хич не търпи лигавници и изпада в дива истерия с тях , по 2-3пъти на ден го преобличам , а когато има супа (най вече за вечеря) е оле мале. Лошото е че не обича и да го забърсвам с кърпичка докато яде , май си мисли че искам да взема залъка от устата му. Също и като вземе по голямо парче в уста го оставям да се оправя , когато посегна да го взема , когато още половината парче е извън устата му , настава рев и повече отказва да яде.
Уокъра само е за игра с играчките пред него. Още неможе да го бута, показах му няколко пъти , бутам с него и му движа краката , но не става. Той го бута с ръце , а краката му стоят статично изправени без да мърда. На дивана също му е още малко трудно да се движи. Не схваща още координацията крака-ръце.
Да чукам на дърво , от няколко седмици се буди или само веднъж да суче или изобщо не се буди. Сега нали се похвалих, 100% тази вечер ще се събуди поне 3-4 пъти. Joy

# 616
Аз съм без кръст и гръб от това приспиване на ръце, а още не са проходили... ама като ви казвам гръб то са страшни болки. За масаж мога и да си мечтая само. Кога ли ще ми остане време. Аз също не се занимавам с петната. Моите не понасят лигавниците и хапват доста мръсно. Каквото се изпере, изпере, другите ги хвърлям или нося под блузи вкъщи. Косата и аз не смятам да подстригвам. Аз съм била много къдрава, ММ също и млаките и те почнаха да имат къдрички и мисля да им оставя  дълги косички засега. Ние сме в процес на организация на рожден ден и кръщене. Кой знае какво реване и истерии ще са в църквата... На два пъти сменям часа, че уж го съобразявам с това кога ще спят. Ама после си викам то и наспнаи и нахранени да са, пак ще се реве...Joy

# 617
Аз много се влоших с кръста и гърба. А от няколко месеца имам адски болки около опашката. Двама ревматолози, един масажист и една боуен терапия и нищо не помага. Другата седмица ще ходя в Пловдив при една невроложка, че с болкато едва издържам вече. Дано като проходи наистина да поотминат болките. Ние сме на 3-ти етаж без асансьор и как го мъкна това дете и раница и дамска чанта и покупки, счупвам се. Като проходи поне стълбите ще качва сам.

# 618
Благодаря, че ме подсетихте за домашен сапун. Ние от лятото се преместихме да живеем в Лом, родния ни град и тук успявам да си намеря много домашни неща. Виждала съм на пазара и сапун, но не се бях сещала да взема.
Бобчето днес го гледам постянно се пуска да стои прав без опора, успява около 20 сек да стои така. Предполагам, че скоро ще пробва и крачки и много му се кефя.Аз съм ниска и сякаш не се навеждам чак толкова, не ми пречи засега.

# 619
Аз много се влоших с кръста и гърба. А от няколко месеца имам адски болки около опашката. Двама ревматолози, един масажист и една боуен терапия и нищо не помага. Другата седмица ще ходя в Пловдив при една невроложка, че с болкато едва издържам вече. Дано като проходи наистина да поотминат болките. Ние сме на 3-ти етаж без асансьор и как го мъкна това дете и раница и дамска чанта и покупки, счупвам се. Като проходи поне стълбите ще качва сам.

Ние пък сме с асансьор, обаче на нашия етаж е малък и количката влиза, но няма място за мен, затова я смъквам на долния етаж, където асансьора е голям. От миналата седмица дръжката на количката се прецака и мъжа ми каза, че е опасно вече да я смъквам с двамата по стълбите да не ми остане в ръцете. И сега ми се разказва играта. Първо свалям количката, после единия близнак, качвам се заключвам в нас и свалям другия. На прибиране същата работа, само дето нося и покупки Joy количка 13 кг и две бебета по 11 кг. Направо пълен ужас, ама няма как.
При нас пак се завърна нощната игра. Ето 4 часа и двамата са будни и играят в кошарите, аз пак с цигарата....кога ще се наспя не знам.

# 620
Весиии, при теб пък от зле та на по-зле нещата. Много сложна и твоята схема стана. Ще проходят до два три месеца и ще си отдъхнеш.
Влади, ти ли беше от Лом? Колко се чудих кой каза, че е от там. Ние също сме родом от Лом с ММ. Лелее супер. Бургазлийка не намерих но ломчанка си намерих. Ние си ходихме наскоро да покажем Матей на родини, такива хубави неща си купих и от пазара и от Петрохан биволското мляко. За сапун не се сетих, моите баби много правеха но починаха отдавна и двете. За Коледа ще ходим и ще си взема. Наистина светват дрехите от него.

# 621
Весиии, при теб пък от зле та на по-зле нещата. Много сложна и твоята схема стана. Ще проходят до два три месеца и ще си отдъхнеш.
Влади, ти ли беше от Лом? Колко се чудих кой каза, че е от там. Ние също сме родом от Лом с ММ. Лелее супер. Бургазлийка не намерих но ломчанка си намерих. Ние си ходихме наскоро да покажем Матей на родини, такива хубави неща си купих и от пазара и от Петрохан биволското мляко. За сапун не се сетих, моите баби много правеха но починаха отдавна и двете. За Коледа ще ходим и ще си взема. Наистина светват дрехите от него.
ние с нов мъж сме родом от Враца и там си живеем при нас е мъка пак нищо не иска да яде пускахме и пълна кръвна картина и на ехограф я гледаха всичко е на ред с изследвания и ехограф изгледи за друго зъби няма за сега о по цял ден е рев на всякъде и едвам издържам вече

# 622
А, колко хубаво, че си имам съгражданка Simple Smile. Предполагам, че идвате за кратко и ви е запълнена програмата, но ако имаш време някой път, пиши, може да запознаем юнаците Simple Smile

# 623
А, колко хубаво, че си имам съгражданка Simple Smile. Предполагам, че идвате за кратко и ви е запълнена програмата, но ако имаш време някой път, пиши, може да запознаем юнаците Simple Smile

Владее от един регион сме радвам се ако идваш на Враца с бебето обади се

# 624
Ние сме на 4ет без асансьор. Количката я държа в багажника на колата , която пък е в гараж. Покупки също взимам най необходимото останалото казвам на ММ да го вземе от колата като се прибира. Дамска чанта не нося , само раница , чантата на количката или е в колата или я взимаме само при по дълги пътувания. Трудничко е , но пък съм толкова иначе обездвижена , една идея ми се отразява добре да изкачвам стълби.
Вяра нещо имате проблем с това ядене. Пробваш ли да даваш парчета , а не пюре? Плодове поне не яде ли? Сладък картоф на фурна? Как е с желязото? Ниските му стойности също водят до липса на апетит и проблеми със съня. То вие нямате още зъби , но от месеци питаш дали може това да се дължи на тях. Ами според мен не може. Не че не е възможно , ясно е че при никненето им стават раздразнителни ,не спят и губят апетит , но не и 6месеца преди да изникнат да започнат тези симптоми. Не знам , има някакъв проблем и трябва да го намерите.

# 625
Ние сме на 4ет без асансьор. Количката я държа в багажника на колата , която пък е в гараж. Покупки също взимам най необходимото останалото казвам на ММ да го вземе от колата като се прибира. Дамска чанта не нося , само раница , чантата на количката или е в колата или я взимаме само при по дълги пътувания. Трудничко е , но пък съм толкова иначе обездвижена , една идея ми се отразява добре да изкачвам стълби.
Вяра нещо имате проблем с това ядене. Пробваш ли да даваш парчета , а не пюре? Плодове поне не яде ли? Сладък картоф на фурна? Как е с желязото? Ниските му стойности също водят до липса на апетит и проблеми със съня. То вие нямате още зъби , но от месеци питаш дали може това да се дължи на тях. Ами според мен не може. Не че не е възможно , ясно е че при никненето им стават раздразнителни ,не спят и губят апетит , но не и 6месеца преди да изникнат да започнат тези симптоми. Не знам , има някакъв проблем и трябва да го намерите.
Елена вече е с четири зъба два горни и два долни парчета и давам даже от кухнята не ги пасирам само намачквам с вилица

# 626
    Не , не , аз имам предвид парчета само зеленчук , плод ,не манджи. Може на детето просто да не му харесва. Гледай зеленчуците да са на фурна , а не сварени , че нямат особенно хубав вкус. Няма ли любими плодове, бананче, праскова. Можеш да измислиш различно рецепти. Бора определено започна да яде с апетит ,след като спрях да сварявам зеленчуците , печени или на скара ги харесва повече. Кюфтенца или кебапчета домашни можеш да правиш да си гризка. Не знам , но постоянно казваш че не яде, не наддава , явно е че има проблем , трябва да го откриете.

# 627
    Не , не , аз имам предвид парчета само зеленчук , плод ,не манджи. Може на детето просто да не му харесва. Гледай зеленчуците да са на фурна , а не сварени , че нямат особенно хубав вкус. Няма ли любими плодове, бананче, праскова. Можеш да измислиш различно рецепти. Бора определено започна да яде с апетит ,след като спрях да сварявам зеленчуците , печени или на скара ги харесва повече. Кюфтенца или кебапчета домашни можеш да правиш да си гризка. Не знам , но постоянно казваш че не яде, не наддава , явно е че има проблем , трябва да го откриете.
    тамън след ваксината миналия месец последната на 16 започва са се оттъква на ядене и айде пак отказ от храна тв на консултация миналия месец беше 6290 65 см

# 628
    Добре де ,а ти какво правиш по въпроса? Какви изследвания сте пуснали до сега? Виж в групите за добри специалисти. Няма ли нещо което да харесва това дете да яде? Дори да са 1-2 неща. АМ не пие ли ? Бих ровила до дупка , какъв е точно проблема. От ваксина може ли да има чак такъв отказ от храна? Изхожда ли се нормално , само плаче ли или приплаква и се тръшка от време на време ? Весела ли е? Такива " ама то нищо му няма, ще му мине " не трябва да те успокояват. Нали преди казваше че хапва всичко с апетит , ти и рано я захрани , даже и в други теми съм те мяркала , да казваш че си изяжда всичко. Трябва да видиш какво е станало , че така драстично да ти откаже. Да не е тих рефлукс ,да не повръща , но да има киселини?

# 629
    Добре де ,а ти какво правиш по въпроса? Какви изследвания сте пуснали до сега? Виж в групите за добри специалисти. Няма ли нещо което да харесва това дете да яде? Дори да са 1-2 неща. АМ не пие ли ? Бих ровила до дупка , какъв е точно проблема. От ваксина може ли да има чак такъв отказ от храна? Изхожда ли се нормално , само плаче ли или приплаква и се тръшка от време на време ? Весела ли е? Такива " ама то нищо му няма, ще му мине " не трябва да те успокояват. Нали преди казваше че хапва всичко с апетит , ти и рано я захрани , даже и в други теми съм те мяркала , да казваш че си изяжда всичко. Трябва да видиш какво е станало , че така драстично да ти откаже. Да не е тих рефлукс ,да не повръща , но да има киселини?
    Елена е захранена на 3 месеца и 20 денс не по собствено желание а по медицински причини

Общи условия

Активация на акаунт