СЕДМИ КЛАС - второ и трето класиране

• 76 474
  • 826
  •   1
Отговори
# 180
И РУО - Благоевград е обявило местата. Има изненади.
Може ли линк за Благоевград, не го намирам? Благодаря

# 181
  • София
Ние сме си прекласирани на мястото от първо класиране. Не и достигат 2,5 точки за  паралелката по-нагоре във ФЕГ. Утре отиваме да се запишем.

# 182
Може ли някой да сподели минималните балове на второто класиране за испанската-момчета?
Благодаря!
445.50

# 183
  • София
Кога се очаква статистиката? Ние се записахме след първо класиране, но ми е любопитно какво е станало с нашите желания.

# 184
Пак бих искала да питам. Ако запишем в една област детето, може ли да продължи да участва в трето и четвърто класиране в друга област?

# 185
https://ruo-blg.bg/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b5%d0%bc-20212022/
Може ли линк за Благоевград, не го намирам? Благодаря

# 186
РУО - ВАРНА са публикували свободните места след етап 1

Как така ,бе?! Нали уж не ги обявяваха?
А като питах кога ще ги обявят, тука някои "помагащи" бяха много възмутени от тъпия ми въпрос ...

# 187
Здравейте, може ли някой да ми обясни, защо на второ класиране балът за жени е 0,00? На първо класиране имаше обявен бал?

# 188
Здравейте, може ли някой да ми обясни, защо на второ класиране балът за жени е 0,00? На първо класиране имаше обявен бал?

Няма класирани момичета

# 189
  • sofia
Ура! Детето ще учи каквото иска! Олекна ми!

# 190
  • Пловдив
Вероятно няма прието момиче

# 191
И моите момичета са доволни! На второ класиране са приети по първото им желание (на първо класиране бяха по трето желание приети, 0,5 точки деляха едната от първото й желание, на втората 1,5 точки не й достигаха).

# 192
РУО - ВАРНА са публикували свободните места след етап 1
Много интересно, миналата година нямаше такава статистика.
Но поне се вижда черно на бяло, че в почти всички паралелки има максимум по 1-2 места, в много са и 0. Тоест в нашия град децата няма накъде да изтекат и не се случват особено големи размествания.

# 193
  • около Варна
Желаните паралелки не са мръднали, прекласира се, много е разстроен, имахме надежди, но уви. Приключвам с тази сага, надявам се, че е за добро.

# 194
Изненадващо тази година баловте на второ класоране паднаха с доста по-малко от миналата година.
Но детето е щастливо и ще се радва на изучаването на немския език, следващите няколко години!

desive вие къде сте?

Общи условия

Активация на акаунт