СЕДМИ КЛАС - второ и трето класиране

• 76 478
  • 826
  •   1
Отговори
# 195
  • София
НИе сме в 12 СУ - "Природни науки" с АЕ и НЕ.
Но не мога да разбера къде пише колко не ѝ е достигнало за 7мо, къде са баловете за 2ро класиране?

# 196
  • Някъде там...
Няма статистики в РУО още.

# 197
Но не мога да разбера къде пише колко не ѝ е достигнало за 7мо, къде са баловете за 2ро класиране?

При 2-ро класиране имаш три колони БАЛ.
1 колана е бала на детето за съответната паралелка, 2-рата колона е минималният бал за момчета в тази паралелка, 3-та колкона е минималният бал за момичета в тази паралелка.
Ако в желанията на детето фигурира 7-мо, можеш да видиш разликата.

# 198

В желания Втори етап.
Дъщеря ми е прекласирана в 127мо Английски с испански - Природни науки.

# 199
  • София
И ние сме се преместили до едно от по-желаните - 73 с АЕ ❤

Дано е на късмет! Ако има други приети там ще се радвам да ми пишат 🤗

# 200

И ние сме там приети. Имате ли информация за училището? Ще участвате ли за трето класиране?

# 201
Има класиране вече Simple Smile Успех !
За кой град?

Има класиране в София
При мен още стои - "заявил уччастие". Sad
Цъкнете на таб "второ класиране" (на първо си стои статута след първо...)

# 202
  • София
Здравейте, имам бърз въпрос: ученик, който се е записал в дадено училище след второ класиране, но след приключване на четвъртото класиране види, че в по-желано от него училище има свободни места, може ли да изтегли документите си от училището, в което е записан, и да ги подаде в по-желаното, без да е участвал на трето и четвърто класиране?

# 203

В Желания има колона с мин.бал на посочените желани паралелки

# 204
Оставаме в Училище по изкуствата. цяла седмица преценяваше кое от двете училища да избере. Сега се прекласира на същото място и .... избра! Сагата приключи!

# 205
Като гледам баловете за паралелките за които участвахме, на 2ро класиране баловете са по-високи от 1во. Явно става така, заради децата, които са подали заявление за класиране във второто, но са останали на същото място? Моят син е записан вече, но мисълта ми е, че второ класиране не е ориентир за минимален бал по принцип.

# 206
  • София
При нас няма изненади - прекласирана е в същата паралелка от първо класиране. Попаде заявление за второ ей така за всеки случай, но знаехме, че ще остане в паралелката с втори френски език на 164 ГПИЕ. Нашето семейство приключи със сагата НВО 7 клас и съм много щастлива. Остава племеницата другата година.

# 207
Здравейте!
Дъщеря ми на 1-во класиране беше некласирана, сега също е. Все още не съм ѝ казала, защото е навън с приятели.
Знам, че след като и го кажа отново ще започне да плаче и да се обвинява. Искам да попитам възможно ли е и на трето класиране да не сме приети никъде?
Наистина е много гадно, защото 1 точка я дели от мечтаното училище....

# 208
Здравейте!
Дъщеря ми на 1-во класиране беше некласирана, сега също е. Все още не съм ѝ казала, защото е навън с приятели.
Знам, че след като и го кажа отново ще започне да плаче и да се обвинява. Искам да попитам възможно ли е и на трето класиране да не сме приети никъде?
За третото класиране редите желанията наново - с оглед останалите свободни места

# 209
  • София
Здравейте!
Ако рискувате пак със същите желания е твърде възможно отново да не я приемат. Пишете пак първо желание тази паралелка, но заложете и на нещо по-сигурно в следващите желания. Ако ли не ще трябва да изчакате четвърто класиране само за свободните места. Успех на трето класиране!

Общи условия

Активация на акаунт