СЕДМИ КЛАС - второ и трето класиране

• 76 487
  • 826
  •   1
Отговори
# 210
Урааа приет е в 1АГ, утре се записваме и край Simple Smile след една година отново с маклия ... дано не измислят някакви грандиозни промени ... успех на всички Simple Smile

# 211
  • София
НИе сме в 12 СУ - "Природни науки" с АЕ и НЕ.
Но не мога да разбера къде пише колко не ѝ е достигнало за 7мо, къде са баловете за 2ро класиране?

И ние сме там приети. Имате ли информация за училището? Ще участвате ли за трето класиране?

Не. Там я записваме, удовлетворени сме. Малко повечко, ако беше изкарала щеше да успее другаде, но...Това, което знам е, че не е лошо училище, явно там ѝ е късметът, дано да е щастлива. Това е най-важното. И без това осъзнаването идва по-зряла възраст, аз до 12ти клас навремето и идея нямах какво искам да правя.

# 212
Има ли статистика за София?

# 213
Здравейте!
Дъщеря ми на 1-во класиране беше некласирана, сега също е. Все още не съм ѝ казала, защото е навън с приятели.
Знам, че след като и го кажа отново ще започне да плаче и да се обвинява. Искам да попитам възможно ли е и на трето класиране да не сме приети никъде?
Наистина е много гадно, защото 1 точка я дели от мечтаното училище....
Възможно е, ако отново не си подредите качествено желанията.

При трето класиране пишете ново заявлвние и участвате само за свободините места.
В желаната паралелка може изобщо да няма свободно място на трето класиране. А и на трето баловете са по-високи от второ. Така че задъжително трябва да сложите желания при които минималният бал е поне с 30-40 точки по-нисък от този на дъщеря ви.

Успех!

# 214
Здравейте!
Дъщеря ми на 1-во класиране беше некласирана, сега също е. Все още не съм ѝ казала, защото е навън с приятели.
Знам, че след като и го кажа отново ще започне да плаче и да се обвинява. Искам да попитам възможно ли е и на трето класиране да не сме приети никъде?
За трето ще подавате заявление отново. Постарайте се да пишете повече желания този път.

# 215
Здравейте!
Ако рискувате пак със същите желания е твърде възможно отново да не я приемат. Пишете пак първо желание тази паралелка, но заложете и на нещо по-сигурно в следващите желания. Ако ли не ще трябва да изчакате четвърто класиране само за свободните места. Успех на трето класиране!
                  На 3-то класиране няма как да пише същите паралелки защото избира нови желания САМО от СВОБОДНИТЕ места , които се обявяват в РУО.

# 216
Здравейте. На мен не ми е ясно как се случват нещата със записване след второ класиране и участване в трето? Значи примерно сега се записваме, където сме приети, изчакваме да излязат бройките за трето и я отписвам и как точно участваме в това трето класиране, за да запазим мястото от второ?

# 217
  • София
Здравейте!
Ако рискувате пак със същите желания е твърде възможно отново да не я приемат. Пишете пак първо желание тази паралелка, но заложете и на нещо по-сигурно в следващите желания. Ако ли не ще трябва да изчакате четвърто класиране само за свободните места. Успех на трето класиране!
                  На 3-то класиране няма как да пише същите паралелки защото избира нови желания САМО от СВОБОДНИТЕ места , които се обявяват в РУО.
Визирам същите, при условие , че все още има свободни места. Ако ли не изцяло нови желания.

# 218
Здравейте. На мен не ми е ясно как се случват нещата със записване след второ класиране и участване в трето? Значи примерно сега се записваме, където сме приети, изчакваме да излязат бройките за трето и я отписвам и как точно участваме в това трето класиране, за да запазим мястото от второ?
Няма вариант да запазите мястото си от второ класиране.

# 219
  • Sofia
Изненадващо тази година баловте на второ класоране паднаха с доста по-малко от миналата година.
Но детето е щастливо и ще се радва на изучаването на немския език, следващите няколко години!

desive вие къде сте?

Второ желание - 1 АЕГ с втори руски. Разревах се в магазина от напрежение. Стигал е балът и за същото училище с втори френски, но го писахме по-назад. Но защо да съм щастлива повече от 5 минути? Може например да ме е яд до припадък. За НПМГ балът е паднал с над 12 точки и не му стига 1,62 !!!!

# 220
И ние сме прекласирани, ще става бизнес дама с НЕ.😁
От гледна точка на "похарчен бал" сме се справили идеално, 10т над мин бал за своята паралелка е, докато другите желани са с по 30т разлика нагоре или надолу от нейните 370т.

# 221
Изненадващо тази година баловте на второ класоране паднаха с доста по-малко от миналата година.
Но детето е щастливо и ще се радва на изучаването на немския език, следващите няколко години!

desive вие къде сте?

Второ желание - 1 АЕГ с втори руски. Разревах се в магазина от напрежение. Стигал е балът и за същото училище с втори френски, но го писахме по-назад. Но защо да съм щастлива повече от 5 минути? Може например да ме е яд до припадък. За НПМГ балът е паднал с над 12 точки и не му стига 1,62 !!!!

Съдба! Всяко зло за добро!
Аз и затова попитах, защото видях че бала в НПМГ е паднал с много за разлиак от другите училища.

# 222
За едната харесвана паралелка не му стига една точка, а за другата - две. Оставаме там, където не иска. Няма що. Детето е разочаровано от себе си, а аз се опитвам от девет кладенеца да нося вода, за да изкарам някакви позитиви от цялата ситуация (Трудно, защото и на мен това училище ми е... както и да е). Все пак се радвам, че чета и за щастливо прекласирани след второто класиране!

# 223
Честито desive78. СМГ с колко падна?

# 224

Общи условия

Активация на акаунт