СЕДМИ КЛАС - второ и трето класиране

• 76 503
  • 826
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Може ли някой да сподели минималните балове на второто класиране за испанската-момчета?
Благодаря!
445.50
А може ли минималните балове и за момичета

ИЕ интензивно, ИтЕ      476.00
 ИЕ интензивно, АЕ      0.00
 ИЕ интензивно, ФЕ      467.00
 ИЕ интензивно, ПортЕ   466.00

# 241
Перпето, дали момичето не е прекласирано на същото място?
Не, бяха приети в една и съща паралелка на първо класиране (АЕ+ФЕ). И двамата бяха писали сегашната паралелка на първо желание (АЕ+НЕ) и в момента и двамата са приети там Simple Smile
И хората, които попълват статистиките, понякога грешат Simple Smile
Предполагам, че дете е преминало на предходно свое желание и е освободило място в АЕ/НЕ

# 242
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
2 точки не достигаха за желания Итнириорен дизайн с италиански език... Сега последното дете е прието с бал 408.25 ... щерката е с 408 и е страшно разочарована... Остава си в Интериорен дизайн с френски език.

# 243
Hetera, в19то сме, предприемачество НЕ/ДатЕ. Утре се записваме, аз съм доволна, дъщеря ми изглежда доволна, дано е.Simple Smile

# 244
И ние успяхме,преборихме се с тези 0,5т.Успех на всички които,ще продължат да се борят  Flowers Four Leaf Clover

# 245
А възможно ли е на 3 класиране баловете да паднат? Става въпрос за гр. Русе

# 246
И ние сме се преместили до едно от по-желаните - 73 с АЕ ❤

Дано е на късмет! Ако има други приети там ще се радвам да ми пишат 🤗
Здравейте, дъщеря ми е в същата паралелка, това и беше второ желание.  Не и достигна 0, 5 за първо желание и утре се записва.

# 247
Колко е бала за СМГ ако някой има инфо?

# 248
  • Някъде там...
Не пише и коя паралелка е паднала в СМГ, немския или английския
И двете са паднали.

# 249
Здравейте, може ли някой да сподели минималните балове за София за Строителната гимназия, паралелка геодезия и Елисавета Вазова интериорния дизайн с немски, италиански и френски. Благодаря ви

# 250
Нещо не схващам. При общ брой места 1, са приети 6 деца, на следващия ред пак 1 място, приети 11 деца, на третия ред 2 места, приети 7 деца. Thinking
Вероятно един участник се е придвижил напред ( заел е свободното място), а останалите са прекласирани в същата паралелка ( подали за заявление за участие във втори етап, но не са се придвижили на по-предно желание).

# 251
Always, мястото е 1, един го е заел, а останалите са прекласирани  - подали са заявка за участие на второ класиране, но не са се придвижили напред и са класирани отново в същата паралелка.

# 252
Перпето, дали момичето не е прекласирано на същото място?
Не, бяха приети в една и съща паралелка на първо класиране (АЕ+ФЕ). И двамата бяха писали сегашната паралелка на първо желание (АЕ+НЕ) и в момента и двамата са приети там Simple Smile
И хората, които попълват статистиките, понякога грешат Simple Smile
Предполагам, че дете е преминало на предходно свое желание и е освободило място в АЕ/НЕ
Почувствах се много руса Simple Smile
Точно така е станало, благодаря!

# 253
  • София
Може ли някой да сподели минималните балове на второто класиране за испанската-момчета?
Благодаря!
445.50
А може ли минималните балове и за момичета

ИЕ интензивно, ИтЕ      476.00
 ИЕ интензивно, АЕ      0.00
 ИЕ интензивно, ФЕ      467.00
 ИЕ интензивно, ПортЕ   466.00
Добре съм ги прогнозирала:
                          Прогнозен        Второ класиране
164 - ИЕ/АЕ           481                    481
164 - ИЕ/Ит           475,5             476
164 - ИЕ/ФЕ           466               467
164 - ИЕ/Пр           464                   466

# 254
Не пише и коя паралелка е паднала в СМГ, немския или английския
И двете са паднали.
Иза двете паралелки ли минималния бал е 482?

Общи условия

Активация на акаунт