СЕДМИ КЛАС - второ и трето класиране

• 76 516
  • 826
  •   1
Отговори
# 255
Големият е в 9 ФЕГ в паралелката с ИЕ. Много е щастлив! Ако беше успял да се класира за НЕ още повече, но не се оплакваме Simple Smile Дали има и други деца на пишещи мами в темата? Бях попаднала на такива с АЕ.

И ние си оставаме там. Wink Ще се запознаем. Simple Smile

Мили дами, може ли някой да ми разясни принципа балът на второ класиране да се покачи? За първо класиране покривахме минималния бал, но не я приеха. Вероятно защото беше трето желание, а не първо. Имахме огромни надежди за второ, но се оказа, че балът е скочил драстично. Защо така се получава? За 2 АЕГ говоря.

# 256
  • Някъде там...
Има статистики в РУО София.
https://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2023/07/min_max_2_etap_2023.xlsx

# 257
Може ли някой да сподели минималните балове на второто класиране за испанската-момчета?
Благодаря!
445.50
А може ли минималните балове и за момичета

466- с Португалски
467- с Френски
476- с Итал.
В Англ. всички са се записали на 1-во класиране и няма движение на бала.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 14:30 от герани

# 258
Always, мястото е 1, един го е заел, а останалите са прекласирани  - подали са заявка за участие на второ класиране, но не са се придвижили напред и са класирани отново в същата паралелка.

Благодаря!

# 259
Големият е в 9 ФЕГ в паралелката с ИЕ. Много е щастлив! Ако беше успял да се класира за НЕ още повече, но не се оплакваме Simple Smile Дали има и други деца на пишещи мами в темата? Бях попаднала на такива с АЕ.

И ние си оставаме там. Wink Ще се запознаем. Simple Smile

Мили дами, може ли някой да ми разясни принципа балът на второ класиране да се покачи? За първо класиране покривахме минималния бал, но не я приеха. Вероятно защото беше трето желание, а не първо. Имахме огромни надежди за второ, но се оказа, че балът е скочил драстично. Защо така се получава? За 2 АЕГ говоря.
На второ класиране балът се е вдигнал, защото някое дете, което е искало да продължи за по-предно желание с висок бал, не е успяло и се е прекласирало на същото място, като вече взимат неговия бал за минимален за паралелката. А вие не сте били класирани на първо класиране в паралелката не защото сте писали паралелката на 3то желание, а най-вероятно, защото се е стигнало до сравняване по следващите критерии при един и същи бал. Първо се гледа сборът от НВОтата на последните двама с еднакъв бал (може единият да има 5 от дипломата като балообразуваща и по-висок сбор от НВОтата, приемат него). Ако тук има съвпадение, вече се гледат основните предмети от свидетелството за 7. клас - биология, химия...Ако се е стигнало до тук, най-вероятно дипломата не е била пълно 6.

# 260
Здравейте, може ли някой да сподели минималните балове за София за Строителната гимназия, паралелка геодезия и Елисавета Вазова интериорния дизайн с немски, италиански и френски. Благодаря ви
Имам тези

# 261
  • Някъде там...
По-горе пуснах линк към статистиката на РУО с всички минимални балове за София.
Малинка, СМГ АЕ е с минимален 483.5, НЕ и физика е с 482.

# 262
  • София
2 точки не достигаха за желания Итнириорен дизайн с италиански език... Сега последното дете е прието с бал 408.25 ... щерката е с 408 и е страшно разочарована... Остава си в Интериорен дизайн с френски език.

Как 2 точки, бре 0.26 .
Адски би ме било яд! Нищо де, късметлийка да е. Може пък така да е трябвало да стане. Френският е доста популярен.

# 263
Има Simple Smile Записан е там миналата седмица, не играхме на второ, защото щеше да прескочи ФЕГ и да отиде в 1АЕГ, а изведнъж реши, че ФЕГ му е по-желаната гимназия 😀

# 264
Моят син стигна до НЕГ, деляха го 0,5 т. на първо класиране. Много е доволен.Беше му първо желание.

# 265
Има Simple Smile Записан е там миналата седмица, не играхме на второ, защото щеше да прескочи ФЕГ и да отиде в 1АЕГ, а изведнъж реши, че ФЕГ му е по-желаната гимназия 😀
И ние до там я докарахме. Бутнахме 1АЕГ напред и после се молех да не се озове там, а защо сме я писали и двамата сега не знаем. Обяснявам си го с адреналина покрай нареждането Laughing . ФЕГ искаше от 6 клас.

# 266
2 точки не достигаха за желания Итнириорен дизайн с италиански език... Сега последното дете е прието с бал 408.25 ... щерката е с 408 и е страшно разочарована... Остава си в Интериорен дизайн с френски език.

Как 2 точки, бре 0.26 .
Адски би ме било яд! Нищо де, късметлийка да е. Може пък така да е трябвало да стане. Френският е доста популярен.

Как да разбера последното прието дете с какъв бал е прието?

# 267
РУО - Бургас пуснаха нови, по-подробни статистики за първо и второ класиране. 
Интересни неща се виждат - има инфо за колко деца съответната паралелка е била първо желание.
Местата, за които са се състезавали на второ класиране, също си ги има.

# 268
  • София
Скрит текст:
Може ли някой да сподели минималните балове на второто класиране за испанската-момчета?
Благодаря!
445.50
А може ли минималните балове и за момичета

466- с Португалски
467- с Френски
471- с Итал.
В Англ. всички са се записали на 1-во класиране и няма движение на бала.
[/quote]

Герини, за паралелката с Италиански минималния на второ е 476 за момичета. Сигурно си гледала нещо друго.

# 269
Математическите паралелки СМГ и НПМГ пак си остават много високи и след второ класиране!

Общи условия

Активация на акаунт