Бреййййййййй а стига бе чак пък толкоз

Туй за мерцедесът беше моя интерпретация, но погрешно го сложих в кавички. Но смисълът беше тоя - важното присъствие на Глория в поп-фолк жанра през последните 10-ина и повече години.

/. Беше с компания и го поканиха да изпее 2 песни, поне докато бяхме ние там. Не ми се стори квадратен.

Всеки има мнение. На мен ми харесва гласа й. Много го оприличават на този на Марая Кери. Може би от тази песен точно не личи, но нейните песни / на Марая/ добре ги докарва. За скучността - има нещо такова. Всяка седмица пееше балади и само веднъж изпя по-бърза песничка. Но пък на фона на останалите участници доста изпъкваше. Определено има талант момичето, но ще я видим как ще продължи по-нататък.
някак си й се изгуби личния чар, според мен. а иначе за връзката им със слави имам известни познания, но от преди 3 години, когато моя много близка приятелка имаше "честта" да бъде "редувана" с алекс. тъпо, много тъпо. слави не мога да го понасям. алекс най-добре си знае, но на мен ми се искаше да се отърве от този комплексар. лично мнение. 
Препоръчани теми