РАБОТАта няма край, тази тема ще я пишем сигурно до Май :))))

• 16 292
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
EkaterinaM - Благодаря ти!
Бързо оздравяване. И с маска и без маска това е положението като не ти помагат.... не се ядосвай, казваш им го направо та да се почувстват гадно  Mr. Green
Рожденния ден вчера празнувахме с бабите и за мен беше по-скоро изморително, но Боянче се радваше, че има много хоро наоколо и не пропусна да покаже всичките мамунджолъци, които владее. А в събота ще празнуваме с приятелите ни. За съжаление няма много дечица все още в приятелските семейства, но и това ще стане  Laughing
Мислим да е в заведение за големи  Mr. Green само че в сектор за непушачи. Догодина вече ще бъде в клуб.

Ето рожденничката: http://bokom.shtrak.net/index.php?path=0-4&file=11&size=

# 61
ЕкатеринаМ, оздравявай бързо!
Моята педка един път ми се кара, че съм заразила бебето - като нямакой да ми я гледа - нямам избор и да ми се кара.

Телма, много ти е сладка рожденичката! Да ти е жива и здрава и много да те радва!

Фанита, не съм ги виждала тук тези шишета  newsm78 Аз вчера ходих специално за Авент ама положението е по-зле с тях - изобщо не засмуква ooooh! Карат я криво-ляво със старите биберони.

За спането вечер - моята поспалана спи 9 - 9 и половина часа. Като беше на към 2м започна да измества храненето към 3 през нощта постепенно и така издържаше до към 6. Последните седмици откарва и до 7  Heart Eyes Ако взема и аз да си лягам навреме, току виж съм се наспала  Crazy

Последна редакция: вт, 23 яну 2007, 18:01 от maira

# 62
Телма, честита ти рожденничка - да ти е жива и здрава и много да те радва! Дес, вие утре ли бяхте?
Кате бързо оздравяване ви пожелавам и не се коси толкова - с наближаването на пенсионна вързарст акъла им се смалява....

# 63
Дес, вие утре ли бяхте?
smile3521 smile3521 smile3521
Аз утре съм се уредила да работя до 14ч. и отивам да празнуваме детското парти - в къщи ще си бъдем,ама доста солидна детска компания плюс мамета.Дано се получи приятно Praynig

Боянка е страхотна,Телма,с тези буклички и рокля е като кукла Hug
maira,браво на твоята госпожица за хубавият сън smile3501
Кате М,вие бързо да оздравяватеи дано при малкият не е нищо сериозно newsm17 newsm10 Аз на всеки казвам и тук ще кажа,последната хрема на Вяра я излекувах с кремчето Пулмекс бебе.Мнооого доволна останах,след като нослето пресъхна на втория ден.А поради зъбоникненето от септември до края на ноември бяхме с почти перманентен носотеч.И чак накрая се усетих за този крем,от тогава не е имало проблем с носа Peace
Колежката Калина май се е отдала на блажена почивка у дома през грипната си ваканция и днес никаква я няма да се разпише smile3533 smile3503

Приятна вечер и спокойна нощ на всички  love001

# 64
Честито на първите рожденници в нашата темичка  newsm59  ura  bigdance2 Tada

# 65
Telma, честита първа годинка на Бояна! Много, много здраве и щастие ви желая и на двете! Бояна ти е голяма красавица Hug
Хайде и аз да се отсрамя  Embarassed Качих и моите снимки (от тази нататък)
Добре дошла maira. Аз все още кърмя, но моя дребо никога не е спирал да пие от шише, защото му давам чай на Хип (до 3м п/в колики, а сега успокоителен за преспиване). Аз съм фенка на Авент и съответно съм много доволна и от бибите ..., но Ясмин ако не харесва силиконов биберон, по-добре пробвай с каучуков. От друга страна не е ли по-добре направо да минете към пиене от чаша. Малката на Авент е за 3+ Wink
Дес, като те чета че Вяра още спи при теб и се кърмите нощем ми става ясно, че още дълго, дълго ще спя с двама мъже на спалнята Laughing  Thinking
Ади, чакаме те и ти стискам палци за изпитите.
Кате, лоша работа! По-бързо да оздравявате и ... раздай малко ред в тая къща...стига са те юркали така
Колежката Калина май се е отдала на блажена почивка у дома през грипната си ваканция и днес никаква я няма да се разпише smile3533 smile3503
  202uu hahaha

# 66
Да кажа и аз за бибите, 4е ми беше болна тема до скоро( да 4укна на дърво ве4е сме ок Praynig).Та- Дари не ползва нито биберон -залъгалка ,нито от шише искаше да пие ooooh!.Изкупих без да преувели4авам вси4ки нали4ни видове на пазара.НО- не иска.За залъгалките- както и да е,но с оглед на това 4е се върнах на работа рано, трябваше да я хранят все пак някакси с изцедената кърма. С 300 зора и хранене на по4ивки  накрая прояде някакси с кау4уковия физиологи4ен на Чико Peace.Преди няколко дни й купих следващия размер( с 3 дупки) , но  нещо не го иска за сега. От 10 -ина дни  ве4е по4ти не я кърма( аз умишлено я отбих) и  много се радвам 4е може и друг да я храни  и не е зависима от мен.Опитай с тях Peace.Друг вариант който ми идва в главата е на НУк- с много хубава форма са и ДАри понякога дори пиеше сок с нея.Успех Peace
Сега да ви кажа колко мнооооого ви завиждам за срещи4ката Hug.И колко ме е яд 4е не можах да дойда Sad Снимките са супер.( а малък НИки сред топките е номер 1 Peace)
Аз в последно време по4ти не пиша тук,ама нали по4ти и не работя и не съм на вълна Wink В момента съм на работа  , та за това ми дойде вдъхновението Laughing
Хайде спирам до тук! Чаооооооооо

# 67
Момичета, благодаря за посрещането и за отговорите за бибероните  Hug

Разгледах и аз снимките - много хубаво сте си изкарали, много са сладки бебчовците с тия топки Grinning

Велмар, и Нук пробах - не ги ще Sad Купувам наред и пробвам ooooh! За чаша и аз се замислих ама в кварталния (градски) магазин за бебешки неща нямаше Авент та тия дни трябва да отскоча до по-голям да видя.

За спането нощем - аз не мога да спя с нея на едно легло  Sad Все се притеснявам да не я смачкам - вече няколко пъти сънувам че е при мен и започвам да я търся под завивките (наистина)  ooooh!  Crazy Един път като по-малка се събуди към 1 през нощта и я оставих при нас - буди се след това в 3, в 5, ....толкова често никога не беше се будила - не знам дали има връзка с това, че я оставих при мен newsm78 Оттогава - ставах, хранех я и заспиваше за 5мин и я слагам в леглото й обратно. Така спим и двете по-спокойно.
На една моя позната детето спяло при нея до 1г (таткото беше в чужбина) и сега са едни писъци - не ще и не ще да спи в неговото си легло  Sad

Ето и няколко снимки от първите приключения на Ясмин (на 4м и 2 дни)
http://snimka.bg/album.php?album_id=74363&photo=188
http://snimka.bg/album.php?album_id=74363&photo=189

# 68
тук съм и чета Simple Smile
ама вчера много ме досрамя, че всеки втори постинг е мой, та рекох да пазя поведение днес.

ваканцията свърши, утре съм на бач, и ако пак ми се изсипят 5 болни хлапета с нарастващ интерес към ангийския, дето не мога да ги изгоня да си ходят у дома, ще си взема учебничето и ще си тръгна. Калоян изкара миналата седмица шарка, после разтройство (грип??) сега още вируси не му трябват.

Кабив, благодаря за снимките. Гер4о сигурно също ще се включи по някое време преди великденската ни сбирка Simple Smile

Велмар, не ни зарязвай така!!!

Калоянчев от дребен не може да спи с мен (и аз с него също). само когато е болен иска с мен. иначе понякога вечер се гушим, а когато започне да му се спи изпълзява настрани и ми бяга. но с бибероните не знам какво ще правим. той не я изпуска цяла нощ. а резервната си я държи в ръката и насън си ги сменя. ако не уцели посоката, ги върти като тираджия волан. и си спи междувременно.

Майра, още снимки на ясмина има ли? Можеш да качиш и в нашия албум малко.
Телма, много сладка и твойта мома Simple Smile жива и здрава да ти е.
Кате, бой на всички и това е. ама аз по друг повод го писах на предната страница, тя ще си мълча да не ме обявят за издирване от свекървенския подфорум.

# 69
Мила Вяра,

Честит първи рожден ден!
Пожелаваме ти да си много ЗДРАВА, доволна от това, което имаш, и силна да постигнеш това, което искаш.

# 70
Тюх, мислех, е първа ще чиститя рождения ден, а Калина не е спала!!!
Дес, да ти е жива и здрава малката, много да те слуша и много да те радва! Искаме снимки от партито.
Калинч, моите снимки ще ги кача, слънце, ама полудях тук от 3 дни - работа, работа, нервите покрай Иван и така...

# 71
Телма, честит рожден ден на малката красавица Бояна да е здрава и много щастлива.
Честит рожден ден и на малката красавица Вяра да е здрава и много щастлива.

Имате много целувки от батко Пепи снощи му показвах снимките на рожденничките и той ми вика. "Мамо  тези сладурани защо не идват в парка"
Аз работя,  работя ще гледам довечера да се включа по сериозно.

# 72
Честит рожден ден на Вяра!Да бъде здрава и да има едно безкрайно щастливо детство!  bouquet  bouquet.
Да е жива и здрава и малката красавица на Телма! Hug
Аз също не мога/абсурд/да спя с Дреби.Т.е. той си спинка сладко ама аз и без това съм си таласъм...и не спя грам, да не би да го смачкам аз или баща му.
Приятен ден и много положителни емоции ви пожелавам. Flutter

# 73
Честит Рожден Ден на сладуранка Вяра (Вяа Laughing)!
Желая и много здраве, щастие и голям късмет да има в живота!!!
   bouquet

Благодаря ви за поздравленията момичета!!! Hug

Дес - Пулмекса не е ли за мазане на гърдичките? Може ли и в нослето да се слага?
Maira - снимките са страхотни! Явно ще е много кален Ясмин. А къде го водите да плува?
pip малко ще ни е далечко парка май  Mr. Green
Може пък на някоя от следващите срещи да се организираме и да се видим.
И аз в началото не можех да спя с Бояна, но свикнах. Като плаче и не иска да е сама какво да правя - така поне всички се наспиваме. Знам, че скоро няма да се махне от леглото ни доброволно, но за момента не ме тревожи.
Лек ден ви желая!

# 74
Благодаря момичета Hug Heart Eyes

Ето малка почерпка за вас от нас и довечера ще се завърна с повече писане,а снимки - естествено че ще доставим Peace

Дааа,Телма,за мазане е и аз точно с мазане я оправих - гърдички и гръбче Peace

Общи условия

Активация на акаунт