Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 786
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
В интерес на истината Херцен е права. Аз в началото бях изключително стриктна по режима, буквално само месо, яйца и зелени салати. Инсулина ми беше станал три😃 Сега вече си позволявам други неща, но вече правя повече от пет години на режима.
И за целия този период не направих нито едно режимно печиво или сладкиш 🙂

# 301
Stryper, мерси, аз съм го правила тоя пост, отивам да видя Joy

четох 5 за 4ри, Елора много толерантна и мила станала
алоооуууу,, к’ви два банана
докато не влезеш в нормални кръвни полазатели - месо, риба, яйца и ЗЕЛЕНИ зеленчуци, пост и молитва на краставици и зелена салата
тая тема се клонира от Вм- НВХ… хайде поне простите правила да спзваме

Оф, верно е. Ама пък ми се сърдят, ако не давам Grinning
Не че мога да ги спра де.
Аз неслучайно с плодове направих тест. Да съм сигурна за мен си и сто пъти съм казвала, това да се проверява.
А ето Нанито си мисли  " какво толкова от един банан"
Ами когато тялото е възпалено му трябват максимално ниски в, че да се научи да бачка.
И за млечните рекох. Протеин, ама лактозка има.

# 302
В интерес на истината Херцен е права. Аз в началото бях изключително стриктна по режима, буквално само месо, яйца и зелени салати. Инсулина ми беше станал три😃 Сега вече си позволявам други неща, но вече правя повече от пет години на режима.
И за целия този период не направих нито едно режимно печиво или сладкиш 🙂
Оо, Стелче, и ти си ветеран. И аз в началото супер стриктно кето. Няма мляко, няма кашкавал, няма сметана. Инсулин 3.5 при мен. На по-либерално хранене 5. Захарта ми е до 5 винаги.

# 303
Елора, лавите ги има в края на първия пост.

nani_net* този шакшука изглежда страхотно за лятна манджа. Съвсем скоро ще я направя. Само да купя домати.

Когато си на режим, малко прегрешение не се отразява на крайния резултат. Съвсем различно е ако постоянно се ядат въглехидрати и кръвната захар е висока.
И аз прегреших с кето десерт с фурми и черен шоколад. Но много ми се ядеше и хапнах малко. Днес съм само на месо, яйца и кашкавал и захарта ми е в граници.
От утре продължавам пак по режима.
Какъв е този кето десерт с фурми?

Аз също бях стриктна. Сега също искам да съм. Откакто се върнах от море не съм прегрешавала😁

# 304
Е, както казват, каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас. С морето е същото.
Само Шарпи е бетон на морето Joy

# 305
Е, както казват, каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас. С морето е същото.
Само Шарпи е бетон на морето Joy
Да, ама след него овапца пейзажа...

# 306
Еми...клин, клин избива Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега си гледам клипчета за напади и се чудя дали да не ги почна и тях по-малко.

# 307
Миналата година и аз бях. Не трябва да стъпвам на ол инклузив аз😁 имах един успешен без никакви прегрешения, но още бях в началото😁

# 308
Аз пък точно на ол инклузива се радвам! Всичко живо лети на десертите, а за мен мръвки и салатки на корем Stuck Out Tongue Winking Eye

# 309
Да, това му е удобното. Не съм била на ол инклузив, но ми се ще.
Тоест как е, имаш меню и си поръчваш или шведска маса и взимаш каквото искаш?

# 310
Имаш изнесени блюда и си сипваш от тях сам или има някой да обслужва масата - ти казваш какво искаш и ти слагат. Покрай ковид минаха на този вариант с обслужване, но пак ти слагат каквото и колкото искаш.

# 311
Нането, тук почти никое от момичетата не е правило обременяване, за да проследи нещата, или поне аз не съм видяла. Аз направих преди няколко месеца след почти година и половина режим. Ще го пусна.
Наистина пиши на Невена да каже как е. Аз така направих 😀.
Скрит текст:

Невена каза, че КЗ на 2 час е скочила толкова вероятно, защото не съм яла достатъчно въглехидрати преди изследването. Много ми беше трудно да ги набавя без торти и сладки. Отвикнала съм.

# 312
Какъв е този кето десерт с фурми?

Купих го по път от една сладкарничка в Гърция. Избрах го само защото пишеше, че е с тъмен шоколад и се оказа много вкусен.

# 313
Моля те дай рецептата за лавите, че съм я изпуснала.
Абе вземи направи блог, сайт, нещо Grinning
Или пък отвори заведение за кето нещица Rolling Eyes
😁
Има я на първа страница рецептата за лавите, но е лесна: 1 яйце, 50 грама тъмен шоколад и 50 грама масло, щипка ванилия, евентуално и малко режимно брашно, ако искаш повече гъстота. Можеш да разбиеш белтъка на сняг, но аз не го правя, даже направо в тигана разтопявам шоколада и маслото. После добавям ванилията и яйцето.🙂
Нани, чудесно изглежда ястието!🙂
Stryper, сигурна ли си, че не е бил веган/вегетариански сладкишът с фурми? Обикновено в кето сладкишите слагат подсладители, не фурми...🤔 Вярно, има значение и колко са сложили, но като цяло не са кето. По-скоро палео.
Разтъпках си новите сандали за трекинг- чудни са, много удобни!🥰
Градусите за утре:

# 314
Удобство е ол инклузив, но има огромен шанс да залитнеш.🤧

Общи условия

Активация на акаунт