Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 632
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Шарпи, Долче Kissing Heart
Моята последна бременност приключи. Обаче толкова неразположения, колкото имах последните 2 месеца, не съм имала при предишните 3 бременности взети заедно. Всъщност преди нямах никакви. Храната ми е зле. В смисъл не ям кофти храни, обаче от 2 дена съм на зелен фасул с овче мляко и магданозени кюфтета, а  един мазен рибай ме чака в хладилника да го поискам. (Магданозените ги направих с 6 връзки, и ги опуках почти изцяло сама).
Утре телешки дроб и зелева салата.
Тайс, това е хранителна мая. Много добре пасва на всякакви постни ястия. Даже ме е яд, че не се сетих за нея, да бутна малко в зеления фасул.
Сега като подсетихте за йодния тест,имах вкъщи Киселово и очаквано има.Утре ще тествам кремата на Хармоника, и ако засинее, егати скандала ще им спретна.
Елора, съвсем възможно е да е някаква алергична реакция към пълнителите в някоя добавка. Изринах се точно по врата(големи червени петна), от Инофолик, и не беше от самия инозитол, а нещо от другите неща.
Сега пия Инозитол на друга марка и нямам никакъв проблем.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 22:52 от Cygnus_i

# 616
Оф, то и това оставаше.
В интерес на истината гледам все по-качествени неща да взимам, не за 5-6 лв.
Но то не е гаранция.

Хранителната мая е много вкусна ей. Скоро не съм взимала. Тя върви на салатки. И като на сиренце има вкус.

# 617
sharpy, не може ли да сложите филтър на водата преди да стигне до бойлера?
Има сложен филтър. И това не спасява положението.
Dara20, прекрасна си ♥️

# 618
Cygnus_i

Имам такава загуба. Прегръщам те.
Много е хубаво в тази 🇧🇬

Благодаря ви момичета ❤ направо се чувствам освежена.

# 619
Cygnus_i, радвам се да те видя да пишеш тук, но съжалявам да прочета през какво си минала...
Храната ще я вкараш в ред, не си от вчера на такъв режим и навиците бързо се възвръщат. Грижи се за себе си и си дай време и ментално да се възстановиш 🤗

# 620
https://aia.bg/zdrave-krasota/tova-momiche-publikuva-neredaktira … ata-si-10264.html

Много съм съгласна. Тука си има манекенки, ама си мислят, че изглеждат зле Stuck Out Tongue Winking Eye
Често има огромна разлика м/у това, какво виждаме ние и какво виждат останалите.
Това съм го осъзнала. Човек на крайностите съм за доста неща.
Години съм била танк, а слаба по-малко време и често виждам в огледалото все още дебела жена.
Според майка ми, роднините ми аз съм вече слаба.
Дори онзи ден братовчедка ми дойде и каза, още си отслабнала, много си добре, просто трябва мускулите да поддържаш.
Аз спорта няма да го оставя.
Колко още ще сваля, зависи от ината на тялото ми. Кой ще спечели.
Обаче каквото и да стане, съм си приела тялото с всичките кусури и последствия от отслабване и пълнеене.
Просто правя това за мен си, не да изглеждам добре в очите на хората.

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 11:01 от Елора

# 621
Момичета, не знам къде е точното място на въпроса ми, а не ми се пуска тема:) Надявам се тук да ме ориентирате.
Кои са хубавите ядкови млека на българския базар и къде се предлагат?
Благодаря предварително.

# 622
Дара, Натке, благодаря Heart
Ще се стягам с храната, че от тоя зелен боб ще залинея Joy Ментално съм доста по-добре от предишния път, но тогава бях по-голяма седмица, бяха 2, а и малкия още го нямаше.
Взех кремата на Хармоника- учудващо скандал няма да има. Без нишесте е.

# 623
Хм, сигурна ли си, тъмно ми се вижда или просто от светлината.

Абе на Хармоника са скъпи. Колко е крема сиренето? И какъв грамаж. Бих го опитала, че и тествала.

# 624
Аз на Шарпи съчувствах за телефона ама явно и на мен няма да ми се разминат такива приключения...
Направих дълга разходка по задачи сутринта. До тук добре. В края на разходката вдигам ръка да видя колко е часът и установявам че там гривна няма. Връщах се и оглеждах доколкото можах но познайте дали я намерих. Много ме е яд, казвам ви. Гривната не беше скъпа, просто съм си свикнала с нея. Мразя да сменям устройство от което съм доволна, но пък и не бих си купила същия модел че вече има 2 поколения след него. Най-новият не се предлага тук още, макар че се очаква скоро и не мога да реша чака ли ми се.
Не ми е зор толкова че ми брои крачките, но на събуждането сутрин ще ми се отрази със сигурност... Със смарт алармата стресът сутрин ми е по-малко. Така де, беше по-малко.

# 625
Ох, обмислях аз часовник крачкомер, но като знам, че ме дразни нещо на ръката, кой знае колко време ще го ползвам.
Ама ако видя някъде на промо и получа мозъчен факс, ще го взема.
С телефона много не е ок, то не е винаги в мен.

# 626
Хич не дразни то, те са супер леки и толкова не я усещах на ръката си тая гривна, че не съм разбрала кога е паднала от там. Нещо от сорта на 20-30 грама да беше, с все каишката.
24/7 си я носех, на мен ми е важна и по време на сън и смятай че и тогава не ми пречеше.
Нормални чосовници никога не бях носила така за постоянно, те са по-тежки а и повечето не понасят мокрене и все ги свалях.

# 627
Елора, ще го тествам пак, че изхвърлих пробата, и ще го снимам на по-светло.
Цената му е ненормална- 5 лв. за 125 гр.
Затова си взимах Киселово-на вкус са го докарали, обаче вчера стана яко лилаво.
Другото, за което се сещам, че ми беше вкусно е Рупите. Утре и него ще го тествам.
П.С. Ето сравнителен тест Хармоника(ляво) и Киселово

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 12:57 от Cygnus_i

# 628
Cygnus_i, ясно, значи си е качествено, браво.
Иначе отворих сайта и веднага ми се наби течния шоколад. Пише, че повече инулин и едва 20% тръстикова захар.
Нали се сещаш какво ми щукна у главата? Rolling Eyes
Но, има време.
Ако видя, ако се сетя.
Този течния със стевия го купих преди 4 месеца и си виси така.
Ей, бетонирана съм.

# 629
Нати, много неприятно 😥. И аз се привързвам към вещи, особено техника мразя да сменям, ако щЕ три по- нови поколения да има. Като ми служи, си я ползвам като даденост.
Момичета, и аз тествах. Имах кис.мляко Тертер, заквасена сметана Балкан, маскарпоне от Кауфланд и като коректив капнах и от кефира. Само км дава отклонение, не зная доколко е достоверно това, защото хич нямам вяра на разни популярни млечни производни.
Дори разбърках, четох, че се размесвало. Но само 5 мин. чаках. Друг път повече.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт