Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 639
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Шарпи, на теб телефона, а аз днес останах без пералня. Не стига, че я плащах 3 бона, ами се чупи за втори път. Направо ми иде да хвана един чук да я помлатя малко, след това да я запаля, и да си купя някакво смотано БеКо за 500 лв, дето да сменям през 2 години.
П.С. Тайс, бирена или хранителна?

# 601
Шарпи, на теб телефона, а аз днес останах без пералня. Не стига, че я плащах 3 бона, ами се чупи за втори път. Направо ми иде да хвана един чук да я помлатя малко, след това да я запаля, и да си купя някакво смотано БеКо за 500 лв, дето да сменям през 2 години.
Ето тази

Отдавна я купувах, чела съм, че нещо правеха момичетата с нея, но не помня къде я ръсеха.
Днес не ми се отваряше пакет с бадемово брашно и открих този артикул.
Добре са се получили, с мм мушнахме по два кюфтака, отгоре обилно с броколената мешавица. Пак ще правя.

Елора, някоя нова дреха да нямаш?
Иначе, знам, че пиеш мст, ама те са ни еднакви . Аз си го пия, вече дирещтно гълток от шишето, с тия лъжици и дози само се усложнявам.
Берберинът засега ми понася, то втори ден още, де. Четох, че намалява кръвното, а моето сутрин си е 100 на 70, та още се ослушвам, като излизам да правя крачки.

За пералнята - моята умря в най- неподходящ момент, та, както казват хората, понякога е Всяко зло за добро.
Намерихме в магазина за транспортни дефекти една прекрасна, марка Хувър, само дето всички неща на програматора са на немски, уж си преведох с гугъл преводача, но някои функции не ги ползвам. Разкошна, за 400 лева. 🧡.
Най- добрата пераля, която съм имала.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 19:48 от tays

# 602
Naneto, според мен ядеш' много малко, имаш' много движение и активираш стресови хормони, които ти вдигат захарта, ако и имаш и други стресове, още по-зле, не съм запозната с начина ти на живот. Но, само предполагам, не мога да кажа със сигурност. Тука по принцип виждам, че много хора ядат само по два пъти на ден, за инсулина и захарта може да е ок това, но за  виталност, сън, отслабване, се съмнявам, и си мисля, че в дългосрочен план се забавя всичко. Аз предпочитам да се храня повече, да тренирам силово, днес даже слушах, че като има мускули не се вдигал въобще инсулина, а захарта отивала в мускулите направо, цитираха тази мацка , Glycose goddess, но това го чувам за първи път, не знам дали е вярно.  Също и постоянно да се сменят тренировките, да не е едно и също, за мен тежестите правят чудеса. Но е и въпрос на вкус, много жени искат да са слабички, аз искам да съм силна и да имам извивки.

# 603
Ох, няма нова храна, няма нова дреха.
Чудя се и аз вече.
МСТ си го пия от доста време, някак не вярвам да причинява това.
И  кремовете са ми едни и същи.

Това на шията го видях сутринта като станах, не мисля, че вчера го имах.
И не се сещам нищо особено да съм правила.

# 604
Да няма някой разгневен паяк?
Иначе за мускулите, същото съм чела в Глюкозната революция, а тя го е обясявала и подробно във видеа - при силова тренировка директно мускула "поема" захарта, за това и силови упражнения след хранене сваляли захарта по-бързо и качествено от кардио.

# 605
Ми май няма.
То и за хлебарки виках фирма, но беше на 19- ти.
Смених и чаршафи.

# 606
В един клип в youtube на Type One Talks мъжът показваше кръвната си захар преди и след тренировка. Показа че когато тренира, след 30 мин захарта се вдига над нормата, но 1-2 часа по-късно пада. 
Не знаех, че в крема сиренето има нишесте. А аз доста го използвам в готвенето... Ние си правим сами киселото мляко и мъжът ми се оплаква, че вече сам си го яде. Затова мисля да помагам.

# 607
Ако ядеш крема, наистина го махай. Чат пат за някое глезене и поне взимай качествено.
Киселото мляко, щом е домашно ок, но все пак е лактозно и внимавай и с него. Следи си показателите.

# 608
Cygnus_i, Радвам се да те видя отново тук Purple Heart Определено липсваше!
Не ме е яд за скапания телефон, а за цялата информация в него. Цял ден с него се занимавам и така съм се изнервила, че не е истина. Подкарах да прехвърля контактите, че те са доста и направо изпаднах в потрес, при мисълта за липсата на определени номера. То в днешно време телефонът си е половин компютър и като се бъгне нещо, увисваш като прани гащи.
За пералнята да ти кажа последната, която купихме е точно Беко и до момента /вече 6-та година/е направо пушка. Преди също бяхме с доста скъпа, обаче нашата вода е толкова варовита, че "воден уред" не може да оцелее дълго. Точно затова взехме бюджетна и съм изключително доволна от нея. Досега никакви проблеми с нея и НЕ се е запушвала като предходните /да чукна на дърво/. Бойлери сменяме тук на 3 години. Все взимаме хай-лайф, ултра висок клас, ала-бала, с не знам си кви защити и след година ела да видиш вътре кво става - по 3 кофи пясък изкарват. Чистят веднъж или 2 пъти и на третия път директно сменяме, щото балона вътре се нарушава и ще стане беля.
Оф, сори за спама. Ама като се намрънках тук, малко ми олекна.
Елорче, според мен това е от жега и изпотяване. Забележи там където ти излизат обривите не си ли била изпотена от някакви действия. Обикновено на по-нежните места избиват обриви.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 21:27 от sharpy

# 609
Храната днес беше печено пилешко бутче (+ кожата от бутчето на детето) с тиквички и кафе. Калориите се получиха под 1000, но не бях повече гладна и така ще е за днес.
Шарпи, дано новият телефон ти служи вярно и без подобни неприятности!
 Нашата пералня е Фагор /от началото на 2009 г)- веднъж някакъв ремък май и' сменяхме, а бойлерът ни в банята е купуван мисля преди пералнята. Функционира още, само от дисплея му изгасна втората цифра на градусите /което не ми пречи/. Иначе водата тук вярно е "върховна", постоянно чистя петна в банята...🤬🙄
Cygnus, радвам се да те видя пак тук!🙂
Елора, такива петна ми се появяват по врата и в сгъвките на ръцете това лято. При мен определено е от жегите.

# 610
Здравейте
Голямо освинкване от моя страна. Сутринта закуска баница. Гледах  гледах  преглъщах пък пробвах няколко парчета 🙄 добре че беше тежка та бяха само 3-4
Ама все пак тесто
После ходихме в Търново музи и на илюзиите. Хайде да пийнем кафе да се освежим .и хоп в менюто диетично ашуре. О-бо-жа-вам!!! Хайде и от него няколко лъжици
Добре че утре си тръгваме иначе ще сто на вече 200 кг. Такъв апетит направо завиден😂
Много е свежо иначе много добре разпуснах😃

Ии моя милост на басейна.  Много ни хареса но няма повече дни за съжаление. Почивката е към своя край 😃
Много обичам ш аз тези капани. Взех си даже някакъв на Балко мисля беше . Но ще си взема още няколко 😃

# 611
Да похвала и аз Беко. В квартирата ми е такава пералнята и скоро трета година ще я ползвам и не е мръднала. Сушилнята ми също е Беко и съм много доволна. На майка ми пералнята беше много скъпа и не може да се сравни с тази 😂
Дара, много си готина ❤️

# 612
Може и да е малко храненето. Това за мускулите съм го чела, на много места го има. Когато отслабваме не трябва да стопяваме мускулите. Това е огромна грешка. Първа да поотслабнем и после силови да почнем уж да се стегнем. Не, заедно се почват точно заради захарта , която отива в мускулите ако се не лъжа. Не си спомням каква беше връзката, но съм го срещала. При мен вече е свършен факт, но някой ако сега почва.
Аз за себе си открих, че имам храни които не са ок. Крема ям, а има нишесте. Кашуто е пърно с нишесте... от ядките май орехи е най-добре... също така ще намаля свинското, ще поувелича яйцата и салатите, напоследък може и повече.

# 613
sharpy, не може ли да сложите филтър на водата преди да стигне до бойлера?
Dara20, чудесно е, че сте си изкарали хубаво. Точно в жегите сте били на хладно.

# 614
Долче, дано да е от жегите.
Една потребителка ми писа да пусна за всеки случай тромбоцити.
Утре след работа отивам в централата на Рамус, близо ми е.
Ама пък жегите отминаха тук. Не съм се потила баш така, знам ли.
Иначе и друг път е имало, но рядко. И на краката, меките и нежни части, на ръцете. Ма пък на шията не са.

Иначе чията ми е ново, ама пък едва ли от нея. От доста време я ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт